Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine. Ce a pățit fetița de doar cinci luni

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De cinci luni este o femeie pe deplin împlinită și fericită, de când a venit pe lume fiica sa. Micuța Josephine le aduce bucurii părinților ei cărora le-a transformat complet viața, dar se pare că are și ceva probleme. Mama ei a vorbit despre ce se întâmplă cu micuța în ultima vreme.

Josephine îi dă bătăi de cap mamei

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Viața lor s-a schimbat complet și la fel și prioritățile. Chiar dacă au un program încărcat, toată atenția lor se îndreaptă spre fetița lor. Totuși, au multe de învățat și evoluează odată cu cea mică.

Gina Pistol este foarte deschisă cu fanii ei, cărora le vorbește despre tot ce se petrece în viața ei. La fel a procedat și acum, când le-a cerut sfaturi în ceea ce privește problema pe care o are de ceva timp fiica sa.

Vedeta spune că Josephine adoarme, după care se trezește plângând. După ce o liniștește puțin, adoarme la loc, doar că acest obicei deja persistă. Spune că nu plânge de parcă ar durea-o ceva ci, mai degrabă, de parcă ar visa urât și nu i-ar fi bine.

”Am o întrebare pentru mame. Josephine are cinci luni și o săptămână, iar de o săptămână, zece zile, cam așa mă confrunt cu o problemă. Adoarme, adică se întâmplă și ziua și noaptea, și, uneori, după cinci – zece minute se trezește plângând, dar un plâns nu că ar durea-o ceva, ca și cum ar visa urât. Plânsul ăla… și seara la fel, o adorm foarte greu, înainte o puneam în pătuț și adormea singură. Și acum, de exemplu, am culcat-o pe la ora 9 și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând. Oare este regresia somnului de la patru luni și ea trece prin etapa asta abia acum?”, i-a întrebat Gina Pistol pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Gina nu știe ce să facă și nu își explică de ce se întâmplă asta, așa că a cerut părerea fanilor ei, care au mai trecut prin astfel de situații cu micuții lor. Pe lângă faptul că plânge, micuța nici nu mai adoarme singură, așa cum obișnuia să facă în urmă cu câteva zile.

Gina Pistol are probleme de sănătate

Gina Pistol a fost o graviduță norocoasă, care nu s-a îngrășat prea mult în timpul sarcinii li care s-a recuperat rapid după ce a născut. Proaspăta mămică a revenit la forma inițială și radiază de fericire de când o are pe Josephine, dar se pare că are și ea ceva probleme.

Multe femei întâlnesc această complicație după ce nasc, mai ales cele care alăptează. Mai exact, Gina spune că îi dă mari bătăi de cap căderea părului, cu care se confruntă de când a devenit mamă. Pentru că se teme că lucrurile s-ar putea agrava și căderea părului ar putea deveni masivă, Gina a decis să folosească mai multe produse și să găsească o soluție să prevină complicațiile.

„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și aum vrbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com