AD

HOROSCOP

Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care va primi astăzi o primă

todaydecembrie 20, 2017

Background
share close
AD
AD

Ne-au rămas multe lucruri de făcut şi la serviciu şi acasă, poate trebuie să facem şi cumpărături, să trecem şi pe la cei care nu se descurcă singuri şi o să ajungem cu greu şi târziu acasă.

Vibraţia zilei este 2 şi se va găsi cineva care să ne întindă o mână de ajutor.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

SĂGETĂTOR: Vă cheamă nişte prieteni la pomana porcului şi, dacă vă place obiceiul, o să vă suiţi în maşină s-ajungeţi în localitatea cu pricina. O să puteţi lua nu numai banii de salariu, ci şi o datorie mai veche, ceva care să v-ajute să cumpăraţi cadouri pentru toţi cei dragi şi să faceţi aprovizionarea.

CAPRICORN: Poate reuşiţi să vă menajaţi un pic sănătatea, să ţineţi şi o dietă ca să puteţi mânca şi ce vă place de sărbători. O invitaţie la un eveniment monden şi o să vă prindă bine să relaţionaţi cu diverşi, ca să vă extindeţi sfera de influenţă, să cuceriţi noi teritorii, să ajungeţi în top.

VĂRSĂTOR: Cineva din străinătate va trimite asigurări că va fi alături de voi atunci când o să aveţi nevoie, dar vă puteţi duce şi voi acolo. Se pare c-o să fie nevoie de mâna voastră de lucru să organizaţi un eveniment, poate are legătură şi cu ignatul, dar poate fi şi din segmentul profesional.

PEŞTI: O s-aveţi parte de un ajutor substanţial apărut la momentul oportun – cineva o să vă facă rost de produse alimentare, şi alte lucruri de care-aveti nevoie. Întâlnire cu un posibil partener de afaceri care va incita cu un proiect care vă poate aduce succes în cariera şi promisiuni de bani, din ianuarie încolo.

BERBEC: O să găsiţi o bună susţinere la partenerul de cuplu şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă să rezolvaţi treburi care ţin de casă şi de familie. Noutăţi care să vă scape de nişte griji, pot fi acte semnate, bani, confirmări, c-o să primiţi un supliment salarial, un post mai bun, un transfer în alt departament.

TAUR: Se poate să luaţi o primă, un bonus, un coş cu diverse pentru Crăciun, o să primiţi ceva în dar şi care să vă placă. Aţi putea face un drum să vă luaţi tot ce trebuie pentru perioada care urmează, sau vă pregătiţi de o plecare în vacanţă la schi, la distracţie, în străinătate pe undeva.

GEMENI: Foarte posibil rendez vous şi veţi stabili unde o să vă petreceţi sărbătorile şi cât o să staţi la munte, în altă ţară, la o adică. O să rulaţi nişte bani pe care i-aţi pus la păstrare, special pentru shoping, cadouri, mâncare şi plecat pe undeva, câteva zile – şi o să vă descurcaţi frumos.

RAC: Or să pună umărul la treabă şi ceilalţi membri ai familiei, să faceţi pregătirile pentru evenimentele din week-end şi de sărbători. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu ca să începeţi noul an fără restanţe, să daţi drumul proiectelor noi, şi să nu va mai distragă atenţia alte lucruri.

LEU: Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să contribuie şi magia sărbătorilor la cimentarea relaţiei. Se pare c-o să le daţi de capăt şi celor mai complicate lucruri ca să avansaţi cu proiectele, să vă asiguraţi succesul în carieră.

FECIOARĂ: Cineva dintr-o relaţie anterioară sună, se interesează pe la prieteni în speranţa că relaţia voastră poate continua. Acum e momentul să scoateţi banii de la saltea ca să luaţi ceva de valoare şi care s-ar putea să fie la reduceri, ca să nu rataţi o astfel de şansă, de a face o economie.

BALANŢĂ: Poate veţi reuşi să mâncaţi cu măsură, ca să nu apară un disconfort şi să tot căutaţi apoi remedii ca să vă treacă. O să vă ocupaţi de casă, de familie, pe lângă obligaţiile de serviciu, şi o să vă rămână prea puţin timp şi pentru voi, poate după Crăciun, o să mai ieşiţi şi voi la plimbare.

