HOROSCOP CHINEZESC PENTRU JOI, 8 APRILIE. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE FOC YANG ȘI DE CÂINE

Elementul sinelui născut sub influența Apei yang are o zi plină de activitate, de provocări care îi dau peste cap toate planurile făcute în timpul săptămânii pentru această zi. Este nevoie de răbdare și de înțelegere față de toți cei implicați. 

Elementul sinelui Metal Yin are o zi excelentă, plină de surprize. ȘI dacă se gândea că va sta toată ziua în casă și se va plictisi, ei bine nu va fi așa în niciun caz. Este posibil să primească o vizită neașteptată sau o invitație neașteptată. 

Elementul sinelui Apă Yin merge la cumpărături și face cheltuieli neprevăzute, motiv pentru care este posibil să intre în conflict cu partenerul. Sau este posibil să facă planuri împreună cu partenerul pentru reamenajarea casei și astfel să apară mici tensiuni.

Elementul sinelui Metal Yang își manifestă creativitatea

Elementul Sinelui Metal yang este creativ, poate testa rețete noi în bucătărie sau poate fi interesat de activități pe care nu le-a mai făcut până acum, pentru a-și petrece timpul liber cât mai plăcut. E de menționat că unele persoane Metal Yang se pot simți inspirați și pot munci și astăzi, cu un randament foarte bun.

Elementul Sinelui Foc Yang sau Foc Yin are o zi plină de optimism, stare de bine, creativitate și devine molipsitor pentru toți ceilalți. Poate avea inițiativa unei activități care să îi distreze pe toți, iar spre seară să se vaite că este foarte obosit. 

Elementul sinelui Pământ yang sau Pământ Yin se simte obosit în prima parte a zilei, simte nevoia să se relaxeze mai mult, să se odihnească mai mult, să își acorde mai mult timp, însă în a doua parte a zilei alege să se întâlnească sau să comunice cu oamenii dragi lui, mai mult decât de obicei.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Elementul sinelui Lemn Yin sau Lemn Yang are o zi excelentă, plin de energie, mai ales în prima parte a zilei, iar în a doua parte a zilei este posibil să cheltuiască fie pentru casă, fie pentru sine. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în an de Dragon este posibil să fie dezamăgiți de partener sau de prieteni, iar cei născuți în an de Iepure vor fi susținuți de prieteni sau de partener.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com