AD

HOROSCOP

Horoscop august 2018 Capricorn

todayaugust 7, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Capricornii vor avea un sfârșit de vară mai frummos ca în povești. Parcă totul se va așeza în viața lor. Pe toate planurile le va merge bine. Așadar, iată ce spun astrologii despre ceea ce se va întâmpla în viața acestor nativi în luna august.

Pe plan sentimental, totul va merge bine pentru Capricorni. Se vor simți iubiți și apreciați de partenerul de cuplu. De asemenea, oferă aceeași dragoste și aceeași apreciere. În privința celor care încă nu au un partener de cuplu, astrologii au vești bune. În luna august, Capricornii vor întâlni acea persoană specială alături de care ar putea rămâne întreaga viață.

La locul de muncă totul este cât se poate de bine. În sfârșit, Capricornii fac ceea ce le place. Merg la serviciu cu plăcere și entuziasm, iar acesta este un lucru nou pentru ei. Nu credeau că li se poate întâmpla așa ceva. Se simt norocoși și în această privință.

În privința sănătății, totul stă bine pentru Capricorni. Luna aceasta vor scăpa de o problemă supărătoare, deși nu gravă. Era momentul, având în vedere stresul prin care acești nativi au trecut din cauza stării de sănătate. Acum nu trebuie decât să fie atenți, să respecte indicațiile medicilor și totul va fi bine.

Luna august vine cu vești bune pentru Capricorni. Din punct de vedere financiar, nu vor avea absolut nicio problemă. Se anunță câștiguri semnificative pentru acești nativi. De asemenea, nu este exclusă o mărire de salariu. Asta deoarece se va vedea rezultatul muncii depuse de Capricorni în ultima vreme. Și bineînțeles că vor fi răsplătiți pentru modul în care s-au dedicat serviciului.

Așadar, va fi o lună extrem de bună pentru Capriconi. Desigur, este posibil să apară și unele neplăceri, însă vor trece cu bine peste ele.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com