AD

HOROSCOP

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele se gândesc la căsătorie

todayaprilie 29, 2022 2

Background
share close
AD
AD

O zi cu de toate.O să ne facem timp și pentru treburi de serviciu, și pentru cele casnice și o să ne organizăm pentru zilele care urmează să beneficiem de o mini vacanță.

Vibrația zilei este 11 și o să avem un răgaz să înțelegem ce ni se întamplă.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

O să vă distrați zilele astea, ieșiți la plimbare, puteți primi și musafiri, la o adică, dar faceți și treabă pe acasă înainte de toate.

O să interacționați cu niște oameni ca să plecați împreună într-o escapadă turistică, poate vă duceți la ziua cuiva de naștere din alt oraș sau vă sărbătoriți propria zi aniversară.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

Intenții de călătorie sunt și dacă vă terminați treburile casnice puteți pleca de azi la munte sau la mare și o să vă refaceți fizic, psihic.

Poate se organizează un meci, un concurs sau e un spectacol la care o să luați și voi parte, faceți măcar un act de prezență, spectatori, în juriu, poate.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu RAC

E cineva care v-o fi promis că vine de Paște și n-a putut, dar își face timp două zile să treacă să vă vedeți.

Vă pregătiți de plecare, poate luați avionul și vă duceți pe undeva într-o scurtă vacanță, dar la fel de bine vă puteți sui și în tren ca să dați o fugă la munte, la mare.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu LEU

Poate primiti o invitație la un spectacol, or fi vreun târg, o expoziție și o să ieșiți la socializare că e un moment propice.

Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou pe care-o să-l prezentați în public, că se adresează unui segment de populație și o să fie cu succes.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Sufletește ar avea de unde să vă fie și mai bine și o să gândiți și la căsătorie, dacă nu ați semnat actul până acum.

A sosit și momentul vostru de afirmare, poate vi se recunosc niște merite, ați devenit mai vizibili și lumea din jur o să vă vadă cu alti ochi.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

O să dați o raită pe la cumpărături, asta dacă nu faceți comandă online ca să aveți pentru musafirii de mâine, poimâine, sau ca să luați provizii cu voi acolo unde vă duceți.

O să vă întâlniți, în sfârșit, și cu acea persoană cu care trebuia să vă vedeți de Paște, probabil, și o să rămâneți până la noapte, daca nu până duminică, luni împreună.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

Vă caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare și o să vă încânte ideea, mai ales dacă nu vă făcuserăți niciun program.

Se poate să plecați de azi, dacă nu aveți treburi urgente pe acasă și aveți rezevare, pentru că altminteri plecați de dimineață, stați câteva ore pe litoral și vă întoarceti seara tărziu.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

E un bun prilej, o ieșire de 1 mai la iarbă verde să-l cunoașteți mai bine pe partenerul de cuplu pe care abia l-ați întâlnit.

Vă puteți duce în vizită la rude, în alt oraș, dacă n-ați apucat să vă vedeți de Paște și o să fie o prelungire a sărbătorilor, că aveți nevoie de o căldură sufleteasca de la familie.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

E posibil să vină în vizită rude apropiate și să vă faceți program de ieșit la plimbare în parc, la târguri, expoziții, la spectacole.

O să amânați treburile complicate și o să fiți expeditivi cu mărunțișurile ca s-o porniți la drum, să vă bucurați de două, trei zile alături de cei pe care-i iubiți, la aer curat, undeva.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să apară cineva care o să vă fascineze și cu cât o să stați mai mult împreună, cu atât o să vă placă și mai mult – dacă nu sunteți căsătoriți.

O cheltuială de ultim moment, c-oți fi găsit o cazare ieftină pe undeva, la mare, la munte și o să-i mobilizați pe ai voștri să vă duceți o zi, două, în funcție de buget.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

Aveți curaj să o porniți la drum fară nicio rezervare, că spiritul de aventură e activ și aveți soluții la îndemână, nu vă faceți griji.

Se poate să chemați pe la voi niște prieteni mine, poimâine și să faceți pregătiri că vă place să fiți și gazde, dar și dacă aveți ocazia să plecați pe undeva o să vă duceți.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Aveți o listă de prieteni pe la care ați vrea să treceți zilele astea ca să schimbați o vorbă, să vă faceți și planuri de tot felul.

Noutăți care să vă suscite interesul și o să vă faceți alte planuri pentru zilele care urmează, că o să vă vedeți cu cineva care vă poate schimba viața – în bine – și o să vă reinventați.

Sursa: https://stirileprotv.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com