Horoscop 1 martie 2022. Vești surpriză în prima zi de primăvară

A sosit primăvara calendaristică! Vești bune pentru mai multe zodii în horoscopul de 1 martie 2022. Citește pentru zodia ta!

a

 BERBEC

Vibrația ar putea fi puțin intensă în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna severă din Capricorn trece peste Pluton. Aceste vibrații vă vor îndemna să vă valorificați puterea personală. Cu toate acestea, emoțiile tale interne se vor accentua, ceea ce face important să te conectezi cu calmul tău înainte de a te îndrepta spre orice conversație sau confruntare serioasă. Din fericire, această energie se va disipa odată ce Luna și-a schimbat semnul în excentricul Vărsător. Acest plasament lunar îți va oferi o ușurare comică după o dimineață grea, oferindu-ți șansa de a-ți aduna gândurile și de a te descărca cu prietenii tăi.

 TAUR

Te vei simți conectat la univers în moduri profunde în această dimineață, pe măsură ce Luna în Capricorn trece peste intensul Pluton. Folosește această energie pentru a te conecta la spiritualitatea ta și nu-ți fie teamă să practici un pic de magie de manifestare. Gândurile tale se vor îndrepta spre săptămâna de lucru care urmează, pe măsură ce după-amiaza se va lăsa pradă după-amiezii și luna își va face loc în Vărsător și în a zecea ta casă. Nu vă faceți griji, totuși. Aceste vibrații nu-ți vor strica restul săptămânii, mai ales dacă îți pregătești din timp hainele și mâncarea pentru mâine, eliberându-ți mintea pentru a te putea concentra pe distracție.

 GEMENI

Universul te va împinge să te debarasezi în sfârșit de orice persoană, situație sau obicei care te reține, pe măsură ce Luna în Capricorn trece peste transformatorul Pluton, activându-ți a opta casă. Nu te simți vinovat să tai legăturile cu cineva care nu are la inimă interesele tale, mai ales dacă simți că ți-a ciopârțit încrederea sau puterea personală. Vibrația se va schimba pe măsură ce după-amiaza începe să se manifeste și Luna își face loc în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Folosește această energie pentru a-ți recalibra inima, concentrându-te pe calea ta cea mai înaltă.

 RAC

Implicările tale romantice vor beneficia de o alianță cosmică între Luna în Capricorn și Pluton în această dimineață, permițându-ți ție și celuilalt semnificativ să vă conectați pe noi profunzimi emoționale și intime. Veți continua să ajungeți la astfel de conexiuni profunde la nivel intelectual pe măsură ce după-amiaza și Luna își găsește drumul în Vărsător. Dacă ești singur, aceste vibrații pot ilumina domeniile în care este posibil să ai nevoie să îți transformi viața, inspirându-te să tai legăturile cu orice persoane sau situații care nu îți mai sunt de folos. Această energie îți poate oferi, de asemenea, sprijinul celest necesar pentru a te rupe de un obicei prost, așa că nu te reține dacă este timpul să faci câteva schimbări.

 LEU

Luna își termină călătoria prin Capricornul responsabil în această dimineață, trecând în acest proces peste planeta puterii Pluto. Această alianță celestă te poate ajuta să intri în autoritatea ta personală, oferindu-ți curajul și determinarea necesare pentru a prelua pe deplin frâiele în viața ta. Vibrația se va ușura pe măsură ce Luna se va muta în Vărsător în această după-amiază, aducând energie jucăușă și intelectuală în sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Dacă ești în prezent în cuplu, folosește această energie pentru a explora noi informații împreună cu iubitul tău, folosindu-te de această zi pentru a explora muzeele locale sau scena artistică.

 FECIOARĂ

Aura ta va acționa ca o forță de luat în seamă în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Capricorn formează o alianță comică cu puternicul Pluton, încurajându-te să îți valorifici puterea și autoritatea personală. Folosește această energie ca pe o lumină verde celestă pentru a-ți arunca puțin greutatea, mai ales dacă simți că ceilalți nu te-au ascultat în ultima vreme. Vibrația se va ușura în această după-amiază, pe măsură ce Luna își croiește drum în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează sănătatea. Verifică de ce au nevoie corpul și mintea ta în acest moment și încearcă să eviți orice alimente sau băuturi care nu sunt atât de bune pentru tine.

