Horoscop 25 mai, cu Neti Sandu. Zodia care decide azi să se căsătorească

O zi cu succese. O să putem profita de generozitatea marelui benefic Jupiter și să câștigăm bani, un titlu, un loc, în inima ființei pe care o iubim și o să fim fericiți.  

a

Horoscop 25 mai 2022, cu Neti Sandu. Vibrația zilei este 7 și o să căpătăm o fărâmă în plus de înțelepciune. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 25 mai GEMENI

Se poate să vă găsiți o preocupare de timp liber, să le veniți în ajutor unor oameni, sau să practicați un sport, să vă cultivați un talent.

O să vă puteți asocia cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect care-o să vă aducă beneficii, că aveți și voi nevoie de ceva palpabil, nu numai promisiuni.

Horoscop 25 mai RAC

O șansă de bani, poate vi s-a aprobat un împrumut bancar și o să vă puteți lua casă, ori mașină, c-aveați nevoie de una din ele.

Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și să v-ajute și prietenii, dar s-aveți grijă de sănătate, să nu fie o suprasolicitare și să aibă de suferit organismul.

Horoscop 25 mai LEU

Se poate să explorați o zonă de interes ca să urmați o specializare și alegeți școala și poate orașul, pot fi și cursuri online.

E posibil să plecați cu treabă pe undeva sau vă luați un concediu și treceți și pe la rude, pe la prieteni, ca să schimbați o impresie, să refaceți punțile de comunicare.

Horoscop 25 mai FECIOARĂ

Poate o să faceți niște investigații medicale ca să știți cum stați, iar dacă e vreun semnal de alarmă trebuie intervenit prompt.

O să vă puteți recupera banii împrumutați sau pe cei pe care nu i-ați primit și o să vă acoperiți cheltuielile că aveți de făcut plăți, taxe, impozite, rate.

Horoscop 25 mai BALANȚĂ

E posibil să-ntâlniți într-un grup de prieteni o persoană de care să vă simțiți atrași și – dacă erați în căutarea unui partener poate ieși ceva.

O reușită în planul comunicării – poate vă faceți cunoscute părerile și o să găsiți adepți, vă asociați, poate, cu niște oameni care se regăsesc în stilul vostru și veți face echipă.

Horoscop 25 mai SCORPION

Se rezolvă niște probleme de familie, în special cu banii și o să vă mai relaxați c-o să aveți cu ce să vă cumpărați tot ce vă trebuie.

V-au rămas niște acte nesemnate, poate reluați un traseu birocratic ca să definitivați o situație, s-aveți un statut validat de instituțiile statului.

Horoscop 25 mai SĂGETĂTOR

Poate vă găsiți altceva de lucru și o să faceți rost de bani ca să vă puneți casa la punct, c-aveți nevoie de mai mult spațiu.

Poate-o să vă cultivați un talent, ca să descărcați tensiunile negative, să accesați resursele interioare și să vă faceți un nume, chiar.

Horoscop 25 mai CAPRICORN

Un nou proiect la orizont și o să aveți în spate și o echipă care să pună umărul, să v-ajute cu ce-aveți voi nevoie.

O să vă puteți găsi casă cu ajutorul unei agenții imobiliare și să vă mutați, dacă lucrurile merg bine și aveți banii fie pentru avans, fie ca să achitați integral.

Horoscop 25 mai VĂRSĂTOR

O să aveți succes în sfera comunicării și o să vă faceți cunoscute și apreciate ideile, un talent și o să aveți un public al vostru.

V-ați putea descoperi o nouă vocație și să-ncepeți studiul sau practica, să puteți profesa o meserie de care v-ați îndrăgostit și o să căpătați notorietate.

Horoscop 25 mai PEȘTI

O să vă ocupați de niște reparații în gospodărie, înlocuiți o instalație sau aparatele care nu mai funcționează. Și costă.

Se poate să vă-ntelegeți cu un angajator și să semnați un contract și să fie mult de muncă de-aici înainte, dar o să se umple contul, o să fiți încântați.

Horoscop 25 mai BERBEC

Se poate să aveți un prilej rarisim să vă cumpărați o mașină, chiar și la mâna a doua, ori altceva scump, dar acum ieftin.

La voi noutăți care să vă propulseze în carieră, să aveți succes și în viața personală, poate o să vă căsătoriți, că relația de cuplu a devenit stabilă. Cei căsătoriți își pot reînnoi jurămintele.

Horoscop 25 mai TAUR

O să vă bucurați de niște privilegii pentru care o să fiți recunoscători și poate le-ntoarceți și voi gestul oamenilor respectivi.

Se rezolvă niște aspecte din trecut și o să vă croiți drum spre o altă zonă de interes professional, că aveți multe de spus în meserie și o să prindeți și contextul necesar.

Sursa: https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com