Horoscop 2021 Minerva actualizat, se schimbă situația

Horoscop Minerva 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile. Află horoscopul anual pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

a

Deci, cum va fi anul 2021?

Planetele prezic un an 2021 destul de pașnic ca și cum ar fi vrut să ne lase să ne recuperăm de tumultul evenimentelor neplăcute din 2020, cauzate de pandemie. Mulți dintre noi citim horoscopul zilnic pentru a descoperi ce ne rezervă astrele în următoarele zile, dar fiecare dintre noi ar dori să știe ce ne rezervă viitorul în 2021.

Anul 2021 dezvăluie multe surprize pentru fiecare zodiac semnele, economia globală se va recupera în noi termeni de valoare și judecată iar sănătatea tuturor ar trebui să fie mai bună, având în vedere că mulți dintre noi vom petrece mai mult timp în mijlocul naturii decât anul trecut.

Semne zodiacale norocoase pentru 2021 În anul următor, unele semne zodiacale vor fi mai norocoase decât altele. Aproape toate semnele se vor bucura de un an abundent, plin de multe evenimente, dar care va sublinia stabilitatea financiară dobândită prin eforturi mari. Cu toate acestea, astrologii susțin că nu ar trebui să trecem de la o extremă la alta, așa că nu este recomandat să nu ne gândim prea mult la un profit mai mare deoarece, în aceste condiții, nu va ieși nimic din asta. Trebuie să avem în vedere că anul 2021 este un an pentru economisire, moderarea fiind cuvântul de ordine.

Horoscop Minerva 2021 – Favoriții anului

Taur, Scorpion, Vărsător, Pești și Berbec

Astfel, cei născuți sub semnul Taurului vor fi mai motivați să lucreze în beneficiul lor și chiar să înceapă o afacere bună care să le aducă câștiguri într-un timp scurt.

Scorpionul este al doilea semn zodiacal care va avea multe avantaje personale și profesionale anul acesta. De asemenea, vor avea șansa să obțină promovările așteptate și funcții mai bine plătite, datorită naturii lor ambițioase și muncitoare.

În ce privește relațiile, nativii Taur și Scorpion vor avea și noroc dar și ghinion în dragoste. Mai exact, dacă în prima parte a anului, lucrurile nu vor fi deloc minunate pentru ei în viața lor sentimentală, începând din septembrie, au toate șansele să se căsătorească, dacă sunt implicați într-o relație sau să găsească iubirea vieții lor, dacă nu au încă partener.

Peștii este al treilea semn astrologic al horoscopului tropical care va avea șanse mari să câștige bani și să se dezvolte profesional dacă știu să-și lase mândria deoparte și să abordeze totul cu diplomație. În dragoste și în carieră, Peștii vor avea succes dacă vor învăța să aibă răbdare și să profite de momentele favorabile.

Cel de-al patrulea semn favorizat este Vărsătorul deoarece Jupiter dă o mână de ajutor, așa că multe surprize frumoase le sunt rezervate celor născuți sub acest semn pe tot parcursul anului.

Pentru cei care sunt implicați într-o relație frumoasă sau chiar într-o căsătorie, anul 2021 va aduce multe realizări pe care le vor avea împreună cu partenerii lor de viață, își vor prețui relația și tot ceea ce au reușit să realizeze în viața de cuplu. Totul poate fi încununat de venirea pe lume a unui copil. Cei care sunt singuri își vor găsi sufletul pereche în a doua parte a anului și vor decide să se gândească la un viitor comun, luând în considerare beneficiile emoționale pe care le aduce 2021.

În sfârșit, pentru cel de-al cincilea semn, Berbec, visele, idealurile și conexiunile personale vor fi foarte importante. 2021 vine cu o energie specială pentru ei, iar optimismul lor este la apogeu. Nativii Berbec vor avea mai multă încredere în ei înșiși, dar și în ceilalți, ceea ce este un element esențial în îndeplinirea planurilor personale. La fel, 2021 aduce mai multă energie și nativilor Scorpion ceea ce va facilita comunicarea cu familia și prietenii. Și ce este mai important, vor avea mai mult curaj să viseze și să-și împlinească visele.