BALANȚĂ

O alianță cosmică între Luna în Capricorn și Pluton în această dimineață ar putea să te inspire să îți cureți spațiul de orice haine sau obiecte pe care nu le mai folosești, deoarece universul te inspiră să dai afară ce este vechi pentru a face loc noului. Odată ce ai curățat în mod oficial ceva spațiu, ar trebui să te simți înălțat și mândru de tine, exact la timp pentru cămașa lunii în excentricul Vărsător. Aceste vibrații vor cere ego-ului tău să iasă puțin la joacă, deoarece climatul cosmic te inspiră să îți dai drumul la păr și să te distrezi puțin.

 SCORPION

Încearcă să-ți iei puțin timp pentru liniște și introspecție în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Capricorn trece peste guvernatorul tău modern, Pluton. Această energie te va binecuvânta cu o claritate profundă, pe măsură ce universul te ajută să te scufunzi în interior. De asemenea, este posibil să aibă loc conversații profunde, ajutându-vă să vă înțelegeți situația și relațiile cu o nouă perspectivă. O schimbare va avea loc pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna își croiește drum în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează casa. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă aranja spațiul, mai ales dacă energia a devenit puțin cam grea în ultima vreme.

 SĂGETĂTOR

Este cunoscut faptul că banii înseamnă putere, iar pe măsură ce Luna în Capricorn formează o alianță cosmică cu intensul Pluton, ți se va reaminti acest sentiment. Din fericire, stelele sunt îndreptate în favoarea ta chiar acum, ajutându-te să faci mișcări financiare inteligente și puternice. Nu vă fie teamă să scoateți portofelul sau să faceți câteva investiții dacă simțiți că astfel de decizii vă pot duce acolo unde vă doriți să ajungeți. O schimbare va avea loc după-amiaza și când Luna se va muta în inovatorul Vărsător. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți articula ideile în moduri unice pentru tine, așa că nu te teme să-ți folosești vocea!

 CAPRICORN

Te vei simți puternic în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna formează o alianță cosmică cu intensul Pluton, care în prezent campează în semnul tău. Aceste vibrații vor fi extrem de transformatoare, ajutându-te să te folosești de autoritatea ta pentru a face schimbări personale spre calea ta cea mai înaltă. După-amiaza, se va produce o schimbare atunci când Luna își va face loc în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează finanțele personale. Această energie este perfectă pentru comerțul digital, ceea ce ar putea funcționa în avantajul tău dacă ai un magazin online sau câteva articole care pot fi vândute prin intermediul unei listări web.

 VĂRSĂTOR

Vei deveni intens conștient de orice schimbări personale pe care trebuie să le faci în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Capricorn se conectează cu transformatorul Pluton. Încearcă să nu fugi de gândurile sau sentimentele tale acum, mai ales dacă acestea îți spun că trebuie să aibă loc o schimbare interioară. Din fericire, vibrația se va ușura pe măsură ce după-amiaza începe să se rostogolească și Luna își găsește drumul în semnul tău. Te vei simți mult mai încrezător și ca tine însuți sub acest climat cosmic, oferindu-ți motivația și puterea de a duce la bun sfârșit orice muncă personală pe care te-ai simțit inspirat să o întreprinzi mai devreme în cursul zilei.

 PEȘTI

Prietenii care altădată erau la distanță ar putea deveni brusc mai apropiați de tine în această dimineață, deoarece Luna în Capricorn formează o alianță cosmică cu Pluton, intensificând legăturile voastre. Alege cu cine comunici cu înțelepciune în acest moment, deoarece cu siguranță te vei conecta la un nivel profund cu oricine căruia îi acorzi energia și atenția ta. Vibrația se va schimba pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna își croiește drum în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament lunar ar putea deveni un pic cerebral pentru tine, ceea ce face important să cauți modalități de a rămâne centrat și ancorat.

SURSA: FRESH.RO

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com