Heroină ascunsă în pâine la un centru de carantină din județul Ilfov

Un bărbat din București a încercat să introducă heroină într-un centru de carantină din județul Ilfov. Drogurile erau ascunse într-o pâine.

Coletul, care ascundea heroina, trebuia sa ajungă la nepotul său întors din Germania și care a intrat în carantină instituționalizată timp de 14 zile, având în vedere că s-a întors dintr-o „zonă roșie” de coronavirus. Întreg coletul cu alimente a fost verificat de către jandarmi, care au descoperit heroină ascunsă în pâine. Acum cei doi vor fi anchetați pentru trafic de droguri de mare risc.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. „În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

– Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.

– Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…

– O ocazie specială sau…?

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

– Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…

– Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?

– Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!

– Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o „făină mai specială”. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la „răcoare”.

Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii – reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune!”, este mesajul integral postat de Jandarmeria Română.

heroină

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com