2021 îi va ajuta pe cei născuți în Vărsător să găsească răspunsurile la cele mai personale și profunde întrebări. Dorințele lor se vor împlini la momentul când vor avea cel mai mult nevoie de ele. Cei care se nasc sub semnul Vărsător vor fi un sprijin de încredere pentru prietenii lor și îi vor inspira chiar și cei din jur. Poate vă întrebați ce semne zodiacale vor atinge jackpotul în toate domeniile vieții anul acesta.

Se pare că 2021 aduce vești excelente pentru încă cel puțin trei semne. Femeile născute în Berbec, Gemeni și Săgetător vor avea succes în tot ceea ce intenționează să realizeze.

Observația care vreau să o punctez este faptul că pe 8 martie, peste axa Nodurilor Lunare din tema natală a României se suprapune Axa Nodurilor Lunare în trazit. Nodul Nord peste Nodul sud și invers, ca și cum România are o mare decizie de luat, definitivă și irevocabilă și care trebuia luată acum 18 ani. Posibil ca României să I se ceară să precizeze ce drum alege, la stânga sau la dreapta.

Cu Soarele în semn mutabil, în Săgetător, virajul ar trebui să fie unul evolutiv spre ceea ce înseamnă progres. Dar Ascendentul în Vărsător, semn fix, va da mari bătăi de cap populației cu privire la acceptare. Deși auspiciile vorbesc despre o mobilitate dinamică, vor fi și din aceia care se vor opune.

Horoscop Minerva 2021 – Planetele retrograde în 2021

Voi începe cu Mercur, care în 2021 va retrograda de trei ori, în semne de aer. Ce trebuie să reținem? Că pe tot parcursul anului, aproape fiecare planetă retrogradează. Singurele care nu o fac sun Soarele și Luna. Mercur retrogradează de mai multe ori pe an, aproximativ 20 de zile, în timp ce Pluto stă în retrogradare aproximativ 200 de zile. Sintetic ar fi cam așa:

1. Uranus, Neptun și Pluto, cunoscute sub numele de planete transpersonale sunt retrograde cam jumătate de an.

2. Jupiter o face aproximativ 4 luni pe an, aproape cât o face și Saturn.

3. Mercurul este retrograd de 3 – 4 ori pe an.

4. Venus mai mult sau mai puțin, intră în retrogradare la câte un an și jumătate, adică 18 luni, la trecerea dintre 2021 la 2022, va retrograda 11 zile, o ciudățenie de reglare pe care o presupune mecanica cerescă.

5. Mars retrogradează odată la 2 ani.

1.Prima retrogradare va avea loc în Vărsător și va dura 22 de zile.

• Ciclul retrogradării va începe pe 14 ianuarie.

• Retrogradarea propriu-zisă: 30 ianuarie – 21 februarie.

• Ciclul se încheie pe 12 martie.

Retrogradarea lui Mercur în semnul Vărsătorului, sugerează mai multă atenție asupra manifestărilor de independență și libertate individuală, decât ceea ce este necesar.

Ordinea socială ar putea fi supusă unei mari încercări. Oamenii vor fi mai fermi din punctul lor de vedere, ceea ce va provoca fricțiuni grave în relațiile sociale, personale și profesionale.
Apar conflictele intelectuale. Cei din spectrul politic ar trebui să fie atenți la mișcările pe care le fac.

Tulburările nervoase și durerile musculare sunt în creștere în această fază, după cum o arată buletinele medicale analizate pe o perioadă lungă de timp.

Pentru Româia Mercur va retrograda în Vărsător la nivelul Casei 1, casa identității naționale, peste Uranus natal și în opoziție cu Saturn natal. Relațiile sociale vor ajunge la un punct, la o răscruce. Cum spuneam mai sus, politicienii să fie atenți ce decizii iau. Este ca și cum România stă pe un butoi de pulbere.

Pe 8 februarie va reveni în Casa a 12-a a sacrificiilor impuse națiunii, a pensionarilor și a dificultăților făcând loc dezamăgirilor, neînțelegerilor și flagelurilor. Nu cummva să asistăm din nou la o explozie de îmbolnăviri datorită opoziției cu Neptun din Casa a 6-a, a bolilor, dar și stăpânul virușilor și a luptei contra acestora. La fel de bine putem vorbi, în sfârșit despre un vaccin Anti-Covid, iar pe 7 martie revine în Casa 1, amplificând iar conflictele sociale.

