Guvernul pregătește ”reluarea unor activități culturale” în spații închise: teatre, cinematografe

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, că Guvernul pregătește ”reluarea unor activități culturale” în spații închise, precum redeschiderea teatrelor sau a cinematografelor.

Orban a declarat că miercuri va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, unde se va discuta, printre altele, și despre redeschiderea activității în spațiile închise.

”În cursul zilei de mâine vom avea Comitetul Național pentru Situații de Urgență în care vom dezbate mai multe subiecte. Completarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă, pentru a introduce anumite reguli de desfășurare a campaniei și baza pentru ordinul comun al Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății și președintele Autorității Electorale Permanente cu reguile sanitare de desfășurare a campaniei și de derulare a zilei votului.

De asemenea, vom avea în discuție această propunere de reluare a activității în anumite spații închise. Este vorba despre reluarea unor activități culturale, teatre, cinematografe. De asemenea, reluarea activității în unități de servire a mesei în spații închise. Să le spunem restaurante din spații închise. Încă nu pot să vă spun care va fi forma finală, pentru că niciodaată nu iau decizii singur, întotdeauna m-am consultat cu colegii mei și m-am consultat cu specialiștii.” – a anunțat șeful Guvernului.

Tot el a subliniat faptul că una dintre propuneri este ca această măsură de relaxare a restricțiilor impuse de pandemia cu Covid-19 să nu se aplice în toată țara, ci numai acolo unde nu există risc ridicat de răspândire a infecției cu noul coronavirus.

”Există o propunere să nu se deschidă peste tot, să nu se deschidă unde există un nivel de răspândire a virusului peste un anumit număr de cazuri în ultimele 14 zile. De asemenea, sunt discuții privind regulile care trebuie respectate odată cu reluarea activității, atât în teatru, cinematografe, instituții de cultură, restaurante.” – a spus premierul.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Potrivit datelor oficiale raportate marți, 25 august, cele mai multe cazuri noi care au fost înregistrate în ultimele 24 de ore sunt în Municipiul București, precum și în județele Prahova și Iași.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com