AD

HOROSCOP

Horoscop 2018 – anul groazei pentru aceste cinci zodii! Niciuna nu va scăpa de ghinion în anul care vine!

todayianuarie 3, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Nativii din zodiile de mai jos trebuie să fie pregătiţi să înfrunte o perioadă mai puţin favorabilă şi nu trebuie să se sperie. Cel mai important este să ştie pentru ce au nevoie să se pregătească şi să facă faţă cu brio.

În cazul în care vă regăsiţi în lista de mai jos, pregătiţi-vă pentru un an activ. Influenţa lui Saturn asupra zodiilor va face că fiecare zi să fie o lecţie karmică şi nimeni nu va scăpa de învăţăturile ei.

Saturn va provoca multe frustrări şi blocaje emoţionale, iar, în cele mai dese cazuri, aceste zodii vor fi influenţate la nivel karmic, pe care se pune foarte mult preţ în 2018. Influenţa lui Saturn te va învăţat să îţi asumi tot ce ai refuzat să îţi asumi în existențele anterioare.

Doar cele mai puternice dintre zodii pot scăpa din avântul lui Saturn, în special cei înţelepţi, pentru că acesta acţionează şi din exterior, prin factorul norocului şi al relaţiilor interumane, dar şi din interior, prin blocaje şi frustrări.

Iată care sunt câteva dintre cele mai ghinioniste zodii ale anului 2018 şi ce trebuie să facă pentru a evita dezastrul:

Rac
Nativii în Rac sunt persoane extrem de energice, dar ritmul din 2018 se va mări considerabil. În anumite situaţii, cum ar fi partea financiară, nativii vor avea parte de schimbări serioase.

Cei impulsivi vor fi nevoiţi să înceapă totul de la zero, mai ales că influenţa lui Saturn nu permite nicio greşeală. Cea mai importantă perioadă este primăvara anului 2018, în care scopurile se vor schimba radical.

Racii vor fi nevoiţi să îşi reconsidere poziţia strategică în ceea ce priveşte partea financiară, riscând să piardă sume mari de bani dacă nu îşi structurează planurile.

Vărsător
Starea vărsătorilor va fi, în principal, una foarte agitată în ceea ce priveşte relaţiile interumane. Aceştia se identifică destul de greu cu cei din jur, în special la locul de muncă.

Problemele cu care se identifiăa pot fi rezolvate doar dacă aceştia acceptă ajutorul familiei, ceea ce este destul de greu pentru Vărsători. Persoane orgolioase, aceştia nu vor accepta să se bazeze pe alţii atât de uşor.

Spre începutul anului aceştia vor tinde să se izoleze de cei din jur, încercând să găsească o modalitate cât mai bună de a-şi rezolva problemele pe cont propriu. Influenţa lui Saturn este şi mai puternică asupra lor, în special în ceea ce priveşte scara socială.

Capricorn
Nativii din Capricorn vor avea probleme în a-şi organiza viaţă sentimentală. Extrem de meticuloşi în ceea ce priveşte structura vieţii profesionale, capricornii se vor confrunta cu una dintre cele mai dificile probleme: orgoliul.

Mândria este extrem de importantă pentru nativii din capricorn, ceea ce nu îi va ajuta în viaţă sentimentală, mai ales la jumătatea anului, atunci când influenţa lui Saturn va scoate la iveală toate deciziile karmice pe care le-au luat în trecut.

Singurătatea şi lipsa de afecţiune îşi vor spune cuvântul spre sfârşitul anului, motiv pentru care aceştia vor fi nevoiţi să facă schimbări radicale la nivel sentimental. Singura şansă pe care aceştia o au este strict legată de nivelul de orgoliu, pe care trebuie să îl reducă în mod considerabil.
Fecioara
Viaţa pentru nativii din Fecioară nu va fi deloc simplă în 2018. Persoanele născute în această zodie se vor suprasolicita la locul de muncă, ceea ce le poate cauza probleme de sănătate.

Începutul anului le va aduce multe îndoieli la nivel personal Fecioarelor, mai ales celor care au aşteptări foarte mari de la ei înşişi. Orice plan pe termen scurt va aduce probleme serioase, mai ales în ceea ce priveşte starea emoţională.

Fecioarele trebuie să îşi acorde timp de odihnă şi să înţeleagă faptul că nu totul este bazat pe partea profesională a vieţii, iar asta le va scuti de multe dintre eventualele probleme de sănătate.

Peşti
Nativii din zodia Peşti vor avea probleme grave în ceea ce priveşte proiectele de scurtă durată. Partea profesională este grav afectată de Saturn care vă îndeamnă să luaţi decizii pripite.