SCORPION: O să faceţi un efort financiar să luaţi şi acele lucruri care ştiţi că i-ar face fericiţi pe ai voştri, şi pân-acum n-aţi avut suficienţi bani .Luaţi legătura cu cei care vor fi alături de voi de Crăciun, poate faceţi cumpărături împreună, împărţiţi responsabilităţi ca să vă fie mai uşor, să rezolvaţi şi alte lucruri între timp.

 

Factori cheie în menţinerea obiceiurilor sănătoase și schimbarea comportamentului

O mulțime de oameni au încercat să-și înlocuiască obiceiurile proaste cu cele bune, iar mulți au eșuat. Cel mai mult depinde de motivația și voința noastră, dar acești factori nu sunt singurii care sunt esențiali pentru atingerea obiectivelor noastre.

Studiul efectuat la Spitalul General Massachusetts din Boston de către Anne Thorndike, care este medic primar, arată că mediul este unul dintre principalele motoare ale schimbării vieții în bine.
A fost o cercetare secretă care a avut loc în cantina spitalului și a ajutat oamenii să-și schimbe obiceiurile alimentare în bine fără ca ei să știe măcar. Toată echipa Thorndike și echipa ei au schimbat mediul înconjurător și cum au fost prezentate mâncarurile și băuturile.

Inițial, erau trei frigidere mari umplute cu sucuri. Echipa a adăugat apă în fiecare dintre ele; în plus, au pus coșuri cu apă peste tot în cantină. În următoarele trei luni, vânzările de suc au scăzut cu 11,4%, în timp ce vânzările de apă îmbuteliată au crescut cu 25,8%! Au făcut aceleași rearanjări cu alimentele, iar rezultatele au fost uimitoare.

Clienții au făcut alegerea numai pe baza modului în care au fost expuse produsele alimentare: nu au fost influențate în nici un fel și nimeni nu le-a convins să cumpere alimente sănătoase. Singurul lucru modificat a fost mediul. Cu toate acestea, fără a observa, oamenii au început să-și schimbe preferințele în mod natural. Cercetătorii au numit acest proces “arhitectura aleasă”.

Voinţa și auto-disciplina sunt importante, dar acest studiu arată că mediul este unul dintre factorii cruciali atunci când se lipesc de obiceiuri mai bune.

În plus, decenii de studiu au demonstrat că voința nu este o noțiune constantă. Este mai degrabă o resursă care poate fi folosită și restaurată. Într-un fel, aceasta reamintește un mușchi care poate fi obosit la sfârșitul unei instruiri intense. Voinţa fluctuează zilnic și nu poate fi considerată o măsură constantă.
Exemplul clasic este atunci când studenții au o săptămână finală, direcționează toată voința lor spre studiu, și orice altceva pare să se destrame. Ei mănâncă orice găsesc, încep să fumeze și, adesea, chiar uită de igienă. Într-adevăr, voința și motivația sunt resurse finite.
Acesta este exact momentul în care alegerea este critică. Atunci când voința noastră este dezlănțuită, suntem chiar mai predispuși să alegem în funcție de mediul înconjurător. Suntem mai ușor influențați atunci când suntem vulnerabili.

Desigur, atunci când suntem epuizați sau ocupați, este puțin probabil să facem toate aceste eforturi pentru a programa un antrenament sau pentru a găti o masă sănătoasă. Noi facem tot ce este mai ușor. Deci, dacă vom petrece mai mult timp în a crea în prealabil mediul de bucătărie și de casă, sunt șanse să alegem corect atunci când voința noastră ne va da greș.

O idee bună este să plasați alimente mai sănătoase pe locurile vizibile din bucătărie sau pe frigider și să ascundeți bomboane și biscuiți pe rafturile inferioare, unde este mai puțin probabil să le vedeți. În fine, aranjați mediul dvs. pentru a face alegerea implicită una mai bună și nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la voința voastră.

Acest lucru nu se referă numai la alimente, care este doar un bun exemplu pentru a ilustra modul în care funcționează. Este vorba și de ne înconjura cu oameni buni, care ne inspiră și ne motivează schimbările. Este vorba despre a merge în locurile potrivite, de a viziona filmele potrivite și de a citi cărțile corecte, toate acestea servind doar un singur scop – ne motivează să devenim o versiune mai bună a noastră.

 

 

sursa stirileprotv.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com