Horoscop complet pentru saptamana 15 – 21 ianuarie 2018

Previziunile astrologice pentru saptamana 15 – 21 ianuarie 2018. Afla ce ti-au pregatit astrele.

a

Berbec

O săptămână importantă la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă mai ales în relaţiile cu şefii. Sunt posibile modificări în cadrul grupului de lucru în care activezi, apar sarcini de lucru noi, se schimbă unii şefi, tu la rândul tău poţi deveni şef. Se recomandă prudenţă, răbdare, discernământ. Există multă forfotă în plan profesional, informaţiile şi situaţiile se succed într-un ritm foarte alert, astfel că îţi poate fi dificil să urmăreşti totul. Selectează priorităţile şi ascultă-ţi vocea interioară. Susţinere excelentă din partea prietenilor.

Taur

Foarte interesant de urmărit cum ţi se modifică filozofia de viaţă de-a lungul acestei săptămâni. Mentalul tău este orientat acum spre cu totul alte abordări ale vieţii şi evenimentelor ei. Dialogurile cu persoane erudite, participarea la seminarii, conferinţe, vizitarea târgurilor de sezon te ajută mult să-ţi linişteşti atât mintea, cât şi sufletul. Pe de altă parte se întrezăresc noutăţi în relaţiile cu străinătatea. Planuri de călătorie, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii, cercetări, documentare. La locul de muncă eşti bine văzut şi susţinut de către şefi.

Gemeni

Se conturează o nouă etapă financiară vizavi de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Verifică bine tot ce ţine de partea financiară personală, revizuieşte bugetul disponibil şi trasează noi linii de urmat. Unii pot profita de avutul tău, mai ales partenerul de viaţă, rudele, colaboratorii din segmentul profesional. Pe de altă parte se deschide o nouă posibilitate de câştig fie dintr-o colaborare, fie din partea altora printr-o moştenire sau un partaj. Discuţii elevate, activităţi intelectuale, planuri de călătorii şi de studii.

Rac

Tema săptămânii este legată de relaţiile parteneriale. Frământările dintre tine şi ceilalţi se accentuează, ieşind acum în evidenţă destul de multe hibe. Ţine cont de tot ce te nemulţumeşte atât în relaţia cu un partener de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale. Este vremea marilor schimbări şi situaţia nu mai poate continua ca până acum. Desprinde-te din interacţiunile neprofitabile şi ai încredere că vor veni altele mult mai valoroase. Pe de altă parte sunt şanse de a primi oferte de colaborare sau te poţi apropia sufleteşte de cineva. Prudenţă, răbdare, toleranţă!

Leu

La locul de muncă este multă forfotă. Se conturează schimbări, colegi noi, sarcini de lucru noi, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi. Chiar dacă la prima vedere totul pare confuz, greu de înţeles şi acceptat până la urmă vei reuşi să te descurci foarte bine şi să te adaptezi rapid. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale personale şi să eviţi implicarea în discuţii şi activităţi care nu te privesc. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Relaţiile parteneriale sunt favorizate, mai ales acelea planificate pe termen lung.

Fecioara

Segmentul amoros îţi captează atenţia întreaga săptămână. Dialoguri importante cu cei dragi şi planuri comune pe termen lung. Sunt momente unice, pentru că acum se pot discuta deschis toate hibele şi toate dorinţele personale necesare într-o relaţie sentimentală. Fii deschis la ceea ce îţi spun cei dragi şi tu la rândul tău deschide-ţi sufletul spre ei. Schimbul de idei, de senzaţii şi trăiri sufleteşti te va ajuta să priveşti cu totul altfel iubirea şi implicaţiile ei. La locul de muncă este multă forfotă, dar vei reuşi să rezolvi totul foarte bine şi cu satisfacţia lucrului bine făcut.

Balanta

Perioadă foarte importantă în plan domestic, deoarece se deschid etape noi, atât în ceea ce priveşte spaţiul locativ, cât şi în ceea ce priveşte relaţiile familiale. Fiind momente astrale unice este bine să te gândeşti foarte serios la segmentul familial şi să-ţi trasezi planuri pe termen lung. Nimic nu va mai fi ca înainte de aceste zile, aşa încât mobilizează-te şi fii deschis la schimbări. Dialogurile cu membrii familiei vor aduce multe lămuriri şi rezolvări definitive. Relaţiile sentimentale sunt favorizate, astfel că persoana iubită sau copiii îţi pot aduce bucurie şi relaxare.

Scorpion

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate întreaga săptămână. Energia astrală din aceste zile predispune la discuţii importante cu persoanele din acest anturaj, la reconfigurarea tuturor acestor relaţii şi la schimbarea filozofiei de viaţă vizavi de relaţii în general. Schimbul de informaţii este preţios, deci reţine cele aflate şi tu pe cât posibil vorbeşte cât mai puţin. Călătorii pe distanţe scurte, activităţi intelectuale, implicare în studii şi cercetări. Acasă, în familie este armonie, relaxare, şanse minunate de a îmbunătăţi condiţiile locative.

Sagetator

Noutăţi financiare, mai ales la secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se deschid variante noi de câştig dintr-o activitate profesională desfăşurată la locul de muncă sau dintr-o colaborare. Totuşi fii prudent în decizii şi la semnarea documentelor, pentru că există hibe ascunse sau detalii insuficient prezentate. Schimbări ale condiţiilor de muncă şi schimbări legislative în domeniul în care activezi. Persoanele din anturajul apropiat te susţin prin idei şi acţiuni constructive. Totul este să fii tu deschis şi la alte opinii şi propuneri.

Capricorn

Excelente momente pentru tine se conturează în această săptămână. Ai şanse deosebite de a-ţi schimba radical planurile de viaţă, dar mai ales propria ta fiinţă şi felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Stai de vorbă pe îndelete cu tine însuţi şi scoate la iveală toate nemulţumirile interioare. Chiar dacă stările sufleteşti sunt deosebit de fluctuante şi, aparent, dificil de controlat, ai încredere că vei depăşi totul foarte bine. Conştientizând acum cât de mult se poate despre tine şi sufletul tău vei face un salt evolutiv excepţional.

Varsator

Eşti foarte retras în aceste zile, fiind momente favorabile dialogului interior şi detaşării de cotidian. Este foarte important să analizezi serios toate relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat, pentru că informaţiile obţinute prin căi neconvenţionale te vor ajuta să progresezi pe toate planurile vieţii. Se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului osos şi articular ce ar necesita îngrijiri de specialitate. Odihneşte-te, adoptă o dietă şi înconjoară-te numai de oamenii dragi şi de încredere. Revenire spectaculoasă în mijlocul celorlalţi în a doua partea săptămânii, dar nu forţa nota.

Pesti

Interesant de urmărit ce se petrece în relaţiile cu prietenii. Se conturează o etapă nouă, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv în urma aflării unor informaţii despre aceştia. Pe de altă parte, forfota din acest segment relaţional are rolul de a-ţi remodela concepţiile privitoare la prieteni şi de a te ajuta să fii ceva mai selectiv cu oamenii cărora le acorzi încredere şi sprijin personal. Ai nevoie de odihnă, detaşare de cotidian şi dialoguri interioare. Revelaţiile din aceste zile te vor ajuta să găseşti soluţii optime pentru toate situaţiile în care eşti implicat.

sursa astrocafe.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com