Horoscop complet pentru saptamana 22 – 28 ianuarie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti.

Citeste horoscopul AstroCafe pentru toate zodiile, pentru saptamana 22 – 28 ianuarie 2018.
Berbec

a

Eşti plin de energie şi dornic de a schimba multe în viaţa ta. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fii prudent. Există riscul să te avânţi în direcţii greşite. Sfătuieşte-te cu cei dragi şi de încredere, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât în tine de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidenţiază cheltuieli cotidiene. Sunt şanse bune de a primi bani, salariul sau alte tipuri de favoruri materiale dinspre segmentul profesional. Evită cheltuielile nefondate! Prietenii te pot sfătui de bine în orice chestiune financiară.

Taur

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situaţiilor şi relaţiilor în care eşti implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbi ceva. Chiar dacă îţi este dificil să faci schimbări de orice fel, depune eforturi serioase şi concentrează-te numai pe ceea ce ai tu realmente nevoie în această perioadă. Se pot evidenţia şi afecţiuni ale capului şi ale sistemului renal, de care va trebui să ţii cont. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine şi vei şti foarte clar ce anume ai de făcut pentru a-ţi îmbunătţi planurile.

Gemeni

Zile interesante în relaţiile cu prietenii. Informaţiile aflate te vor ajuta atât la serviciu, cât şi în planul sănătăţii. Totuşi a urma orbeşte sfaturile altora fără discernământ nu se recomandă. Sunt zile bune şi pentru a sta de vorbă mai mult cu tine însuţi şi a vedea clar în ce fel de situaţii şi relaţii te afli. Sunt şanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale. Sănătatea îţi poate oferi surprize, dar în parametrii deja cunoscuţi. Rezervă momente de odihnă, plimbări în aer liber şi somn suficient. Te vei simţi mult mai bine la finalul săptămânii.

Rac

Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce priveşte activitatea profesională, asumarea unor responsabilităţi noi şi pe termen lung. Totuşi, această efervescenţă te poate copleşi şi obosi în acelaşi timp. Selectează numai ce te interesează pe tine şi ceea ce poţi rezolva pe baza forţelor tale. Cineva din anturajul sentimental, persoana iubită sau copiii, îţi vor susţine demersurile socio-profesionale în mod excepţional. Profită de tot sprijinul pe care îl primeşti!

Leu

Zile potrivite pentru studiu, discuţii elevate, informare, pentru activităţi culturale şi spirituale. Citeşte, învaţă, dialoghează cu oameni de bună calitate şi erudiţi, trasează planuri de îmbunătăţire a bagajului educaţional, dar şi pentru a călători peste mări şi ţări. Sunt momente bune pentru a-ţi rafina sufletul şi a te bucura de relaţii înfloritoare. Călătoriile reprezintă o temă importantă acum. La serviciu se conturează reuniuni profesionale cu şefi şi autorităţi. Va predomina senzaţia că te afli pe o scenă şi toţi îţi urmăresc cu interes reprezentaţia. Alege cuvintele şi gesturile cu grijă!

Fecioara

Se conturează cheltuieli comune cu alţii, dar şi rezolvarea unor datorii vechi. Pe lângă cheltuielile curente pot interveni cheltuieli pentru cineva drag din anturajul apropiat sau pentru studii şi călătorii. Fii prudent şi nu te hazarda în investiţii pentru alţii. Activităţile culturale şi dialogurile erudite cu oameni deosebiţi te pot ajuta să te relaxezi pe de o parte, dar pe de altă parte te ajută să-ţi lărgeşti orizontul cunoaşterii cu informaţii noi şi foarte utile ţie acum. Vor intra în discuţie şi planurile de călătorii şi de studii.

Balanta

Situaţii inedite în relaţiile parteneriale! Sunt posibile discuţii aprinse şi activităţi comune de anvergură cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii profesionali. Tema principală a disputelor parteneriale este legată de banii obţinuţi şi cheltuiţi împreună. Atât nevoile, scopurile tale, cât şi nevoile, scopurile partenerilor s-au schimbat foarte mult, iar acum totul se discută deschis, fără menajamente. Este vremea marilor decizii, astfel că separarea, divorţul, desprinderea din parteneriate şi colaborări care nu te mai interesează sunt de luat în calcul foarte serios.

Scorpion

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Selectează priorităţile, dozează-ţi eforturile şi, la nevoie, apelează la sprijinul colegilor. Sunt posibile neplăceri colegiale de la banii şi favorurile obţinute de la locul de muncă. Se recomandă prudenţă, toleranţă şi răbdare în toate tipurile de relaţii, pentru că se pot declanşa conflicte pe termen lung numai datorită atitudinii tale faţă de ceilalţi şi faţă de problemele lor. Sănătatea segmentelor capului şi segmentelor sistemului renal este vulnerabilă, fiind posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate.

Sagetator

Este multă forfotă în relaţiile sentimentale în prima parte a săptămânii. Discuţii aprinse şi acţiuni de anvergură împreună cu persoana iubită sau copiii. Fii prudent şi înţelegător cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri îţi displac ideile sau planurile lor de viaţă. Atmosfera este tensionată în plan sentimental, astfel că de la banalităţi se poate ajunge la conflicte pe termen lung. La serviciu ai multe şi mărunte de făcut, dar nu forţa nota, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot fi aduse în discuţie planuri de analize, consultaţii medicale sau intervenţii chirurgicale.

Capricorn

Situaţii de excepţie în segmentul relaţiilor familiale şi în cel domestic. Discuţii aprinse cu membrii familiei, activităţi domestice de anvergură, răsturnări de situaţie dificil de anticipat. Fii prudent, tolerant, înţelegător cu ceilalţi şi evită escaladarea conflictelor. Trasează planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relaţiile sentimentale. Apropie-te de cei dragi, desfăşoară activităţi comune cu ei şi aminteşte-ţi de hobby-urile dragi sufletului tău. Te poţi amuza şi relaxa din plin.

Varsator

Se conturează întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte şi activităţi intelectuale de anvergură. De reţinut persoanele pe care le întâlneşti în aceste zile şi ceea ce discuţi cu ele. Orice informaţie aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînţeles. Prudenţă în toate, pentru că se pot isca conflicte pe termen lung de la banalităţi. Relaţiile cu membrii familiei se evidenţiază prin dialoguri amiabile, întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri domestice comune.

Pesti

Chestiunile financiare îţi deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obţii din munca desfăşurată la un loc de muncă şi de cheltuielile cotidiene. Poţi primi sume importante de bani drept recompensă la eforturile depuse în plan profesional. Dar, în acelaşi timp vor interveni şi cheltuieli majore. Fii cumpătat în toate, pentru că există riscul să cheltuieşti prea mult furat de mirajul câştigurilor momentane. Întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte.

sursa : kfetele.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com