Hannelore de la Insula Iubirii are o nouă relație. Concurenta care a stârnit controverse iubește din nou

Fără dar și poate, Hannelore de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai controversate concurente pe care le-a avut acest show, în toate sezoanele sale. Tânăra din Timișoara a intrat în concurs cu logodnicul ei, cu care urma să facă nuntă după întoarcerea în țară. Din cauza faptului că a căzut în ispită cu Andi Constantin, relația dintre Hannelore și Bogdan a fost serios zdruncinată. S-au căsătorit, totuși, dar au divorțat la câteva luni după. Timpul a trecut, iar Hannelore și-a făcut o nouă relație.

Hannelore de la Insula Iubirii are o nouă relație

Hannelore și-a făcut o nouă relație și se pare că este foarte îndrăgostită. După o lungă perioadă de timp în care a postat poze în care apărea singură, recent lângă ea a apărut un bărbat. Din descrierea pozei ne dăm seamă că este vorba chiar de iubitul blondei.

Hannelore de la Insula Iubirii are o nouă relație. Concurenta care a stârnit controverse iubește din nou

În urmă cu câțiva ani, Hannelore a participat în emisiunea Insula Iubirii, alături de logodnicul ei de atunci, Bogdan. Cei doi aveau nunta programată și foarte mare încredere în relația lor, dar nici nu bănuiau ce avea să se întâmple.

Hannelore s-a apropiat destul de mult de ispita Andi Constantin, care acum este Burlacul de la Antena 1. Cei doi au petrecut timp frumos împreună și și-au făcut destăinuiri, iar totul a ajuns la urechile lui Bogdan. Pe de altă parte, nici acesta nu a fost chiar sfânt, apropiindu-se destul de mult de ispita Maria, fapt care a deranjat-o pe Hannelore.

Punctul culminant al sezonului 4 din Insula Iubirii, mult așteptat de către telespectatori, a fost întâlnirea la ceremonialul focului, dintre cei doi logodnici. Acolo, Hannelore a negat flirturile dintre ea și ispită și i-a cerut lui Bogdan o a doua șansă.

Ajunși în țară, înainte de difuzarea emisiunii pe post, cei doi au făcut nunta, pe care o programaseră până la ultimul detaliu. Din nefericire, însă, la doar câteva luni după marele eveniment, Hannelore și Bogdan și-au spus adio definitiv, refuzând să comenteze pe marginea deciziei lor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com