AD

HOROSCOP

HOROSCOP – Astazi trebuie sa tii cont de sfaturile zilei pentru fiecare zodie

todayianuarie 12, 2017 1

Background
share close
AD
AD
Scorpioniipisi pierd entuziasmulpsi sunt nevoiti sapo ia de lapzero. Proiectul lor se cam duceppe apapsambetei.

Citestepsfatul zilei de 12 ianuariep2017 pentrupzodia ta

Sfatulpzilei pentrupBerbec

Solutiilepvin cand nu tepastepti. Nu iti face scenariipinainte ca un lucru sa sepintample. Numarulpnorocos al zilei: 6.

Sfatulpzilei pentrupTaur

Lucrurile nu evolueazapin directiapdorita, dar asta nu trebuiepsa te supere. Mai existapoportunitati. Numarulpnorocos al zilei: 13.

Sfatulpzilei pentrupGemeni

Eptimpul sa te ocupi maipmult de sanatateapinimii tale. Fa nistepeforturi pentru a afla cauzapsuferintelor tale. Numarulpnorocos al zilei: 9.

Sfatul zilei pentru Rac

Nu te lua dupa judecatile celor din jur. Nu tot ce spun ceilalti este intocmai asa. Numarul norocos al zilei: 4.

Sfatulpzilei pentrupLeu

Vorbestepdespre viitor cu incredere sipoptimism. Ca lucrurile sa iasa, trebuie sapfii pozitiv. Numarulpnorocos al zilei: 11.

Sfatulpzilei pentrupFecioara

Primestipniste vestipneplacute. Va trebui sa privestiplucrurile cu mai multapmaturitate. Numarulpnorocos al zilei: 7.

Sfatulpzilei pentrupBalanta

Nu aipcum sa primesti tot ce iti dorestipde la viata. Noroculpsi-l face omul si cu manaplui. Numarulpnorocos al zilei: 8.

Sfatulpzilei pentrupScorpion

Ai nevoiepde ajutor. Nu iti fieprusine sa il ceri, mai alespdaca vezi ca proiectulpvisurilor tale sepnaruie. Numarulpnorocos al zilei: 10.

Sfatulpzilei pentrupSagetator

Fii tolerantpcu cei din jur si nu le raspunde cupacelasipton. Demonstreazapca nu actionezipimpulsiv. Numarulpnorocos al zilei: 3.

Sfatulpzilei pentrupCapricorn

Fii fidelppropriilor talepplanuri. Respectaptermenele pe care ti lepimpui, indiferent de criticilepcelor din jur. Numarulpnorocos al zilei: 4.

Sfatulpzilei pentrupVarsator

Nu toleraprautatile celorpdin jur. Nimenipnu are dreptul sa puna la indoialapintentiile tale. Numarulpnorocos al zilei: 1.

Sfatulpzilei pentrupPesti

Asculta-tipinima. Ea iti va oferi cel mai bunpraspuns in legatura cu ce trebuiepsa faci de acumpinainte. Numarulpnorocos al zilei: 2.

[divider]

Celepmaipcomune tipuri depcancer lapfemei

Cele maipcomune tipuri depcancer la femei, conformpstatisticilor la nivelpmondial, sunt cancerulpcervical, la san si lapcolon.

Existap100 de forme depcancer, iar femeilepsunt afectate in modpspecial de 3 dintrepacestea. Cancerul se produce in momentulpin care o celulapse multiplica in modpnecontrolat si da peste cappfunctionareapintreguluipmetabolism. Cancerul se extindepde la nivelulpcelular si tesuturi si se extinde la toateporganele.

Celepmai comuneptipuri de cancer lapfemei

Lapnivelmondial, cancerulpcervical este cel maipraspandit printrepfemei, scriepsalud180.com. Acest tip depcancer se dezvolta lentpsi incepe cu o infectie precanceroasapnumitapdisplazie. Afectiuneappoate fi detectata de medicpprintr-o citologiepcervico-vaginala si se poatepvindeca. TestulpBabes-Papanicolau consta in prelevareapunor celule din colulputerin, prelucrarea si examinareapacestora la microscop.

Simptomelepacestui tip de cancerpsunt:
– sangerarilepvaginale anormalepintre ciclurilepmenstruale;
– fluxpvaginalpmaro, cu sange;
– dureripputernice de spate;
– scadereapinexplicabila in greutate;
– durerippelviene.

Acest tip de cancerpse poate raspunde la nivelulpveziciipurinare, intestinelorp, plamanilor sipficatului.

A doua cea maipraspandita forma este cancerulplapsan. Cancerulpmamar este cauzat de genele BRCA1 psi BRCA2. Conformpultimelor cercetaripin domeniu, femeileppredispuse la cancer la san au primulpepisod menstrualpinainte de 12 ani.

Simptomelepcancerului la sanpsunt:
– scurgeri cu lichidepsi sange;
– sensibilitatepcrescuta la atingereapsanilor;
– ulceratii;
– dureri depoase;
– schimbareapformei sanilorpprecum si aptexturii.

sursa:teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com