2. A doua retrogradare va avea loc în Gemeni și va dura 24 de zile:

• Ciclul retrogradării va începe pe 14 mai.

• Retrogradarea propriu-zisă: 29 mai – 21 iunie.

• Ciclul se încheie pe 2 iulie.

Gemenii reprezintă comunicarea. Când Mercur devine retrograd în acest semn, se ajunge la un fel de situație fluidă, în care drumul către iad este pavat cu bune intenții care se pierd în problemele de comunicare. Toate judecățile făcute în acest timp vor fi vagi și neclare.

Frustrările se strecoară pe măsură ce ambițiile și planurile concrete nu au nicio finalitate sau sunt lăsate în așteptare. Cei care au de suferit sunt cei care au de-a face în mod direct cu oamenii cum sunt vânzătorii, avocații, consilierii și consultanții.

În această perioadă este bine să luați o mică vacanță ca să vă menajați sistemul nervos sau pentru a urma câteva ședințe de masaj ori pentru a vă relaxa cu prietenii.

Pentru România vorbim despre Casa a 4-a a familie, tradițional, dar mundan aici avem afacerile de brokeraj imobiliar, imobiliare, locuințe, agricultura, extracția de minereuri, democrația și partidele din opoziție. Poate fi vorba și de găsirea unor soluții în ce privește pe cei cu credite neachitate în pericol să-și piardă casele sau apartamentele. Spun asta că îl văd foarte implicat pe Chiron, ca și cum se vindecă niște răni sociale. Trebuie să ne ascultăm intuiția și să facem ce ne spune vocea interioară. Posibile soluții pentru industria minieră și agricultură.

3. Ultima retrogradare va avea loc în Balanță și va dura 21 de zile.

• Ciclul retrogradării va începe pe 6 septembrie.

• Retrogradarea propriu-zisă: 27 septembrie – 18 octombrie.

• Ciclul se încheie pe 2 noiembrie.

Când Mercur devine retrograd în semnul Balanței, problemele care se impun în forță sunt cele de legalitate, cele care au atingere cu lega, acordurile de parteneriat și căsătorie, tot ceea ce are de a face cu ideea de parteneri, parteneriat sau afaceri.

Dacă ai aplecare spre artă, poți participa la câteva activități artistice în această perioadă. Vei observa că mulți oameni considerați puternici se clatină și se clatină în gândurile și acțiunile lor. Emoțiile trebuie să fie controlate și este nevoie de o revigorare mentală.

În ceea ce privește sănătatea, este probabil ca rinichii să dea unele bătăi de cap, prin urmare bea multă apă și evită alimentele acide.

Pentru România retrogradarea are loc la nivelul Casei a 8-a, casa marilor investiții. Trigolul cu Jupiter care trece peste Uranus poate aduce o bunăstare neașteptată. Pe 12 octombrie va trece în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, fiind focarul unui trigon minor între Neptun și Nodul Nord natale. Posibil să se anunțe că prin colaborare internațională s-a descoperit vaccinul care va pune capăt pandemiei sau sunt stinse ultimele focare de boală. Pe 24 octombrie revine în Casa a 8-a, în aspecte benefice, semn că veniturile oamenilor parcă, parcă își mai revin la normal.

Cea de-a doua planetă personală care va retrograda în 2021, va fi Venus în Capricorn. Interesant la această retrogradare este că e va dura doar 13 zile în loc de 40 – 41 cât are de obicei.

• Ciclul retrogradării începe pe 17 noiembrie.

• Retrogradarea propriu-zisă va avea loc în Capricorn: 19 decembrie (26 gr 07) – 1 ianuarie 2022 (23 gr 48).

• Ciclul retrogradării se va încheia pe 2 februarie 2022.

Venus este planeta care arată ceea ce ne place și ce prețuim. Pe perioada retrogradării, Venus ne permite să ne gândim la o ocazie socială, mai degrabă, decât la un flux rapid de trafic. Imaginați-vă că un restaurant popular este de două ori mai ocupat. Pasiunile se ridică și bucătăria se încălzește – mai ales cu Venus în Scorpion! Toată lumea devine puțin consumatoare, mai ales că nu văd chelnerul ci crăpăturile din pereți, care încep să se arate. Acesta este Venus retrograd. Nu este vorba despre comunicare, care este în dezavantaj – ci este despre natura noastră senzuală și sociabilă. Ceea ce prețuim se află sub control și oamenii contemplă, reflectând și revizuind ce și cât iubesc, cum arată afecțiunea, flirtează în ideea de a atrage un partener.

