Horoscop chinezesc 7-13 Martie 2022. Unii nativi primesc lovituri grele

Horoscop special pentru toate zodiile. Previziuni chinezești pentru toți nativii la începutul primăverii. Unele zodii vor avea parte de câteva zile de mare succes, în timp ce altele vor întâmpina o mulțime de probleme.

a

Zodia Șobolan

În această săptămână te ocupi de lucrurile care nu mai pot suporta amânare. Ai tot felul de gânduri, ești stresat și nu poți să te mai gândești la nimic altceva în afară de muncă.

Zodia Bivol

În această săptămână cauți schimbarea în ceea ce privește sfera profesională. Locul de muncă actual nu îți mai aduce niciun fel de satisfacție și vrei să faci o schimbare, să găsești ceva care să te reprezinte, să îți aducă satisfacție.

Zodia Tigru

În această săptămână primești niște vești bune de la o rudă din străinătate. Poate fi vorba despre o moștenire importantă, despre  o sună de bani mare sau chiar despre o propunere de vacanță pe care o așteptai deja de mult timp.

Zodia Iepure

În această săptămână vei avea parte de neînțelegeri în cuplu și stresul chiar își va spune cuvântul. Este o perioadă agitată pentru tine din cauza neînțelegerilor de cuplu, din cauza certurilor tot mai dese.

Zodia Dragon

Dragonii întâlnesc săptămâna aceasta o persoană care le tulbură liniștea. Chiar Și cei aflați deja într-o relație pot intra într-o astfel de încurcătură și nu vor ști ce să facă pentru a ieși din ea.

Zodia Șarpe

În această săptămână vei amânta plata ratelor, fiindcă nu stai prea bine la capitolul finanțe. Te gândești serios să îți cauti un alt loc de muncă sau un al doilea job, pentru că nu faci față situației oricât de mult te-ai abține și oricât de tare ai economisi.

Zodia Cal

Ești tot mai preocupat de sănătatea ta și nu vrei să mai neglijezi acest aspect. Nu este nimic grav, dar trebuie să faci un control de rutină, să vezi ce nu este în regulă cu tine.

Zodia Capră

Zilele acestea sunteți tot mai dornici să reparați relațiile din trecut care nu mi-a funcționează asa cum trebuie. Ați căzut de acord să lăsați deoparte neînțelegerile din trecut Și sunteți pregătiți să o luați de la 0.

Zodia Maimuță

În această săptămână vei trăi momente tensionate din pricina unei persoane din viața ta. Este un om care vă iubește, dar care nu știe cum să vă trateze și vă face numai rau.

Zodia Cocoș

Zilele acestea ești foarte stresat din cauza problemelor din familie, dar și a celor de la locul de muncă. Vrei să schimbi ceva în viața ta, să ai mai multă grijă de tine, de sănătate.

Zodia Câine

În această săptămână ai parte de o bună comunicare cu membrii familiei tale. Ai început să fii mai atent la nevoile lor și, automat, atitudinea lor față de tine s-a schimbat.

Zodia Mistreț

În această săptămână vei avea mai multe activități care te vor obosi din punct de vedere intelectual, dar pentru tine este important să ai mereu ceva de făcut și să fii implicat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com