AD

HOROSCOP

Horoscop august 2018 Gemeni

todayaugust 7, 2018 5

Background
share close
AD
AD

Nativii zodiei Gemeni încep luna august cu dreptul, deoarece, cel puțin un lucru din viața lor merge ca pe roate. Este vorba despre viața sentimentală. După o perioadă în care nu și-au găsit liniștea, nativii zodiei Gemeni încep să găsească răspunsurile la întrebările pe care și le pun de o vreme.

Gemenii au o lună în care își vor declara adevăratele sentimente, așa că cine este norocos să le primească va avea o ocazie rară să vadă cine sunt aceștia cu adevărat. Sub masca pe care o afișează de multe ori, în luna august, nativii își fac planuri mari de viitor.

Venus tranzitează sectorul iubirii și Gemenii nu mai vor să copilărească și se gândesc din ce în ce mai mult la o familie. Cei care au o relație de lungă durată ar putea face o extravaganță în luna august și să îi surprindă pe apropiați cu vestea unei nunți sau chiar a unui copil în familie.

Cei care sunt singuri au ocazia să cunoască o persoană specială cu care să petreacă și toamna. Poate fi vorba despre o persoană nouă sau de o persoană pe care au cunoscut-o în trecut și care acum reușesc să îi cucerească pe plan intelectual.

În carieră, Gemenii ar trebui să se mulțumească în această lună cu ceea ce au și să nu facă mișcări riscante. Cei care își caută un loc de muncă nu au deloc în această lună șanse de reușită, chiar dacă ar putea exista o mulțime de interviuri. În luna august, pur și simplu nu există o conexiune reală între Gemeni și posibilii angajatori. Cel mai bine ar fi ca cei care au un loc de muncă stabil să fie serioși și să își îndeplinească sarcinile la timp.

Lucrurile merg bine pe plan financiar pentru Gemeni
Din fericire, lucrurile merg bine în sectorul financiar, mai ales pentru Gemenii care au economisit ceva bani în ultimele luni. Se pot bucura de ei pentru a cumpăra ceva pentru casă sau pentru a merge într-o vacanță. Gemenii simt oboseala acumulată și au nevoie de o ieșire undeva. Li se recomandă și niște suplimente alimentare pentru a face față perioadei stresante din viața lor.

De asemenea, o alimentație mai echilibrată îi va ajuta să se simtă mai bine în ultima lună de vară.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com