AD

Uncategorized

Horoscop chinezesc 2022. Este anul Tigrului! Iepurele are probleme de comunicare

todayianuarie 14, 2022

Background
share close
AD
AD

Horoscop chinezesc 2022 – Anul Tigrului de Apă. Sunt vești importante pentru toate cele 12 necuvântătoare din horoscopul chinezesc. Aflați aici ce vă așteaptă de la noul an în funcție de zodia chinezească în care te-ai născut.

Horoscop chinezesc 2022

Anul 2022 este asociat Tigrului de Apă, care are loc o dată la fiecare 60 de ani. În cultura chinezească, Anul Nou debutează la 1 februarie, iar în zodiacul chinezesc sunt 12 necuvântătoare cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc.

Dacă nu știi ce zodie ești în horoscopul chinezesc, află de aici: Ce zodie ești în Horoscopul chinezesc. Semnul tău în funcție de data nașterii

Horoscop chinezesc 2022 pentru Șobolan

Șobolanul trebuie să fie atent la sănătate. Dacă are neliniști în privința unei probleme de sănătate, îi este recomandat să nu mai piardă timpul și să consulte un specialist. Este important să taie răul de la rădăcină.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Bivol

Bivolul va trebui să rezolve niște chestiuni mai vechi de care nu s-au ocupat la timp, iar acum nu mai pot înainta dacă nu înlătură toate piedicile din drumul lor. Se anunță vești importante în plan sentimental.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Tigru

Pentru Tigri este anul în care primesc oportunități din toate direcțiile. 2022 va fi un an prosper pentru tigru. Tot ce trebuie să facă este să fie pregătit să iasă din zona de confort pentru a atinge noi orizonturi.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Iepure

Iepurele comunică deficitar și au toate șansele să fie înțeleși greșit. Le este recomandat să-și ia suficient timp de gândire înainte de a decide orice, în viața sentimentală sau în carieră. Nu răspundeți la provocări venite din partea celor care nu vă agrează!

Horoscop chinezesc 2022 pentru Dragon

2022 este anul în care Dragonul trebuie să se focuseze mai mult pe el însuși. Prea s-a consumat pentru problemele altora. A venit timpul să se concentreze doar pe viața lor, iar rezultatele bune nu vor înceta să apară.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Șarpe

Se anunță un 2022 prosper pentru șarpe. Este determinat să facă tot ce îi stă în putere pentru a atinge culmile succesului. Primesc multă energie pozitivă și drumul lor este liber de obstacole.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Cal

Atenție la dezamăgirile pe plan sentimental. Sunteți tentați să credeți că tot ce zboară se mănâncă, dar în realitate nu este deloc așa. Evaluați mai bine persoanele din jurul vostru, chiar și rudele. Această atitudine vă fi de ajutor.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Oaie

Nu este exclus ca în 2022, Oaia să se simtă trădată. Cineva îi va dezamăgi atât de tare încât vor rupe orice legătură cu persoana respectivă. Este important să vă triați prietenii și să nu împărtășiți oricui secretele voastre.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Maimuță

2022 este un an care dă putere maimuței. Profitați cu toată încrederea de oportunitățile care apar în calea voastră, mai ales în ceea ce privește sfera sentimentală. Nu veți regreta niciun minut. Aveți încredere în forțele proprii.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Cocoș

Este un an bun pentru Cocoș, mai ales pentru cei care vor risca, pe principiul: Nu riști, nu câștigi!. În orice demers vor întreprinde, vor avea parte de sprijinul necondiționat al persoanei iubite.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Câine

Câinele va avea un an fabulos pe casa căsătoriilor. Cine se află într-o relație de lungă durată are toate șansele să-și unească destinul cu persoana iubită. Nativii nehotărâți în dragoste vor decide anul acesta încotro vor să se îndrepte.

Horoscop chinezesc 2022 pentru Mistreț

Mistrețul poate să facă lucruri mărețe în 2022. Trebuie doar să vrea. În carieră pot apărea oportunități importante care îi vor scoate din zona de confort. Nu este exclus să-și schimbe domeniul de activitate, sau să plece în străinătate.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 11


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com