Retrogradarea lui Venus va avea loc în Casa a 12-a. Conjuncția cu Pluto tranzit sugerează transformări profunde legate de conceptul economic de bani, sub toate formele sale, de recluziunea la care ne-a forțat această pandemie iar sextilul cu Chiron, la fel, sugerează rezolvări.

Marte nu va fi retrograd anul acesta.

Jupiter va retrograda între 20 iunie – 18 octombrie 2021.

Saturn între 23 mai – 11 octombrie.

Uranus între 14 ianuarie – 20 august.

Neptun între 25 iunie – 1 decembrie.

Pluto între 27 aprilie – 6 octombrie.

Horoscop Minerva 2021 – Eclipsele anului 2021

Vom avea și 2021 patru eclipse, două de Lună și două de Soare.

Prima, pe 26 mai, o Eclipsă totală de Lună, vizibilă pe teritoriul Asiei, Australiei, estul Pacificului și coasta de est a Statelor Unite. Pentru România, ea va avea loc la ora 14:19, ora Bucureștiului. Ea face parte din ciclul Saros 121 care a debutat pe 16 mai 2003 și care se încheie acum.

Eclipsa va avea loc pe axa 9 – 3, Gemeni – Sgetător. Propriu-zis ea va avea loc în Casa a 9-a, casă de spiritualitate, dar și o casă a contractelor internaționale, a comerțului exterior, a drumurilor lungi și a credinței, a studiilor academice și a ideilor filosofice.

Posibil să asităm la o reorganizare a tot ce înseamnă Minister de Justiție, sistem judiciar, instanțe, sitemul de promulgare a legilor și decretelor, a regulamentelor și standardelor.

Va aduce sub lupă lumea diplomatică, dreptul internațional, ambasadele și ambasadorii, vor fi luate în discuție măsuri care vizează imigranții și oficiile de imigrări, poliția de frontieră și frontierele internaționale, comunicațiile internaționale și transportul străinilor.

De asemenea, am putea asista la reformularea a tot ce înseamnă idee de import și export, comerț exterior, vamă, extinderea comerțului cu străinătatea.

VOr fi puse sub lupă congrese și seminarii internaționale în condiții de pandemie, dar și experți de înaltă cultură, universități, profesori și oameni de știință, religia.

Posibil, vorbind de Casa a 9-a și de editare, lumea să se întoarcă la citit și să înflorească publicațiile științifice și filosofice, religioase cu o susținere masivă din partea populaței a credinței, a forțelor spirituale din comunitățile de credincioși, din biserici și din mânăstiri prin reprezentanții acestora.

Cercetarea științifică și tehnologia de cercetare precum și invențiile ar putea cunoaște o nouă formulă de susținere.

Crește conștientiinzare socială, diseminarea informației și a propagandei.

De asemenea, turismul ar putea să-și reintre treptat în drepturi.

Soarele conjunct cu Nodul Nord pe axa Mijlocul Cerului – Fundul Cerului în opoziție cu Luna conjunctă cu Nodul Sud, poate sugera o explozie de reformulări la nivel național, mai ales dacă ne gândim că Nodul Sud este depozitarul talentelor și capabiității de a pune în valoare ceea ce aminteam mai sus.

Totul are loc pe fondul unui Trigon în semne de foc – energie, intuiție, dinamism, strategie, organizare, renaștere. Luna este în Săgetător la 2 gr 38, Neptun în Leu la 11 gr 14 retrograd și Chiron în Berbec la 11 gr 53, care leagă Casele 1 – identitate națională, Casa a 6-a- cei care muncesc, atitudinea față de muncă și rutina de organizare, munca de fiecare zi, este vorba despre munca propriu-zisă și nu despre carieră, muncitorii și angajații, dar și epidemiile și deciziile Ministerului Sănătății și sindicatele – și Casa a 9-a, despre care am vorbit mai sus.

