Horoscop 25 noiembrie 2020. Bătălia personalităților puternice, acționați cu prudență

Pentru unii sunt certuri, pentru alții sunt bârfe. Te poți afla în mijlocul lor și este indicat să stai deoparte. Chiar și dacă joci rol împăciuitor, s-ar putea să te murdărești.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Berbec

Nu poți fi lider tot timpul și este important să înveți când trebuie să faci un pas în spate și să predai controlul cuiva când situația o cere. Azi, asigură-te că știi când să îți prezinți ideile și când să îți muști limba. Sunt la mijloc egouri delicate, dar puternice, implicate și nu vrei să stârnești pe nimeni. Poți să îți atingi scopul fără să fii la conducerea lucrurilor. Nu te agăța de funcție. S-ar putea să te țină în loc.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Taur

Evită orice care seamănă cât de puțin cu o luptă de putere azi. Sunt multe egouri în luptă, iar unele joacă murdar. Chiar dacă te implici doar pentru a liniști lucrurile, vei sfârși prin a te murdări. Abilitatea ta de a împăca oameni este puternică, dar nu trebuie să o folosești de fiecare dată când două persoane se confruntă. Ia în considerare și ce e mai bine pentru tine. Lasă-i să se certe și să descopere singuri soluția.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Gemeni

De ce nu te concentrezi pe a îți înțelege emoții și să nu mai încerci să înțelegi de ce altcineva se comportă ciudat? Trebuie să încerci o nouă abordare în legătură cu un prieten aflat în dificultate. Dacă sunt doar bosumflați și cu toane, lasă-i în pace. Problemele lor, deși te preocupă, sunt ale lor să le rezolve. Nu poți să le repari tu viața, oricât de mult ți-ai dori asta. Nu le faci niciun serviciu dacă le dai sfaturi de care oricum nu vor ține cont.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Rac

Ascultă foarte atent azi pentru că ceva ce spune cineva ar putea să îți fie de mare folos. Fie îți vor da un indiciu important pentru rezolvarea unui mister, fie îți vor oferi ocazia să pornești o conversație cu cineva pe care îți doreai să cunoști mai bine. Când vei începe această conversație, încearcă să apelezi la rațiunea interlocutorului, în locul emoțiilor. Sunt dorinici să poarte o conversație deșteaptă cu o persoană inteligentă ca tine.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Leu

Sunteţi puşi în situaţia de a face un compromis pentru a evita un conflict de proporţii. Este soluţia cea mai bună şi care vă poate oferi linişte pe termen mediu şi lung. Flexibilitatea şi înţelegerea de care daţi dovadă sunt apreciate de oameni care vă pot ajuta, pe viitor, să trageţi cu bine peste momente mai puţin plăcute. Lăsaţi mândria de o parte şi cereţi ajutor dacă aveţi nevoie.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Horoscop 25 noiembrie 2020 Fecioară

Dacă o anumită persoană v-a atras atenţia, într-un mod plăcut, ar fi bine să ştiţi că aparenţele pot fi înşelătoare. Ideal ar fi să analizaţi de două ori înainte să luaţi decizia de a vă deschide sufletul. Informaţiile care le oferiţi pe tavă ar putea fi folosite împotriva voastră şi aţi putea ajunge într-o ipostază nedorită. Nu e momentul tocmai oportun să vă umpleţi de amăgiri.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Balanță

Nativii Balanţă se dovedesc a fi extrem de generoşi astăzi. Asta indiferent că vorbim de cadouri sau dacă vă rupeţi din timp pentru a asculta problemele altora şi a oferi sfaturi preţioase. Sprijin, respect şi recunoştinţă sunt cuvintele care vă influenţează ziua de astăzi. Iar apropiaţii apreciază energia voastră şi modul în care vă implicaţi pentru a vă asigura că tot mai mulţi oameni au parte de linişte şi bucurie.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Scorpion

Ziua Scorpionilor este însufleţită în special de bârfele de la locul de muncă. Însă aveţi grijă să nu vă judecaţi colegii cu asprime în condiţiile în care există riscul ca şi Scorpionii să ajungă subiecte de bârfă. Un plus de onestitate nu dăunează nimănui, mai ales că, în cele din urmă, se va dovedi că totul se poate transforma într-o dezbatere distractivă.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe fapte mari, dar din păcate elanul vă este tăiat de colegii care sunt invidioși pe energia voastră creatoare. Nu vă pierdeți timpul cu astfel de atitudini și, mai ales, nu intrați în contact cu aceștia pentru că tot voi veți suferi. Cel mai bine este să vă concentrați pe atribuțiile voastre, iar munca vă va fi răsplătită. De asemenea, nu ar strica să fiți puțin mai atenți și la capitolul sănătate. Poate nu ar strica chiar să ieșiti să faceți puțină mișcare. Aerul proaspăt vă va prinde bine.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Capricorn

Nimic nu se compara cu dragostea oferită de familie, iar capricornii prețuiesc clipele alături de cei dragi. Pentru acești nativi, liniștea căminului este o prioritate, mai ales în această perioadă. Poate ar fi bine ca astăzi să vă faceți timp și de cumpărături pentru casă, dar nu plecați de acasă fără o listă clară, altfel veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât vă permiteți. O gaură în buget nu este de dorit, mai ales că urmează perioada cadourilor și vreți să-i răsfățați pe cei dragi cu atenții de lux.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Vărsător

Astăzi, nativii în Vărsător vor intra în conflicte cu colegii de muncă și cu șefii. Încăpățânarea v-ar putea fi sancționată dacă nu reușiți să lăsați mândria deoparte și să vă concentrați pe treabă și nu pe scandal. Traversați o perioadă dificilă, iar cei apropiați își fac griji. Poate ar fi bine să discutați cu un specialist, să vă luați de pe suflet gândurile negative care nu vă dau pace. Nu este o zi bună nici pentru a începe proiecte noi. Ar putea fi sortite eșecului, deși ideile sunt bune.

Horoscop 25 noiembrie 2020 Pești

Se pare că astrele nu sunt de partea peștilor, astăzi. La locul de muncă situația este tensionată, dar nu din cauza voastră, însă veți fi afectați în mod direct. Nici în viața de cuplu lucrurile nu sunt roz. Poate ar trebui să-l lăsați și pe partener să vorbească, iar voi să ascultați cu atenție ce are pe suflet. Nu luați astăzi decizii importante, amânați-le pentru zilele viitoare, când soarele vă va surâde din nou. Nu vă neglijați sănătatea, mai ales în această perioadă extrem de capricioasă.

Sursa: observatornews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com