Horoscop 4 martie. Un inceput de weekend cu multa fericire pentru zodii

Horoscop 4 martie 2023. Zodia care trebuie să aibă multă răbdare! Poate cădea într-o capcană

a

BERBEC Astăzi eşti uşor neatent, distrat, probabil din cauza preocupărilor, obsesiilor tale. Evită neatenţia, neglijenţa şi este foarte bine să nu te ocupi cu hârtii importante, contracte, diplome, certificate, titluri! Ai nevoie de optimism şi de planuri alternative. Evită persoanele negativiste, care îţi aduc veşti triste şi te descureajează. Sfaturi bune găseşti la semnele de foc, în special la Leii solari.

TAUR O zi foarte frumoasa in care porți tare si clar valorile iubirii. Ești perfectă pentru a provoca sentimente romantice în jurul tău. Alesul inimii tale ar putea foarte bine să jure că nu te va lăsa niciodată să pleci. Rămâi încrezătoare și totul va merge ca un ceas elvețian! Nu trebuie să te repezi, mai ales dacă e vorba să convingi pe cineva. Ai multă energie, iar procesele tale mentale sunt foarte rapide, trebuie să-ţi organizezi succesiunea argumentelor tale.

GEMENI Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, pentru că lucrurile se vor lamuri aproape fără intervenţia ta. Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii sau informatică. Poftele se ascut, dorințele devin copleșitoare, este o atmosferă care încurajează lăcomia, dar și dragostea prematură la prima vedere. Trebuie să profiți de atmosfera tonică din sfera sentimentală fără a plonja în excese.

RAC Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Astăzi ai un oarecare procent de noroc, dar trebuie să acţionezi. Fii pragmatic, cu picioarele pe pământ. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Perioada zilei de astăzi este, în general, benefică şi poate aduce realizări şi noroc. Dar, nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, poţi constata uşor că sunt bine intenţionaţi.

LEU Trebuie să iei mai multe informaţii, date, despre situaţia cu care te confrunţi. Cere şi o părere competentă. În orice caz, ai multă nevoie de relaxare şi odihnă ca să poţi continua cu succes! Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să foloseşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre. Pentru că depunerea lor la bancă nu a fost soluţia profitabilă, dobânda finală este mai mică decât rata reală a inflaţiei, trebuie să recunoşti.

FECIOARĂ Cu acest cer senzual, armonia și bunăstarea fac parte din el! Atmosfera este perfectă pentru tine, care îți place să te simți înconjurat și util pentru cei pe care îi iubești: invitațiile și schimburile îți vor puncta zilele. Un cer senin îți aduce calmul și dulceața de care ai nevoie pentru a te simți în siguranță și a înflori pe deplin în această zi în care vei împărtăși momente prețioase cu cei dragi.

BALANŢĂ Nu ai multe motive de satisfacţie. Aminteşte-ţi proverbul „Morile zeilor macină rar, dar extrem de fin!”. Nu arăta că suferi şi pregăteşte planul „B”. Învingătorii sunt adesea virtuali! O perioadă bună, o zi de pasaj, bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. În general, este de bine! Invaţă, în această lume superficială şi grăbită, să nu mai dai atâta atenţie detaliilor, să fii mai iute şi mai dinamic, fără să faci rabat la calitate, mai ales dacă este vorba de interesele tale.

SCORPION Conjunctura astrologică te invită să te reînnoiești, să te eliberezi de anumite presiuni sufocante și să-ți revendici individualitatea. Dacă rămâi precaut și acționezi cu circumspecție, aliații tăi planetari îți vor garanta succesul și aprobarea partenerilor tăi sociali. Este doar un fault de joc. Iubirea ta cea mare a făcut o gafă, sau ceva asemănător. Nu trebuie să exagerezi, dar nici să treci cu vederea. Iartă, dar nu uita! Şi nu-i mai da prilejuri!

SĂGETĂTOR Va trebui să depui un efort pentru a rămâne concentrat pe urgențele zilei, totul merge inevitabil prea repede. Ești într-o fază pregătitoare, poți face progrese considerabile în proiectele strategice ale domniei voastre. Ziua te aduce la cele mai senzuale schimburi! Dragostea nu are secrete pentru tine astăzi, întrupezi cele mai nobile sentimente, cele mai tandre comportamente. Este bine!

CAPRICORN Eşti în criză de timp fie că eşti la muncă, fie că eşti acasă. Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Trebuie să te zoreşti, ca să recuperezi timpul pierdut! In general şi astăzi, în special, anturajul tău și familia iţi sunt favorabile şi te susţin. Persoane născute sub semnul focului îţi cer sprijinul, expertiza ta. Chiar dacă nu este uşor, încearcă să-i ajuţi, semnele de foc nu uită binele făcut.

VĂRSĂTOR Combativ, atrăgător și strălucitor în același timp, poți ataca direct consecințele proiectelor tale curente pe plan financiar. Într-adevăr, această zi va fi decisivă la nivel material pentru că vei da dovezile necesare pentru a trece spre siguranța financiară. Vești bune, ezitările dispar și te deschizi către orizonturi extrem de motivante, care corespund talentelor tale de astăzi. În plus, se dezvoltă schimburi purtătoare de alianțe. Această zi poate fi extrem de favorabilă pentru îmbunătățirea carierei tale.

PEŞTI Nu poţi să te plângi că nu ai probleme. Lucrurile sunt serioase şi aşteaptă intervenţia ta energică. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date! Astăzi te simţi chiar bine pentru că te simţi în relativă siguranţă iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Mai ales dacă este vorba să ajuţi un prieten. Nu te lăsa impresionat şi emoţionat, păstrează-ţi capul limpede ca să găseşti cea mai bună soluţie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com