Pluto în tranzit, este focarul unui trigon minor între conjuncția Soare – Lună în tranzit și conjuncția Chiron natal – Neptun tranzit. Posibil să intre în fabricație mondială mult așteptatul vaccin care a trecut testul efectelor secundare.

La o privire mai atentă, vedem că eclipsa aduce un model planetar de tip Zmeu. Acesta descre o configurație din care fac parte cel puțin patru planete, două în opoziție – Soarele și Luna, două, Chiron și Neptun, aflate în sextil cu Soarele – și în trigon cu Luna.

Configurația este foarte utilă când se pune problema ascensiuni profesionale sau a unei promovări. A ieși în evidență talentul unor oameni pentru relații publice, deoarece aspectele implicate fac posibile transferurile prin complementaritatea dintre oameni. Când aspectul se formează în tranzit el poate reprezenta un moment social de anvergură.

Sugerează putere, talente de negociator, capacitatea de a rezolva conflicte și provocări, talentul pentru diplomație și resurse umane.

Acționează intens și puternic, dar cu putere armonizată interior – exterior, cu echilibru și presupune căi noi de urmat. Adesea se dezvoltă talente și abilități care conduc spre realizare personală prin spirit vizionar.

Cea de-a adoua, pe 10 iunie o Eclipsă inelară de Soare vizibilă doar în nordul Americii, Europei și Asiei – Canada, Rusia. Câmpul maxim de incidență pentru România 13:43, ora București-ului. Tot în semnul Gemenilor. Este vorba despre o ecplisă de Soare inelară, care vine să încheie ciclul deschis acum 18 ani, pe 31 mai 2003, Ciclul 147 Saros, tot de către o eclipsă de Soare inelară.

Trigonul în semne de Foc se menține, iar tripla conjuncție Lună-Soare și Mercur retrograd este activată în tema României de către Uranus în tranzit. Von asista la alianțe între partide și sindicate, dar și la uele alianțe neașteptate. Deși este un aspect dătător de speranță, Jupiter tranzit din casa 1 a identității naționale este în opoziție cu Saturn natal aflat în Casa a 70a a parteneriatelor de orice fel.

Aspectul poate tensiona relațiile la nivel social legat de o problemă care nu ne aparține dar care ne implică prin statul de mebru al UE.

Pe deoparte avem imaginea generală a comunității, a țării, în general, și a cetățenilor, conștiința propriei identități, ia pe de altă parte, nivelul la care lumea individuală și experiența personală se confundă cu realitatea obiectivă a celorlalți, la acest nivel, există tindanța de a da vină pe alții, credem că tot ceea ce ni se întâmplă este din vina altora și pierdem din vedere faptul că așa zișii prieteni, de aici sau de peste granițe, ar putea avea o contribuție substanțială la asta; lucrul la care ar trebui să ne gândim înainte de toate ar fi cum ne comportăm noi în societate, pentru că acest lucru spune foarte multe nu doar despre relația cu socialul, ci și despre noi înșine.

În același timp am putea asista la renegocieri și rediscutarea unor contracte, tratate și acorduri precum și alianțele cu alte țări. De asemnea, putem asista la o întărire a relațiilor internaționale, la asumarea unor poziții care să ne aducă pe picior de egalitate cu state care ne-au considerat până acuma ca fiind din lumea a treia. În context aș crede că se discută mai atent despre relația cu ideea de emigrație și imigrație, cu căutarea unor soluții care să rezolve valul de migranți și de programe de inserție socială nu doar la nivel național ci și la cel internațional.

Ministerul de Externe angajează discuții pe cale diplomatică pentru rezolvarea conflictului, amiabil. Este vizată munca celor care lucrează n străinătate, condițiile și legalitatea angajării precum și stăvilirea imigrației în masă.

UE se reformulează în urma pandemiei care a închis lumea într-un glob de cristal, izolându-ne unii de ceilalți. Este momentul să ne afirmăm scopurile pe care le afirmă și le susține România, cu energia care devine parte a expresiei de sine şi pe care o percep ceilalţi.

Venus din Casa a 5-a face un trigon cu Luna natală din Casa a 8-a și vizează micii întreprinzători.

