AD

HOROSCOP

Horoscop august 2018 Rac

todayaugust 7, 2018 1

Background
share close
AD
AD

Luna august îi prinde pe nativii zodiei Rac făcând planuri de viitor, renunțând la lucrurile care nu le mai produc bucurie și la mai multă grijă pentru propria persoană.

Nativii zodiei își doresc în ultima lună de vară să realizeze extrem de multe lucruri, așa că ies puțin din zona lor de confort. Învață în această perioadă să țină mai mult cont de sfaturile care li se dau și să facă lucruri pe care nu obișnuiesc să le facă în mod normal.

Cu Uranus, planeta marilor schimbări, care intră în Taur, a venit momentul pentru nativii Rac să își dea seama ce lipsește în viața lor și să umple acel gol.

Nativii zodiei visează cu ochii deschiși la o persoană specială, care se poate afla chiar sub ochii lor. Eclipsă parțială de Soare care va avea loc în data de 11 august va veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație în viața Racilor.

Cei care au deja o relație sau sunt căsătoriți trebuie să își asculte mai mult partenerul și să poarte discuții sincere despre lucrurile care îi deranjează la celălalt. Perfecționiști cum sunt, aceștia vor face tot posibilul să fie așa cum își dorește partenerul.

Nativii zodiei Rac, sfătuiți să fie mai chibzuiți
Retrogradarea lui Mercur de la începutul lunii îi îndeamnă pe nativii zodiei Rac să fie puțin mai chibzuiți și să nu irosească banii. Orice tranzacție importantă este de evitat în această perioadă, mai ales că urmează o toamnă interesantă, în care Racii au nevoie de toate resursele financiare.

În carieră, unii Raci și-ar putea schimba locul de muncă, în timp ce alții ar putea fi promovați. Oricum ar fi, se anunță o lună interesantă din acest punct de vedere. Ultima lună de vară îi prinde pe Raci în mijlocul evenimentelor, în mijlocul colegilor, dând indicații prețioase pentru un proiect important.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com