HORAŢIU MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, A FĂCUT ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT. “AM TRECUT DE…” SFAT PENTRU CEI CARE MERG ÎN CONCEDIU

Secretar de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan a vorbit despre cifrele oficiale cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus în România. Potrivit acestuia, a fost depășit un vârf, iar oamenii pot merge în concediu, dar trebuie să țină cont de normele de distanțare socială.

Am trecut de vârf. Vârful a fost o fază de platou. În ultimele zile se constată o clară descreștere de la zi la zi. Sunt 166 de pacienți la terapie intensivă, doar 20% sunt ventilați mecanic. Suntem pe pantă descendentă„, a spus secretarul de stat Horaţiu Moldovan.

Ne așteptăm în sezonul cald, prin similitudine cu alte afecțiuni virale, să avem o virulență scăzută a acestei epidemii. Ne punem problema dacă ne vom confrunta cu o revenire a unui număr mai important de infectări după sezonul cald. Urmează probabil o diminuare semnificativă a acestor infecții„, a mai spus Horațiu Moldovan.

Aglomerările sunt cu risc mare. Să păstrăm distanța socială, să evităm aglomerările, să promovăm altă abordare a evenimentelor sociale, atunci lucrurile vor merge spre bine„, a adăugat Horațiu Moldovan.

Încă 119 cazuri noi de coronavirus

Până pe 2 iunie, pe teritoriul României au fost confirmate 19.517 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, până acum, 1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au încetat din viață.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com