AD

HOROSCOP

Horoscop 2 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii se vor căsători

todayaugust 2, 2020

Background
share close
AD
AD

Horoscop 2 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vești amestecate. O să aflăm ce așteptăm de multă vreme și o să simțim și noi nevoia să spunem lucrurile pe care nu le-am putut rosti la un moment dat.

Vibrația zilei este doi și o să putem cere ajutorul cuiva dacă nu ne simțim siguri pe noi.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 LEU


O să primiți niște vești care să vă redirecționeze spre o afacere sau spre un domeniu de studiu. O să fiți în priză, că aveți mai multe investiții de onorat, dar dacă o să plecați pe undeva o să aveți posibilitatea să-i vizitați pe câțiva dintre prieteni și pe rude.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 FECIOARĂ
 

E un spectacol în aer liber, poate la malul mării, undeva, în parc și o să mai ieșiți din nota obișnuită. Vă dați întâlnire cu niște prieteni, cunoștințe cu care obișnuiați să faceți ceva care să vă delecteze. O fi o activitate creativă, sportivă și o să fie revigorant.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 BALANȚĂ


E bine să fiți cu ochii în patru la volan și să verificați dinainte de a pleca și actele să nu fie expirate, ca să evitați amenzile. Se poate să vină ceva musafiri și să vă întrețineți frumos, să programați o excursie dacă aveți concediu în același timp și o să aveți la ce să visați frumos.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 SCORPION


Se poate să primiți o invitație prin alt oraș și dacă nu v-ați făcut alt program o să vă duceți pentru câteva ore. O să faceți un tur de orizont, vedeți ce mai e nou prin oraș, ce manifestări culturale, vreun cinema în aer liber și o să luați o porție de hrană spirituală.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


O să cheltuiți niște bani și o să le împliniți niște dorințe alor voștri, pentru că simțiți nevoia să faceți ceva special pentru ei. Voi o să refaceți comunicarea cu anumite persoane care au fost la distanță și nu v-ați mai înțeles, dar disponibilitate există de ambele părți și o să fie bine.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 CAPRICORN


Se poate să luați o decizie referitoare la viața în doi și să vă căsătoriți. Apar surprize plăcute, e cineva cu care nu v-ați mai văzut cine știe de când și v-a lipsit, se poate să primiți și un cadou sau vă scoate la o terasă în oraș.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


Apare cineva care vrea să fiți împreună și o să faceți o scanare sufletească să vedeți dacă simțiți la fel. Sunt oameni care v-au dus dorul și o să faceți cumva să vă vedeți cu fiecare, pe rând poate, să vă plimbați, să alergați în parc, să vă distrați.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 PEȘTI


Vă bucurați de veștile bune de la rude și poate stați și la masă împreună dacă aveți chef de musafiri. O să vă îndeletniciți cu diverse lucruri, care să vă scuture de toată monotonia și să creați lucruri frumoase.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 BERBEC


O să vă puteți reface viața sentimentală și să vă și căsătoriți dacă lucrurile or să decurgă frumos. Poate dați o fugă la malul mării, ca să faceți plajă, baie în mare, să revedeți lucruri și oameni dragi și să vă întoarceți până la noapte.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 TAUR


Poate ați rezervat un loc într-un spațiu de agrement, să fie condiții civilizate și care să respecte normele. Se poate să-i luați pe copii și să vă duceți într-un loc fără multă lume și să practicați un sport, să vă dezmorțiti, stați și pe plajă sau vă bronzați din mers.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 GEMENI


Se poate să vă treziți cu o ofertă de lucru și să vă convină că o să luați diverse lucruri de care aveți nevoie. Vă bucurați de revederea cuiva care a fost plecat sau a lipsit, că a fost bolnavă persoana și o să vă regrupați, ca să reluați activitățile care vă fac plăcere.

HOROSCOP 2 AUGUST 2020 RAC


O să faceți cunoștință cu cineva pe care l-oți fi cunoscut la telefon, în rețelele de socializare și se poate să vă armonizați în timp, așa. Apar vești care să vă modifice agenda următoarelor zile și să vă gândiți cum să luați legătura cu niște oameni care vor să lucrați ceva, să vă asigure un venit substanțial.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com