Haos în magazine! Prețuri mari și rafturi goale - RADIO FX NET

Haos în magazine! Prețuri mari și rafturi goale

Rusia este în plin război cu Ucraina și nu sunt semne că lucrurile vor reveni prea curând la normal. Deși a distrus Ucraina în mare proporție și continuă să provoace pagube, nici Rusia nu o duce prea bine. Sancțiunile impuse de restul statelor împotriva ei se resimt din plin, mai ales în magazinele alimentare.

Rusia trece printr-o criză alimentară

Rusia a izbucnit o criză în Ucraina și, chiar dacă până acum a obținut multe victorii, nu rămâne nepedepsită. După sancţiunile economice impuse de întreaga lume, Rusia resimte din plin problemele economice. În magazine este un mare haos: rafturile sunt goale, iar prețurile din ce în ce mai mari.

Deși nu este prima dată când omenirea trece prin astfel de situații, se pare că lucrurile se repetă acum și îi îngrijorează pe ruși. În timpul pandemiei, multe state s-au confruntat cu cozi uriașe la magazine sau lipsa unor alimente, dar situația este la fel acum.

Persoanele publice și influencerii din Rusia arată cum stau, de fapt, lucrurile acolo. Oamenii spun că multe dintre produsele alimentare ce puteau fi găsite în urmă cu o lună în magazine nu mai există în acest moment la vânzare, iar cele care încă se mai vând au preţuri uriaşe. Se formează cozi interminabile la magazinele mari și oamenii au ajuns să se bată pe anumite alimente.

Magazine închise în Rusia

Multe dintre magazinele, restaurantele celebre din Rusia s-au închis drept răzbunare pentru haosul provocat în Ucraina. Mc Donald’s este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri, care au decis să se retragă din Rusia la scurt timp după izbucnirea războiului din Ucraina.

Compania McDonald’s a anunțat clar că va închide temporar restaurantele sale din Rusia, devenind cea mai recentă companie occidentală care își suspendă toate operațiunile din această țară. Kevin Ozan, directorul financiar al McDonald’s, a declarat că speră ca această acțiune să fie una temporară și a făcut apel la solidaritatea și molaritatea altor firme.

”Ne aşteptăm ca acest lucru să fie temporar şi cu siguranţă nu luăm această decizie cu uşurinţă, dar pentru noi este vorba despre a face ceea ce credem că este lucrul potrivit de făcut, atât pentru afacerile globale, cât şi pentru oamenii noştri la nivel local”, a spus el.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com