Horoscop 3 noiembrie 2020: O zi extraordinară! 3 zodii primesc o şansă extrem de bună

Citeşte horoscopul zilei de marţi, 3 noiembrie 2020, şi află ce ţi-au rezervat astrele! Se anunţă o zi extraordinară: 3 zodii primesc o şansă extrem de bună.

Berbecii sunt preocupaţi de o serie de probleme, pentru tauri birocraţia devine enervantă, iar gemenii ar face bine să amâne unele plăţi. Cei născuţi în zodia fecioarei trebuie să fie moderaţi în decizii, scorpionii sunt epuizaţi, capricornii sunt încurajaţi de persoanele din jurul lor, iar pentru cei născuţi în zodia peştilor timpul trece prea lent.

Horoscop 3 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de 3 noiembrie 2020 pentru toate zodiile!

Berbec

Nu poţi colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toţi par preocupaţi de cu totul alte probleme şi nu de scopul pentru care v-aţi adunat la un loc. Sunt împovăraţi de propriile necazuri de acasă şi de aceea nu le stă gândul la sarcinile de serviciu.

Nu daţi randament împreună şi mai bine n-ar mai fi de faţă, că nu ai cu cine lucra. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toţi să se concentreze la o singură activitate, lucrurile ar putea să se mai urnească. Nu reuşeşti să-i stimulezi ce influenţează ei pe tine încât eşti gata să renunţi.

Taurii

Se naşte o tensiune neplăcută ori de câte ori intri în contact cu reprezentanţii instituţiilor statului. Birocraţia devine enervantă încât e şi normal să-ţi sară la un moment dat ţandăra şi să-ţi pierzi răbdarea, dar asta nu înseamnă că nervii tăi vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie să baţi la uşa lor.

Dimpotrivă: îi vor irita şi pe ei încât nu s-ar spune că vei primi documentul, aprobarea sau răspunsul de care ai nevoie. Pregăteşte-te să stai cu orele la ghişee, să dai peste oficianţi nervoşi şi nepoliticoşi, să fii trimis la plimbare cu un dram de răutate, pentru că nu prea eşti pe placul celor de care depinde evoluţia proiectelor tale.

Gemeni

Ar fi bine să mai amâni unele plăţi, pentru că nu deţii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rău ca banii de care dispui să fie în aşa fel drămuiţi, încât să acoperi cu ei mai multe plăţi deopotrivă. Nu încerca să dai toţi banii deodată, e bine şi în tranşe! Împarte-i cu grijă, aranjează-i pe căprării, pentru că vei reuşi să plăteşti mai multe facturi în rate, un pic aici, un pic dincolo, încât să nu te simţi chiar atât de împovărat de sume imense.

Dacă plăteşti câte un pic şi într-o parte şi-n alta, ai măcar impresia că ai mai scăpat de o grijă, chiar dacă va mai veni foarte curând altă scadenţă.

Rac

Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce te încântă şi te motivează să dai naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe, potrivit horoscopului zilei de 3 noiembrie 2020.

Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ţi mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele tale de succes sunt maxime acum. Dacă aveai de gând să cumperi ceva scump sau să pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşează pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie, ce-ţi inspiră încredere în bugetul tău viitor. Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci ai curajul să deschizi portofelul!

Leu

Competiţiile intelectuale te pot avea şi pe tine în centrul atenţiei, pentru că ai toate şansele să te impui prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător.

Dacă ai de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă te prezinţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor tale, dacă trebuie să-ţi dai rivalii la o parte în toiul unei discuţii aprinse, ai toate şansele să ieşi învingător, deci nu te lăsa doborât nici de agresivitatea verbală a unora, nici de impetuozitatea contra-argumentelor lor. Tu ai alte mijloace de convingere, şi printre ele nu se află nicidecum violenţa verbală: tu convingi prin inteligenţă!

Fecioară

Nu te grăbi să extragi concluzii după o primă întâlnire cu persoana de la care ai unele aşteptări sentimentale. Nici în plus, adică să-ţi faci iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici în minus, văzându-i mai multe defecte decât are.

Fii moderat în decizii, mai aşteaptă să vă cunoaşteţi şi abia după aceea vei înţelege dacă e persoana potrivită pentru aşteptările tale. Nu te grăbi nici în a-ţi face imense planuri de iubire, dar nici nu da la o parte şansa care ţi se oferă, ci mai daţi-vă o întâlnire pentru a vă cunoaşte unul pe altul aşa cum sunteţi. Răbdare deci!

Balanţă

Se apropie un eveniment ce îţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină mai repede realitate, şi profiţi de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi!

Cât timp eşti susţinut de cineva în care ai încredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obligă să nu scazi nici tu ritmul spre ce ţi-ai propus, totul va merge foarte bine. Cu tovarăşul potrivit alături, care te completează, te îmbărbătează şi te susţine, eşti capabil de adevărate minuni. Implică-te deci!

Scorpion

Oboseala nu e un impediment atât de mare pentru tine, deşi eşti epuizat după o săptămână plină de muncă şi evenimente. Tot mai găseşti în tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca să-l laşi pe altădată. Îţi aduni forţele pentru că eşti motivat la maxim de ceea ce ai putea obţine, ca atare nu poţi rata ocazia.

Chiar dacă un efort în plus te-ar putea lăsa fără vagă, merită totuşi, pentru că ai putea ajunge la rezultate demne de mândrie! Concentrează-te, oricât de greu ar părea, pentru că ai regreta dacă-l laşi să treacă!

Săgetător

Nu insista să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consuma inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare uită de el pentru o vreme, arată horoscopul pentru 3 noiembrie 2020.

După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

Capricorn

Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă.

Ei te susţin, te îmbărbătează, îţi arată cât de bun eşti, şi primeşti încurajările lor ca pe o porţie de vitamine. Renaşti, pur şi simplu, eşti mai sigur pe tine, mai încrezător, pentru că te simţi susţinut de aceşti oameni care au încredere în tine. Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, ca atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi. Fiecare are ceva interesant să-ţi transmită.

Vărsător

Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere şi stabilitate în viaţa ta, poate o carieră bine conturată în care te simţi în siguranţă, poate o viaţă de familie tihnită şi frumoasă, poate o afacere care merge constant şi îţi oferă satisfacţie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mândrie şi de optimism.

Dacă vezi că se poate ajunge la fericire, ai curajul să speri şi mai mult, deci merită să-ţi stabileşti mereu obiective din ce în ce mai înalte, pentru că da, pot fi atinse prin forţe proprii şi eforturi susţinute. Totul e să ai maximă încredere în tine şi să gândeşti doar pozitiv!

Peşti

Timpul trece mult prea lent, parcă, dar pe tine nu te deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că îţi oferă de fapt starea potrivită pentru a te ocupa pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte.

Eşti mulţumit că ţi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu te împinge de la spate, ca atare vei vedea cum se clădeşte totul sub ochii tăi etapă cu etapă, exact aşa cum ai dorit. Ai o relaţie specială cu timpul, care se scurge conform dorinţelor tale, deci cum să nu fii mulţumit de felul cum înaintezi (lent, dar sigur) spre ţinta propusă?

Sursa: acvaria.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com