GIGI BECALI VA ÎMPĂRȚI LUMINA ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE: ”EU IAU LUMINA DE LA AEROPORT ŞI MĂ DUC LA BISERICI”

Gigi Becali a făcut o mărturisire uluitoare. Latifundiarul din Pipera a declarat că se oferă voluntar pentru a împărți Lumina Sfântă în Noaptea de Înviere.

a

”Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport şi mă duc la biserici şi duc lumina. Merg eu cu un preot, cu maşina”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela în legătură acordul dintre MAI și BOR

Gigi Becali a fost extrem de entuziasmat când a auzit că Ministrul de Interne a luat decizia de a permite ortodocșilor să ia Lumina Sfântă în Noaptea de Înviere. Mai mult, el a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Marcel Vela ca să-l felicite pentru gestul său, însă, acesta avea telefonul închis.“Vela a făcut mărturisire și mucenicie. Dacă va fi dat afară și nu va da înapoi, va fi mucenicie. Dacă va da înapoi, își va pierde toată demnitatea lui. Eu l-am sunat pe Marcel Vela, dar avea telefonul închis. Am vrut să îi zic că a făcut mărtusire. Mare lucru. Dacă dă înapoi nu vreau să îl mai văd în viața mea. Dacă e interzis de autorități, o primim și în autoizolare de la Hristos”, a declarat cunoscutul afacerist, relatează jurnaliștii de la antenasport.ro.

Potrivit acordului dintre oficialii MAI și cei ai BOR, credincioșii pot primi la domiciliu, la cerere, Lumină și Sfintele Paști din partea clericilor și a unui personal de maximum 5 voluntari, care sunt obligați să poarte echipament de protecție împotriva noului coronavirus.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com