Horoscop 21 noiembrie 2020. Zodia care face o alegere greşită

Consultă horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Una dintre zodii face o alegere greşită, iar destinul i se va schimba complet!

Horoscopul pentru 21 noiembrie 2020 arată că Berbecii profită de ziua liberă şi se bucură pentru timpul petrecut cu cei dragi, iar cei născuţi în zodia Taurului au planuri mari pe plan financiar. Fecioarele trebuie să facă o alegere, cei născuţi în zodia Săgetătorului trebuie să asculte cu atenţie ceea ce le transmite vocea interioară, în timp ce Vărsătorii se bucură de lucrurile simple.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de sâmbătă, 21 noiembrie 2020, pentru toate cele 12 zodii!

Berbec

Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt, să faci puţină mişcare, să-ţi încarci bateriile, şi unde ar fi cel mai bine dacă nu în natură? Indiferent cum e vremea, merită să-ţi faci drum spre un loc cu o conotaţie specială pentru sufletul tău, la ţară la bunici, la biserică, într-un decor ce-ţi inspiră tihnă şi relaxare.

Evident, una din cele mai frumoase preocupări este legată şi de copii, deci dedică-te lor cu toată fiinţa, pentru că şi efectul lor asupra ta va fi benefic.

Taur

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poţi baza şi rezultatul sună promiţător, încât ai curajul să faci planuri mari cu banii tăi. Dacă nivelul financiar este atât de bun, te gândeşti la investiţii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru că ai încredere pe resursele tale.

Nu stai rău la acest capitol, ca atare poţi îndrăzni să visezi la cine ştie ce obiect scump sau la vreo călătorie costisitoare sau la o infuzie de capital în propriile afaceri, deci fă-ţi lista lungă de cheltuieli pentru perioada următoare. Ai avea cu ce o onora!

Gemeni

Te-ai decis să faci ordine în viaţa ta şi primul pas e să priveşti mult mai sincer relaţiile tale cu ceilalţi. Ai descoperit că ai în preajmă mulţi prieteni falşi, oameni care ţi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi bine faci că vrei să-i mai cerni! Mergi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, dă-i afară din viaţa ta pe cei care doar profită de bunătatea ta, pentru că nu ai nevoie de ei.

Chiar cu riscul de a rămâne doar cu o mână de prieteni alături, măcar aceştia sunt adevăraţi şi te poţi baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunoştinţe de care te poţi lipsi chiar de azi!

Rac

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales, conform horoscopului pentru 21 noiembrie 2020.

Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

Leu

Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energia pozitivă ce îţi va face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi.

Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

Fecioară

Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor.

Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Balanţă

Viitorul sună bine atunci când ai alături de tine oameni optimişti care te stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperi că nu eşti singur, că nu te lasă cei dragi să te lupţi pe cont propriu cu greutăţile vieţii, ci ai oricând la cine apela la nevoie. Ajunge doar să ceri cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de tine un grup de suport entuziast şi dinamic ce te va ajuta să depăşeşti cu brio orice hop.

Nimic nu mai pare complicat având aproape prieteni care cred în tine şi te împing de la spate ca să mergi mai departe cu capul sus şi plin de încredere!

Scorpion

Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât tine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare.

Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul său mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

Săgetător

Ascultă cu atenţie ce îţi transmite vocea interioară pe care numai tu o poţi auzi, pentru că te avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu eşti atent la detalii, dacă nu ţii cont de semnalele de alarmă, rişti să aluneci într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul tău e intuiţia care îţi şopteşte în ureche să nu faci un anumit lucru!

Ascult-o cu luare aminte şi ai să-i mulţumeşti mai apoi că te-a tras la timp de mânecă, deşi un pic cam abrupt poate.

Capricorn

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine.

Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Vărsător

Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte.

Scoate în lumină multele motive de bucurie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

Peşti

Fiecare problemă are o soluţie, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de vis sau intenţie. Ceea ce începi azi poate avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte.

Nimic nu te ţine pe loc, nici nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapa următoare, arată horoscopul pentru sâmbătă, 21 noiembrie 2020.

 Sursa: www.acvaria.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com