Peştii vor avea nevoie să îşi păstreze energia pentru un an extrem de epuizant din punct de vedere profesional. Veţi simţi că nimic nu vă mulţumeşte şi că nu veţi evolua niciodată dacă nu faceţi schimbări mari.

Atât timp cât vor învăţa de la începutul anului pe ce să pună preţ şi pe ce nu, aceştia vor reuşi, până spre sfârşitul anului, să aibă parte de câteva proiecte reuşite.

sursa:rtv.ro

10 trăsături psihologice care dezvăluie multe despre noi

De-a lungul anilor, oamenii de știință au descoperit multe dintre misterele și neajunsurile creierului uman care au fost ascunse în mod sigur în psihicul nostru.

Ne alterăm mereu amintirile

Tindem să vedem amintirile noastre ca filme mici sau clipuri video. Lucruri care se află pe un “raft” în creierul nostru, sigure și inalterabile. Dar, după cum se dovedește, amintirile evenimentelor trecute se schimbă de fiecare dată când trec prin fața minții noastre.

Conținutul lor este influențat de întreruperile de memorie și de evenimentele care au avut loc în trecutul mai recent. De exemplu, nu aveți amintiri clare cu privire la toți cei care au participat la o familie care sa întâlnit cu câțiva ani în urmă, dar, de vreme ce mătușa dvs. nu pierde niciodată evenimente de acest fel, mintea o va include în amintiri – chiar dacă ea a fost absentă la această ocazie.

Putem avea doar un număr limitat de prieteni

Psihologii și sociologii au venit cu ceva numit numarul Dunbar – numărul maxim de persoane cu care o persoană poate menține legături strânse. Deci, chiar dacă aveți mii de “prieteni” pe Facebook, puteți avea doar o comunicare semnificativă cu 50-200 dintre ei.

Ne simțim mai fericiți când suntem ocupați

-Imaginați-vă că sunteți la aeroport și trebuie să ridicați bagajele. În zece minute, ajungeți la zona de revendicare și colectați imediat valiza.

-Și acum, o situație puțin diferită. Puteți găsi o scurtătură și reușiți să ajungeți la caruselul de bagaje în doar două minute. Apoi, veți petrece restul de 8 minute așteptând să apară valiza.

În ambele cazuri, ți-a luat nu mai mult de zece minute pentru a ridica bagajele. Cu toate acestea, în cel de-al doilea scenariu, probabil că v-ați simțit mai nerăbdător și nemulțumit. Acest lucru se datorează faptului că creierului nostru nu îi place să fie inactiv și preferă să rămână ocupat în schimb. Și, pentru fiecare sarcină completă, ne răsplătește cu dopamina, hormonul fericirii.

Putem memora doar 3-4 lucruri la un moment dat

Studiile arată că creierul nostru nu poate stoca mai mult de 3-4 informații simultan. În plus, aceste informații pot fi păstrate numai pentru 20-30 de secunde. După acest timp, le uităm dacă nu îl reînnoim din nou în memoria noastră.

De exemplu, conduci și vorbești la telefon (nu fă asta!). Persoana de la celălalt capăt vă dă un număr, dar nu îl puteți scrie în așa fel încât să încercați să îl memorați în schimb. Repetați numărul din nou și din nou, astfel încât să îl păstrați în memoria dvs. scurtă până când îl puteți deconecta și scrie.

Apropo, faptul că găsim mai ușor să ne amintim 3-4 de informații la un moment dat explică de ce atât de multe lucruri constau în 3-4 cifre sau linii. Acest lucru se aplică numerelor de telefon și de cărți de credit și chiar paragrafului pe care îl citiți!

Percepția noastră vizuală asupra lucrurilor diferă de aspectul lor real

Creierul nostru procesează în mod constant informațiile primite de la organele senzoriale. Analizează imaginile vizuale și le interpretează într-o formă accesibilă pentru noi.

-De exemplu, motivul pentru care putem citi rapid un text constă în faptul că nu îl citim. Pur și simplu observăm prima și ultima literă a fiecărui cuvânt și umplem intuitiv restul, pe baza experienței noastre anterioare. Așa cum veţi vedea în continuare: “Nu cotnazeă în ce odrine snut letirele aratnaje dacă pirma şi utlima liretă sunt croecte.”

Vedeţi? Ne uităm la grupuri de litere amestecate, dar percepem cuvintele potrivite! Și acest lucru nu se întâmplă doar cu textele.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com