AD

HOROSCOP

Horoscop 14-16 decembrie2017

todaydecembrie 13, 2017 2

Background
share close
AD
AD

Berbec
Între 14 și 16 decembrie (până la ora 18:05′), nativii pot fi angajați în discuții care privesc relațiile între soți și/sau asociați. Motivele care le stârnesc vor fi ciudate iar felul în care ei vor reacționa la provocări va fi surprinzător.
Pe 16 decembrie, pe fondul fazei de Lună Plină în Berbec, când Uranus se va afla în conjuncție cu Luna și în opoziție cu Soarele în Balanță, s-ar putea stârni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite până atunci. Evenimentele de ultimă oră pot schimba cursul proceselor în desfășurare.

Taur
Între 14 și 16 decembrie (până la ora 18:05′), activitățile legate de locul de muncă precum și toate gândurile, proiectele ori relațiile care privesc acest sector zodiacal sunt trăite intens. De la caz la caz, unii pot purta discuții la locul de muncă, alții pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generală este de intrare în legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfășurării oricărei activități plătite.

În planul sănătății, se întrezăresc premizele unei echilibrări, unei refaceri a organismului după încercări (boală, intervenție chirurgicală). Aspectul astral favorizează convalescența și reechilibrarea psihică. Doar că, ziua de 16 decembrie le poate aduce o surpriză: să afle ceva nou, esențial, în legătură cu starea lor de sănătate, un tratament, etc.

Gemeni
Între 14 și 16 decembrie (până la ora 18:05′), relațiile de prietenie dar și cele cu mare încărcătură emoțională vor fi supuse încercărilor determinate de Lună Plină în Berbec. Nativii pot simți, mai intens ca în alte dăți, presiunea unor relații. Fie nu se simt la fel de bine ca altă dată în prezența unor persoane, fie acelea arată o nouă latură a personalității lor care nu le place Gemenilor.

Aceștia nu vor fi de acord cu felul în care gândesc și vorbesc apropiații lor, drept pentru care pot deveni fermi în opinie și atitudine, combătându-i, punându-i la punct, făcându-le observații sau chiar somându-i să-și revizuiască

 

sursa:unica.ro

10 alimente lăudate de milioane de oameni ca fiind sănătoase care, de fapt, fac mai mult rău decât bine

Alimentele sănătoase pline de promisiuni sunt în creștere și sunt mai populare ca niciodată. Geniile din publicitate își fac magia pentru a ne atrage să credem că produsele pe care le cumpărăm sunt bune pentru noi. Dar unele așa-numite alimente sănătoase fac mai mult rău decât bine.

Sucul de fructe

Acea cutie de suc de fructe pe care cu toții o iubim nu este chiar făcută din fructe – doar substanțe chimice delicioase care dau culoarea și gustul fructului perfect. Practic, bem niște apă aromatizată cu fructe plină de zahăr.
Chiar dacă faceți singur sucul folosind 100% ingrediente proaspete, nu este încă atât de sănătos deoarece ați scos toate lucrurile bune (fibre). Singurul lucru rămas este zahărul. Dacă nu doriți să câștigați în greutate, mergeți doar pe fructe.

9.Batoanele de granola

Nu contează dacă batonul tău favorit de granola are nuci și fructe sau este bogat în fibre. Aproape toate au un nivel ridicat de zahăr și un nivel surprinzător de scăzut de nutrienți. Dacă eşti în căutarea unei gustări cu adevărat sănătoase, alege mere sau migdale (cele brute!).

Fasole la cutie

Fasolea este grozavă, deoarece este bogată în fibre. Plus este o sursă uimitoare de proteine. Nu atât de mult pentru fasolea la cutie. Este doar un amestec de fasole, zahăr, sodiu și alți aditivi. Evită caloriile inutile și fierbe boabele acasă

Covrigeii

Covrigii, gustarea sănătoasă, care a fost lăudată de milioane de oameni din întreaga lume ca o gustare crocantă cu conținut scăzut de grăsimi, se dovedește lipsită de valoare nutritivă. Au, de asemenea, niveluri ridicate de sodiu și aproape fără proteine. Dacă pofta este atât de mare, atunci poţi să îmbini covrigii ocazional cu alimente bogate în proteine ​​și fibre (brânză cu conținut scăzut de grăsimi sau un măr).

Citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com