HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 19-25 FEBRUARIE: Ce zodii au noroc cu carul, cine trece prin mari impasuri

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, horoscop 19-25 februarie. O săptămână bună pentru mulți nativi, însă doar unii sunt declarați marii câștigători. Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că în noua săptămână intuiția va funcționa mai bine și va trebui să ținem cont de ea, mai ales dacă vorbim de afaceri sau lucruri concrete și dinainte planificate.

a

Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că în noua săptămână intuiția va funcționa mai bine și va trebui să ținem cont de ea, mai ales dacă vorbim de afaceri sau lucruri concrete și dinainte planificate. Cele mai tensionate zile ale săptămânii sunt marți, dar și vineri.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Berbec: Luni și marți sunt zile foarte valoarse pentru a lua decizii. Atenție la ziua de joi, există riscul să cheltuiți cam mult.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Taur: Din fericire, aspectele săptămânii sunt bune. Emoțiile vor conta în relațiile cu cei din jur și chiar cu partenerii.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Gemeni. Se pot baza pe prieteni, mai ales la început de săptămâna. Miercuri și Joi pică niște bani de undeva de unde nu s-au gândit. Atenție, sâmbătă, la modul în care circulați!

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Rac. Foarte bun început de săptămână, au autoritate, au verb, au hotărâre sau negociază foarte dur într-un parteneriat. Atenție însă, sâmbătă, la călătorii.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Leu: Un interval care îi ajută să obțină informațiile. Poate de la autorități sau de la diverși funcționari. Luptă pentru ea. Miercuri și Joi, foarte bună planificare a muncii.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Fecioară: Au o săptămână bună. Vești bune de la autorități.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Balanță: Conving pe cineva să îi ajute. Au cele mai bune argumente.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Scorpion: Luni și marți pot lua niște decizii pe nepusă-masa. Se pliază bine pentru orice.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Săgetător: O săptămână care îi stimulează din toate punctele de vedere. Sunt un pic cam orgolioși însă și nu trebuie provocați.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Capricorn: O săptămână de discuții în casă. O săptămână pe care o dedică familiei.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Vărsător. Vărsătorii risipesc bani, realizări în casă.

Horoscop săptămâna 19-25 Pești. Luptă pentru un onorariu mai mare. Au nevoie de susținere.

sursa: romaniatv.net

Cercetătorii au arătat că norocul chiar există și te învață cum să-l atragi

Richard Wiseman este un psiholog britanic care a studiat fenomenul norocului și a demonstrat că, de fapt, n-il putem influența. Dacă îi urmezi sfaturile, vei deveni un om foarte norocos.

Richard Wiseman a studiat norocul și a ajuns la concluzia că oamenii nu se nasc norocoși sau ghinioniști. Potrivit lucrării sale, „The Luck Factor”, norocul nu este ceva magic ci stă mai mult în atitudinea fiecăruia. Oamenii norocoși sunt mai deschiși la minte, zâmbesc mai mult și se adaptează cu ușurință oricărei situații, profitând de fiecare ocazie ce li se ivește.

Îți prezentăm în continuare ideile care îți vor schimba viața.

1. Maximizează oportunitățile

Cu toții cunoaștem oameni care se plâng că au din ce în ce mai puține oportunități, motiv pentru care ei nu mai au succes la locul de muncă, nu-ți pot găsi un partener stabil și nu-și pot îndeplini visele. Problema principală este însă că aceștia rămân pasivi în fața ocaziilor care li se ivesc și se tem să-și asume riscuri. Dacă ești prea concentrată pe ceea ce ai îți lipsește, vei rata oportunitățile care ți se ivesc de a crea lucruri frumoase.

Fii deschisă la noi încercări și nu aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine. Ia-ți viața în propriile mâini și nu te teme de necunoscut.

2. Ascultă-ți intuiția

Dacă te împaci cu tine însăți și îți asculți subconștientul te vei simți mai bine. Oamenii norocoși se cunosc pe sine, știu ce semnale le transmite organismul și învață să le citească corespunzător. Ghinioniștii se sperie de ceea ce cred ei și le este frică să-și asculte intuiția.

Eliberează-ți mintea de îndoieli și anxietate. Încearcă să devii cea mai bună prietenă a vocii tale interioare. Pentru a realiza acest lucru poți face exerciții de meditație.

3. Așteaptă-te să ai noroc

„Norocul este să crezi că ai noroc” – Această atitudine o adoptă cei care rămân pozitivi și optimiști. Poți spune că te îmbeți cu apă rece din moment ce se întâmplă atât de multe lucruri negative și că este imposibil să fii norocos toată viața, lucru foarte adevărat pe alocuri, dar nu poți fi 100% sigură că nu se va întâmpla chiar să fii norocoasă. În plus, dacă rămâi pozitivă, vei înfrunta mai ușor eșecurile și nu te vei da bătută la primul obstacol.

În loc să-ți irosești energia așteptând să se întâmple ceva rău, folosește-o în folosul binelui.

4. Transformă ghinionul în ceva bun

De exemplu, dacă ți-ai uitat umbrela acasă într-o zi ploioasă, este ocazia perfectă să pui muzică și să devii una cu natura, la fel ca în Singing In The Rain. Dacă ți s-a rupt un tricou, atunci poți lăsa creativitatea să zburde și să-l peticești frumos sau este ocazia perfectă de a-ți reînnoi garderoba. Oamenii norocoși gândesc pozitiv, ei pur și simplu resping existența ghinionului și nu se plâng.

Nu fii nefericită, găsește binele peste tot.

Serendipity – șansa este o altă superstiție?

Într-adevăr, nu poți controla absolut totul. Foarte mulți oameni norocoși consideră că norocul nu poate fi influențat sau atras, dar îți poți crește șansele de succes. Ei spun că pentru a crește variabila de noroc din calea lor folosesc următoarele tehnici:

1. Își schimbă rutina zilnică mergând mereu pe alt drum spre același loc sau mâncând în restaurante diferite.

2. Se întâlnesc cu oameni noi în medii variate.

3. Muncesc la sarcini noi și neobișnuite.

sursa:feminis.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com