AD

HOROSCOP

Horoscop 16 ianuarie 2018.

todayianuarie 15, 2018

Background
share close
AD
AD

Horoscop 16 ianuarie 2018. Pentru două zodii ziua de mâine se anunță una de foc. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec

Unii vă acuză că sunteți excesiv și nu doriți să vă opriți la un singur – orice. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu duceţi lipsă de companie pentru a doua zi sau cam asa ceva. Energia voastră personală este deja la fel de hipnotică ca și expunerea la focuri de artificii. Adăugați noile dvs. vibrații și sunteți aproape imposibil de refuzat – chiar și pentru cineva care s-a distanțat recent de dumneavoastră.

Taur

Verificați-vă aventurile financiare recente și ar trebui să constatați că cineva nu a fost complet cinstit în departamentul fluxurilor de numerar – ceea ce ar putea însemna că este timpul pentru câteva schimbări reale. Ar trebui să vă îndepărtaţi în întregime? Depinde de detaliile, de intenția lor – și, desigur, de faptul dacă au mai făcut-o înainte. Cel puțin, hotărăște să nu mai ai încredere orbește.

Gemeni

Există o singură persoană pe care puteți conta întotdeauna pentru a putea ține pasul cu dvs. – sau cel puțin să încercați. Chiar acum, cu energia care curge cam peste tot, vei pierde în sfârșit, pentru că nu ești sigur ce să faci pentru a sărbători. Sunați-vă prietenul, scoateți toate opririle și du-te pentru cea mai ridicolă, excesivă sau (blândă) activitate riscantă pe care puteți să vă imaginaţi.

Rac

Vă concentraţi greu în ultimul timp la muncă, ceea ce cu cineva aproape face tot ce le stă în putință pentru a vă face să vă gândiți la lucruri mult mai interesante. Chiar acum, cu un sef sau un client mare, de asemenea, care solicită atenția dumneavoastră, trebuie să faceți mult mai mult. Trebuie să te concentrezi!

Leu

Acesta este probabil începutul unei relații dulci sau poate o secțiune a relației existente, dar sunteți gata să vă scufundați și acest sentiment poate fi început cu ceva timp în urmă. Dacă reușiți să treceți prin zi fără erori majore, meritați o recuzită serioasă. Odată ce ajungi acasă, nimeni nu poate să-şi facă curaj să te întrebe ceva mai implicat decât o călătorie acasă – și asta doar dacă locuiesc în apropiere.

Fecioară

Energia voastră vă pune într-un cadru mult mai puțin orientat spre detaliu decât acum. Acest lucru vă poate lăsa să vă simțiți puțin confuz, dar numai dacă încercați să luptați. Încercați să nu faceți acest lucru, deoarece pentru moment, totul merge. Doar simți ceea ce simți și apoi acționează asupra a ceea ce este real pentru tine.

Balanţă

În zilele trecute, ați fost atât de plini de vibrații și diplomații bune încât ați fi putut merge ușurință la U.N. și sa negociati un tratat de pace câștig-câștig pentru aproape orice conflict. Astăzi, însă, lucrurile sunt puțin diferite. Este posibil să aveți nevoie să vă ocupați de rude sau colegi care nu se simt la fel de cald unul față de altul așa cum ar trebui. Acest lucru ar putea necesita fiecare parte din talentele tale legendare și abilitățile de mediere.

Scorpion

Nu sunteți de obicei atât de excesiv când vine vorba de bani – toată lumea știe asta. Totuși, din când în când, aveți una din zilele voastre, iar acesta este probabil una dintre ele. Dacă nu sunteți solid din punct de vedere financiar acum și este posibil să nu puteți cumpăra ceea ce doriți, gândiți-vă să vă direcționați energia într-o altă direcție.

Săgetător

Acum este doar timpul cel mai bun pentru a fi tu. În primul rând, restul lumii se simte la fel de mult ca și tine, cel puțin pentru moment. Mergeți peste bord este un fel de lucru, totuși, dar vă place uneori compania. Acest lucru înseamnă că faci ceea ce faci cel mai bine și esti cu totul nerăbdător? Probabil că nu, dar dacă ai șansa să devii puțin nebun, fa-o. Cel puțin toată lumea ar trebui să înțeleagă – de data asta.

Capricorn

Te simți puțin controlat și plin de generozitate – și neobișnuit de neconcordat cu faptul că tu distrugi pe cineva sau nu. Pe de altă parte, caracterul tău de economist strigă cu disperare în adâncul minții tale, cerându-ți să-ți amintești facturile de cărți de credit de luna viitoare. Ignorați – diavolii trebuie să bată îngerii, cel puțin pentru moment. De ce mergeți la jumătate? Când a fost ultima oară când ai intrat all-in? A trecut mult timp să te distrezi serios.

Vărsător

Fiind nebun într-un mod bun și trecând deasupra vârfului este ceva la care vă obișnuiți – dar programul dvs. de zi ar putea să vă convingă să mergeți chiar mai nebun decât de obicei. De ce să luptați sau să încercați să vă controlați? Când te afli în compania poporului tău, ești cel mai bun și nu vrei să te oprești. Cu atât mai mult, cineva cu voce pe care o găsești în stare de ebrietate urmează să vină și să vă elimine toate rezervele voinței rămase.

Peşti

Mergeţi acasă astăzi sau cât mai curând posibil. Doar nu aveți chef să vă ocupați de acel șef sau de un client important care nu văd lucrurile în același fel și puteți simți nevoia de a le spune – sau chiar să le spună că sunt doar pur şi simplu greșit. Această reputație dulce ar putea da drumul la ceva cu mai mult de o margine, care poate fi bun sau rău pentru tine. Dacă ați îmbuteliat furia, trebuie să o faceți prin exerciții sau alte activități inofensive.

sursa: sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com