Horoscop 9 mai, cu Neti Sandu - RADIO FX NET

Horoscop 9 mai, cu Neti Sandu

Horoscop 9 mai BERBEC

Sunteți în tatonări pentru o nouă relație și o să vă lămuriți, în scurt timp, dacă e compatibilitate sau doar atracție trecătoare.

Vă exprimați poate mai des ideile într-un spațiu mai larg, sunt oameni interesați de părerile voastre și o să primiti un feed back pozitiv.

Horoscop 9 mai TAUR

Poate dați de vreun chilipir și luați o mașină mai ieftină sau altceva foarte scump pentru casă și o fi la reduceri.

O să vă dați tot interesul să rezolvați probleme mai vechi ca să puteți da drumul unui proiect nou și vă canalizați toate resursele să iasă ceva de calitate extra.

Horoscop 9 mai GEMENI

E un anturaj feminin care se ține de capul vostru să vă manifestați în cadrul grupului, să contribuiți cu ceva, să luați atitudine.

Se conturează ceva nou la serviciu, dar imediat apar lucruri din urmă care n-or fi fost bine făcute sau ați uitat de tot de ele și nu le-ați făcut și cineva o să vă taxeze.

Horoscop 9 mai RAC

Se poate să primiti o invitație în alt oraș, fie cu treabă, fie ca să petreceți câteva zile de concediu cu cineva anume.

E posibil să luați niște bani și să faceți un efort să nu-i cheltuiți c-aveți nevoie de ei în vacantță ori ca să le luați ceva frumos celor dragi.

Horoscop 9 mai LEU

V-ați putea alătura unui grup să lucrați în particular și de-aici să-nceapă o carieră de succes, pentru unii dintre voi.

Se fac presiuni să terminați niște treburi care v-ar aduce beneficii și de imagine și materiale, financiare și o să vă croiți un alt drum din punct de vedere profesional.

Horoscop 9 mai FECIOARĂ

Poate vă interesați la un avocat să aflați cum trebuie procedat să vi se facă dreptate, să primiți ce vi se cuvine sau vă luați un impresar.

Citeste continuarea pe PRO TV

Sursa: https://destepte.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com