Venus reaprinde pasiunea pentru speculațiile financiare, inclusiv investițiile mici, profiturile și pierderile din investiții riscante și burse de valori dar și banii poporului în lupta pentru subzidență. Suntem o națiune car adesea am dat și avem foarte multe da dat, de la idei la creativitate, inventică și inovație ceea ce nu prea convine guvernelor altor țări, inclusiv UE.
Prin trigonul cu Luna natală din Casa a 8-a susține investițiile străine în țară și profitul din alte investiții, rezultatele acordurilor și alianțelor precum și negocierile dar și reconstrucția și renașterea țării. Rezultatele însă nu le vom vedea probabil, decât peste vreo trei ani. Vom trece până atunci prin purgatoriul crizei, a calamităților naturale și a accidentelor violente și vom avea de suportat acțiunile autorităților fiscale, impozite pe venit, datorii și obligații naționale. Dar le vom suporta.

Putem vorbi despre venituri din resursele din pământ și țiței, cu recuperarea unor creanțe sau active care aparțin țării de drept, despre împrumuturile și veniturile din surse care nu se află sub controlul personal ci al țării, precum și de veniturile din investiții și/sau din vânzarea activelor înghețate, despre trezorerie și rezerva națională.

De asemenea, despre depășirea momentului de impas sau a crizei afacerior care au avut de suferit de pe urma pandemiei și care, conștient sau inconștient, a transformat viața cetățeanului pentru totdeauna – pierderea unor bunuri, ruperea unui prteneriat sau plecarea partenerului din firmă, pierderea averii, pierderea unui suflet drag, pierderea unei relații. Dar la fel de bine să ne așteptăm și la faptul că populației i-a fost greu să sesizeze pericolele pe care le vede abia când este în pragul dezastrului și de regulă, nu mai poate face nimic.

Saturn încearcă să pună de acord deciziile la nivel de Guvern, Parlament și Președenție și ne leagă de evoluția personală și de grup. Poate fi vorba și despre situații despre care populația află abia acum, lucruri pe care le bănuia dar nu avea certitudinea că se întâmplă chiar așa. El este susținut de Pluto care prin sextilul cu Neptun, sugerează o problemă care ține de evoluția stării de sănătate a populației.

Jupiter tranzit face și el un trigon cu Pluto natal și cu Mercur natal semn că unele probleme îți vor găsi rezolvarea cu chibzuință și înțelepciune.

Uranus tranzit în Casa a 2-a care arată puterea economică a țării, profiturile și pierderile, PIB-ul, taxele și impozitele, prin opoziția cu Luna din tema natală a României, provoacă la acțiune și obligă întreprinzătorii să realizeze venituri pe seama banilor altora, adică din proiecte nerambursabile care să suțină infrastructura, programele de sănătate și de educație, comerțul și schimbul.

Cea de-a treia eclipsă are loc pe 19 noiembrie, o Eclipsă parțială de Lună,vizibilă în America, nordul Europei, estul Asiei, Australia și Pacific. În România, influxurile ei se vor resimți undeva în jurul orei 11:04. Face parte din Ciclul Saros 126 și încheie ciclul eclipsei care a debutat în 9 noiembrie 2003.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Nod Sud are loc în Casa a 9-a și readuce în discuție temele propuse la eclipsa totală de Lună din 26 mai.

La aceasta se adaugă Marte tranzit care trece peste Luna natală a României din Scorpion și în Casa a 8-a, în opoziție cu Uranus tranzit din Taur, în Casa a 2-a. Deci opoziția are loc pe axa 2 – 8.

Această interpoziție ar putea aduce în discuție fluctuațiile financiare. Obligă Guvernul să se aplece mai atent asupra producție industriale a țării, asupra relației cu băncile și instituțiile financiare, să reflecteze real la puterea economică a țării și la rata șomajului, să caute soluții pentru echilibrarea, PIB-uli și pentru restructurarea taxelor și impozitelor.

Pe de altă parte, Luna natală a României din Casa a 8-a cum spuneam mai sus, susține investițiile străine în țară și profitul din alte investiții, rezultatele acordurilor și alianțelor precum și negocierile dar și reconstrucția și renașterea țării. Rezultatele însă nu le vom vedea probabil, decât peste vreo trei ani. Vom trece până atunci prin purgatoriul crizei, a calamităților naturale și a accidentelor violente și vom avea de suportat acțiunile autorităților fiscale, impozite pe venit, datorii și obligații naționale.

