Gina Pistol, în scandal cu mamele de pe Instagram: „Mai scutiți-mă”. Ce i-au reproșat

Gina Pistol

Gina Pistol recunoaște că nu îi este ușor să fie mamă. Deși se bucură din plin de acest rol, mărturisește că micuța Josephine îi cam dă bătăi din cap și trebuie să-i acorde mult timp. Una dintre mamele de pe Instagram a taxat-o dur pe frumoasa prezentatoare. Ce i-a reproșat femeia?

Gina Pistol, în scandal cu mamele de pe Instagram: „Mai scutiți-mă”. Ce i-au reproșat

Gina Pistol (40 de ani) își îndeplinește cu dificultate rolul de mamă. Nu pentru că nu s-ar descurca bine din această postură, ci pentru că trebuie să îi acorde mult timp micuței ei Josephine. Vedeta a mărturisit că nu apucă nici să-și mai spele părul în ultima vreme, dar și că primele două săptămâni de la naștere au fost ”groaznice”.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”(…) De ce am specificat că am părul spălat? Pentru că acum nu mai pot să-l spăl spontan așa. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice.Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce mi s-a povestit la Sanador la spital, am pășit în casă și am uitat tot. Dar asta nu înseamnă că tu viitoare mămică o să treci prin ce am trecut eu. Cu siguranță pentru tine va fi mai ușor să treci cu bine peste primele săptămâni. Eu spun din punctul meu de vedere (…)”, a spus Gina Pistol pe Instagram

Nu este disponibilă nicio descriere.

Gina Pistol mai precizează că o doare să-și audă fetița plângând și nu știe cum să-i aline durere. Drept urmare, a ajuns la epuizare psihică. Se simte norocoasă că-l are alături pe Smiley, mai ales că artistul este mai calm de fel.

”(…) Este dureros când plânge și nu știi cum să-i alini durerea. Toate lucrurile astea m-au epuizat pisihic. Am mare noroc cu Andrei (Smiley-n.r). El este calm”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina Pistol, răspuns dur pentru o mamă care i-a reproșat că se plânge

Prezentatoarea de la Antena 1 s-a simțit deranjată de mesajul unei mame de pe Instagram. Femeia i-a reproșat că de ce a mai făcut copil dacă se plânge? ”Mai scutiți-mă!” a fost răspunsul iubitei lui Smiley. Gina Pistol a continuat prin a spune că face tot posibilul să fie o mamă bună pentru fiica ei și nu vrea să pară mama perfectă, lipsită de griji.

(…) S-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: ”Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil dacă te plângi atât?” Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă! Pentru fiica mea o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă, iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie o fac pentru că aleg să fiu sinceră”, a conchis Gina Pistol.

Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine! Cum a îmbrăcat-o vedeta pe fiica ei

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară la începutul acesti luni. Ea și Smiley au așteptat nerăbdători să devină părinți. Vestea sarcinii a fost dată anul trecut, printr-un filmuleț pe rețelele de socializare, atunci când mulți dintre fanii lor au aflat că sunt împreună de trei ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com