AD

ACTUALITATE

Haina lui Volodimir Zelenski s-a vândut cu 90.000 de lire sterline la o strângere de fonduri pentru Ucraina

todaymai 7, 2022 8

Background
share close
AD
AD

Faimoasa haină kaki a lui Volodimir Zelenski a fost vândută cu 90.000 de lire sterline la o licitație de strângere de fonduri pentru Ucraina, organizată la Londra.

Boris Johnson a sugerat că haina ar trebui să fie vândută la un preț mult mai mare decât prețul de pornire de 50.000 de lire sterline. Premierul a considerat că 50.000 de lire sunt „o nimica toată”. Acesta îi încuraja pe cei prezenți la licitație să ofere și mai mult.

Licitația a luat sfârșit în momentul în care cineva a oferit aproape dublul prețului pus jachetei.

Suma strânsă va merge către Ucraina, ca ajutor umanitar pentru cei aflați în nevoie

Președintele ucrainean, cunoscut și pentru hainele sale militare verzi, a fost fotografiat făcând un tur al Kievului asediat, îmbrăcat în această haină.
Volodimir Zelenski a ținut un discurs video înainte de licitația de la Brave Ukraine fundraiser. În timpul discursului a lăudat Marea Britanie și pe „curajosul Boris”, care l-a vizitat la Kiev.

Licitația, care a fost organizată de Christie’s, s-a lăudat cu alte loturi, printre care și un ulcior de cocoș prezentat premierului Boris Johnson în timpul plimbării sale cu președintele ucrainean, Zelenski, în capitala ucraineană.

De asemenea, a fost pus la bătaie un tur ghidat al Kievului de către primarul orașului și fostul campion de box la categoria grea Vitali Klitschko. Cateringul a fost asigurat de singurul bucătar cu stele Michelin din Ucraina.

Premierul Marii Britanii a declarat:

„Fie că licitați pentru jacheta lui Volodimir, care este un chilipir la 50.000 de lire sterline, fie că licitați pentru un tur al Kievului cu primarul Klitschko, vreau oferte mai mari de atât. Am făcut un tur al Kievului cu primarul Klitschko, este un oraș frumos. Merită. 

Sprijiniți Ucraina în seara asta, prietenii mei, astfel încât marea capitală europeană veche să nu mai fie niciodată amenințată, iar Ucraina să fie din nou întreagă și liberă.”

Premierul, primul lider mondial care s-a adresat parlamentului ucrainean după invazie, a adăugat că Marea Britanie va „continua să își intensifice” eforturile pentru a ajuta Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Marea Britanie a trimis arme și ajutoare în această țară pentru a ajuta la respingerea armatei lui Vladimir Putin.
Johnson a declarat că a fost „un dezastru pentru Putin”, dar o „binecuvântare pentru Ucraina și pentru lume” faptul că Zelenski a fost președinte și l-a numit „cu adevărat unul dintre cei mai incredibili lideri ai timpurilor moderne”.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com