Totuși fiind vorba despre opoziția Marte – Uranus trebuie să ne gândim la o activitate susținută în aceste domenii dar și la scadența unor împrumuturi făcute în anul precedent pentru susținerea economiei aflată în impas datorită pandemiei de Coronavirus. Respectarea condițiilor impuse de împrumutul contractat este posibil să scoată la lumină repercusiunile acțiunilor unui sistem sanitar prost gândit și să oblige Guvernul la acțiuni constrângătoare pentru cei care muncesc. Atât Marte cât și Uranus fac pătrat cu Neptun din tema natală a României.

Și această eclipsă aduce un alt model planetar și anume dreptunghiul mistic. În ciuda numelui, nu este nimic mistic în acest dreptunghi cel puțin nu în măsura în care știm ce înseamnă dreptunghi și ce înseamnă mistic. Aparține familiei aspectelor legate de numărul 3 și formează imaginea unui plic închis, fiind format dintr-o combinație de patru planete conectate prin două trigoane, două sextile și două opoziții , care sunt factori de complementaritate și de coeziune.

Ceea ce face dreptunghiul mistic interesant este faptul că , deși în exterior pare armonios, nu știm ce se ascunde în interiorul său și anume tensiunile generate de opoziții. Acest lucru a fost cel care a dat configurației numele de mistic, adică cel care păstrează secretul. Cele două opoziții presupun un efort continuu de a transforma tensiunile interne în armonie fără a le permite să se exteriorizeze. Aceste tensiuni sunt factorul de stimulare și încurajare în găsirea de soluții. În anumite situații, poate fi un factor care implică drumul de mijloc pentru a face față adversității.

Stabilitatea și dinamismul configurației este dat de cel două trigoane, sextilul indică punctul central al comunicării, în timp ce opoziția oferă o viziune mai largă asupra lucrurilor și își propune să integreze valori complementare și antagonice ca persoana să poată ajunge la maturitate și că românii trebuie să depășească zona minimă de comfort și să pornească în cătarea a ceea ce vor cu adevărat.

Mai este trigonul în semne de Foc dintre tripla conjuncție de care vorbeam, Chiron și Neptun care se face și se reface, de mai multe ori în acest an.
Și, în general, se menține tensiunea în mediul internațional. Conflicte care indirect pot afecta evoluția României.

Ultima are loc pe 4 decembrie. O eclipsă totală de Soare, vizibilă de astă dată în emisfera sudică – Antarctica, sudul Africii, sudul Americii. Ora la care influxurile eclipsei vor atinge România este 09:34, ora Bucureștiului. Aceasta face parte din ciclul Saros 152 și încheie ciclul eclipsei din 23 noiembrie 2003.

Se repun din nou în discuție problemele de la eclipsa din 10 iunie, cu mențiunea că susținerea acestora au de această dată nu doar o bază reală, dar se discută în termeni concreți.
Conjuncția Pluto – Venus din Casa a 12-a face pătrat cu Lilth din tema natală a României. Acum vedem circumstanțele sociale și situațiile dificile care au subminează încrederea în sine a românului, de fapt o proiecție a fricilor interioare care nu i-au permit să acționeze. De asemenea, vor fi dintr-aceia care la un moment dat au avut putere de decizie care vor trebui să suporte repercusiunea faptelor supuse cutumelor sociale, legale și coercitive.

Vor fi puse sub lupă, veniturile pensionarilor, spitalele de boli cronice, se va recalcula coșul familiei, se vor reorganiza serviciile de asistență socială precum și ajutoarele sociale. Parlamentul ar trebui să lanseze noi proiectele pentru serviciile de sănătate și reorganizarea sistemului de sănătate și de educație.

Aspectele armonice dintre Uranus tranzit – Pluto natal și Jupiter natal nu ar trebui să ne bucure, de regulă când acestea au loc între plantele traspersonale și sociale ascund, de regulă, o revoluție în structură a economicului, socialului, educației și sănătății, politici destul de dure și uneori nu pe placul oamenilor.

Posibil să asistă și la schimbare de structură a politicului, prin reducerea numărului de parlamentari cum se tot vorbește, dar la fel de bine poate fi vorba despre câteva nișe sociale și economice prin care România poate renaște din propria cenușă. Atemție acestea nu se realizează într-un an sau doi, efectele se vor vedea peste patru-cinci ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com