Horoscop 5 iunie 2020. Lună Plină în Săgetător. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop 5 iunie 2020. Va fi Lună Plină în Săgetător vineri, 5 iunie 2020. Pentru zodii, lucrurile vor lua o turnură neașteptată, iar multor nativi li se va face dreptate.

Horoscop 5 iunie 2020 pentru fiecare zodie

Horoscop 5 iunie 2020. O eclipsă de Lună prin penumbră se va produce mâine. Aceasta va fi a doua dintre cele patru eclipse de Lună ale anului 2020. Iată ce anunță horoscopul zilei pentru fiecare zodie.

Horoscop 5 iunie 2020 Berbec

Berbecii găsesc soluții ingenioase pentru a ieși din impasul financiar în care se află. Pentru mulți dintre nativii de foc urmează o perioadă propice din punct de vedere profesional începând cu dimineața zilei de 6 iunie.

Horoscop 5 iunie 2020 Taur

Taurii muncesc mult și la foc automat și simt mai mult ca oricând că acum sunt în stare să definitiveze toate acele proiecte pe care le-au tot amânat din varii motive. O zi fastă din toate punctele de vedere.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Horoscop 5 iunie 2020 Gemeni

Gemenii sunt total debusolați și caută soluții pentru a-și rezolva problemele de natură sentimentală. Trebuie să facă o serie de alegeri și sunt puși în tot soiul de ipostaze dificile. Unii se vor descurca, alții ba.

Horoscop 5 iunie 2020 Rac

Racii vor continua să fie la fel de sceptici cu privire la relațiile cu ceilalți, iar Luna Plină nu va face decât să le întărească anumite convingeri, bănuieli din cauza cărora sunt atât de distanți.

Horoscop 5 iunie 2020 Leu

Leii nu sunt deloc în cea mai bună perioadă din viața lor, iar asta din cauza faptului că se confruntă cu tot felul de situații dificile, mai ales în planul comunicării. Una spun, iar alta se înțelege de la ei.

Horoscop 5 iunie 2020 Fecioară

Fecioarele pun în sfârșit piciorul în prag și își spun toate ofurile, fără a le mai păsa de reacțiile celorlalți. S-ar spune că au o mare sete de dreptate, iar asta li se va întâmpla acum. Au așteptat atât de mult momentul!

Horoscop 5 iunie 2020 Balanță

Balanțele au în continuare probleme mari cu finanțele, iar Luna Plină nu face decât să le acutizeze și mai tare aceste probleme. Se gândesc la împrumuturi, dar nu este o variantă tocmai fericită!

Horoscop 5 iunie 2020 Scorpion

Scorpionii îndrăznesc într-un final să rupă pisica în două și să spună tot ce au pe suflet și ce anume îi macină. Relația cu partenerul de viață poate lua o turnură neașteptată, așa că se pot aștepta la orice.

Horoscop 5 iunie 2020 Săgetător

Săgetătorii se simt protejați de Divinitate și chiar așa și este, odată cu formarea Lunii Pline în sectorul lor astral. Pare-se că vor avea numai de câștigat din data de 5 iunie încolo.

Horoscop 5 iunie 2020 Capricorn

Capricornii dau de greu, dar cu toate acestea, sunt destul de inteligenți ca să se descurce și să dezlege anumite mistere care i-au cam împiedicat să performeze la locul de muncă. Vor fi răsplătiți pentru eforturile lor!

Horoscop 5 iunie 2020 Vărsător

Vărsătorii au parte nori negri în viața lor, iar soluția cea mai bună, pentru moment, este să nu se aventureze crezând că sunt eroi, ci mai degrabă să se pună în poziția de spectatori și să lase lucrurile să curgă de la sine.

Horoscop 5 iunie 2020 Pești

Peștii împărtășesc oarecum aceeași soartă cu a Vărsătorilor, cu nori negri deasupra capului lor. Cel mai bine ar fi să nu se implice în proiecte noi și să nu escaladeze conflicte, să-și păstreze opiniile pentru ei, pentru a nu isca un scandal monstru cu ceilalți.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com