AD

SANATATE

Greșeala pe care o facem cu toții când folosim dezinfectante pentru mâini

todayaprilie 2, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Atenție când folosiți dezinfectante pentru mâini. Deși spălarea mâinilor cu apă și săpun e cea mai eficientă măsură de a îndepărta vir.surile și bacteriile, atunci când nu avem acces la o sursă de apă, putem folosi geluri dezinfectante pe bază de alcool. Acestea sunt, de asemenea, eficiente însă cu condiția să le folosim corect.

”Un astfel de produs de dezinfectat trebuie să aibă, cel puțin, 70% alcool ca să fie eficient. Unele persoane sunt tentate să își facă singure produse de dezinfectat folosind băuturi alcoolice, însă acestea, chiar și cele mai tari au în jur de 40% alcool, ceea ce înseamnă că nu vor distruge vir.surile,” a explicat prof. Mark Wilcox, pentru dailymail.

Sfatul microbiologului e să folosiți gel antibacterian de fiecare dată când ați pus mâna pe o suprafață potențial contaminată, așa cum sunt suprafețele din mijloacele de transport în comun sau din magazine. Este foarte important, însă să îl folosiți corect.

Greșeala pe care mulți o fac e că nu aplică gel și la nivelul încheieturilor și pe dosul palmelor. ”E important să folosiți suficient gel și să acoperiți întreaga suprafața a mâinilor, inclusiv pe înceheieturi, dosul palmelor și între degete,” a precizat prof. Mark Wilcox.

Sursa: radiosimplu.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com