ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
*Mesaj trimis de un tip în urmă cu doi ani
– Ce faci? Ieșim mâine seară pe la un ceai?
*Tipa îi răspunde pe Messenger la doi ani distanță, într-o seară.
– Bunăăă! Da, poți să mă iei pe la 8.
– Am trimis mesajul ăla acum 2 ani.
– Am avut puțină treabă… La 8 sunt gata.
Gogoșile reprezintă un desert de casă iubit de toată lumea, fiind pufoase, aromate și ușor de preparat. Secretul pentru a obține gogoși crescute și pufoase constă într-un ingredient special pe care trebuie să-l încerci.
De obicei, aluatul pentru gogoși necesită un timp mai îndelungat de dospire pentru a deveni pufoase. Cu toate acestea, există un truc simplu care îți va accelera procesul de pregătire. În majoritatea rețetelor, laptele este un ingredient esențial. Însă, pentru a face aluatul să crească mai repede și pentru a obține gogoși pufoase, poți înlocui laptele cu iaurt de băut sau kefir.
Atunci când amesteci drojdia cu kefir, acesta va fermenta mai rapid, datorită mediului acid creat. Iaurtul de băut sau kefirul conțin fermenți naturali care conferă aluatului o textură mai pufosă și mai aerată. Mai mult, nu va mai fi nevoie să pregătești maiaua separat, ci poți amesteca toate ingredientele de la început.
Iată o rețetă simplă pentru gogoși cu iaurt de băut sau kefir:
Ingrediente:
Mod de preparare:
Rezultatul va fi gogoși pufoase, aromate și delicioase pe care toată lumea le va adora. Acum poți să te bucuri de gogoșile tale preferate mai repede și mai ușor, folosind acest truc simplu.
Written by: admin
Copyright Fx Net Media Grup