Horoscop 11-17 mai! Zodia care rămâne fără bani în această săptămână

Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat, duminică, la Antena 3, că urmează o săptămână foarte socială, în care suntem atenți la ce se întâmplă în lume pentru a ne adapta evenimentelor. Foarte multe informații vor veni în această săptămână, mai ales de marți, de când Mercur intră în Gemeni.

Berbec – poate au planuri de călătorie, însă, de marți, cu Venus retrograd, s-ar putea să și le schimbe sau să și le ajuteze. Atenție la modul în care călătoriți, fără grabă, pentru că există în această săptămână risc de amenzi. Zilele cele mai bune ale săptămânii sunt cele de miercuri și joi, pentru că sunt și sociale, întâlniri cu prietenii sau discuții cu prietenii, pentru că vin tot felul de soluții neașteptate la problemele pe care le aveți de desfășurat dar și întâlniri fascinante.

Taur – preocupări pentru rezolvarea unor probleme administrative, în special luni și marți. Decizii vor fi luate miercuri și joi. Faceți sau nu faceți parte dintr-o combinație, ar trebui să alegeți, astfel că, la sfârșitul săptămânii, vă veți gândi în continuare la problemele pe care le aveți de desfășurat sau la activitățile propuse, cu planuri mari pentru viitor, care se pot deschide acum, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, când vin informații neașteptate de la prieteni, cunoscuți, sau modele din oamenii de succes.

Gemeni – o săptămână importantă, mercur le intră în semn de marți, mintea le merge foarte ager, foarte bine, dar Venus este retrograd în semnul lor zodiacal. Așa încât își fac tot felul de calcule financiare luni și marți, cum să facă să nu piardă, sau dacă se poate să recupereze niște bani, de aceea miercuri și joi ar fi bine să apeleze la un specialist, mai ales dacă e vorba de acte sau demersuri oficiale în afaceri sau în activitățile financiare. Pentru weekend se anunță zile frumoase, cu ceva călătorii sau deplasări. Atenție însă la amenzi!

Rac – o săptămâna care aduce vești bune de la partenerul de viață sau de la persoane cu care colaborează foarte strâns și se consultă cu ele, toate vizează proiectele de viitor, mai ales dacă au ieșit dintr-o combinație, vor să facă parte din alt parteneriat, au nevoie de sprijin și consiliere. Viziunea este una foarte bună în ceea ce privește viitorul sau au pus pe foaie ce vor să facă. Tot felul de gânduri privind resursele financiare sau materiale, ce au și ce le mai trebuie, cum s-ar putea descurca mai bine doar cu ce au pentru moment. În weekend, călătorii sau musafiri.

Leu – o săptămână care aduce încă de la început foarte multă activitate profesională, activitate intensă, foarte bine dirijată, poate trebuie să termine o activitate sau poate înțeleg că este momentul potrivit să rezolve o sarcină care îi apăsa de ceva vreme. Iau niște decizii cu privire la noile activități, modul în care se desfășoară lucrurile de acum în colo la locul de muncă sau organizatoric, la nivelul întregii vieți. În weekend vor rămâne preocupați de afacerilor lor.

.

Fecioară – luni și marți apar vești bune, poate de la autorități, care vizează și banii. Sau niște activități care pot duce la câștiguri financiare. Sunt apreciate capacitățile și calitățile, însă multe din fecioare vor să profite de acest moment și pot fi avantajate să își pună în valoare anumite abilități și cunoștințe. Simt că este nevoie de ele în acest moment, s-a creat deja o breșă pentru desfășurarea unei activități pe termen lung. Așa că vor avea parte de muncă intensă miercuri și joi, însă vor avea nevoie de un parteneriat în weekend.

Balanță – apar niște realizări sau rezolvări patrimoniale legate de casă sau o reorganizare a activităților în familie, foarte bună hartă pentru tot ce înseamnă investiții imobiliare sau reparații și rezolvări ale problemelor locative. Stau bine și la capitolul avere sau constată că s-au organizat bine în ultimele săptămâni și ies pe plus cu banii. Miercuri și joi aduc o stare bună de spirit, bucurie, fericire, încredere în viață, dar nu încă foarte multă libertate sau libertate de decizie. În weekend, foarte multă muncă.

Scorpion – au de analizate foarte multe lucruri, fac multe investigații, sapă în arhive, poate caută un document. Au nevoie de un răspuns care îi ajută în rezolvarea unor probleme financiare dar și în rezolvarea unor probleme legate de acte. Miercuri și joi sunt mai discreți, au nevoie de timp pentru ei, pentru a-și pune lucrurile în ordine, o sinteză a evenimentelor din ultima perioadă, poate și ceva discuții în casă la mijlocul săptămânii privind o investiție, o schimbare. În weekend sunt într-o formă foarte bună, este posibil să aibă parte de ea sau primesc un cadou.

Săgetător – sunt cu ochii pe bani luni și marți, muncesc foarte mult, eficient și de aceea pot avea rezultate bune. Fac ceva unde pot avea rezultate bune, toată lumea îi apreciază, toată lumea îi laudă. Pot avea succes cu lucrurile foarte bine cunoscute. Miercuri și joi trebuie să fie atenție la reguli, au tendința să ocolească puțin restricțiile, de unde se pot alege cu o amendă sau cineva îi trage de urechi. În weekend rămân în cămin unde se ocupă de o persoane care are nevoie de îngrijire sau de atenție.

Capricorn – se pot simți să facă lucruri mari în această săptămână, sau au o stare de spirti mai bună după ce au analizat ei evenimentele din ultima perioadă e posibil să se fi mobilizat pentru niște schimbări, sau pentru niște acțiuni pe care vor să le întreprindă. Sunt într-o forma foarte bună. Nu au bani miercuri și joi și constată că nu mai pot obține bani pe calea de până acum însă această schimbare de dispoziție le aduce idei cu noi surse financiare. În weekend, foarte multe drumuri sau foarte multe consultări cu diverse persoane.

Vărsător – atenționare cu privire la sănătate, dar pot corecta și niște activități profesionale care nu s-au desfășurat foarte bine sau cu care au rămas în urmă, lucru care îi face foarte fericiți. Astfel că miercuri și joi se pot ocupa de noi proiecte, mintea le merge foarte bine, însă nu vor să fie deranjați din acest proiect de auto-analiză și de imaginație, de aceea relația cu familia poate fi în tensiune la jumătatea săptămânii, însă în weekend sunt într-o formă bună, au chef de muncă și câștigă și bani.

Pești – săptămâna aduce faimă și popularitate, sunt în relații foarte bune cu colectivitatea, cu grupurile de care se ocupă și simt nevoia să facă ceva pentru oamenii din preajma lor, pentru colectivitatea din care fac parte. Activități de sponsorizare, ajută diverse persoane. În weekend, atenționare cu privire la sănătate.

Sursa: rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com