HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020. Zodia pentru care astrele s-au aliniat perfect. Toate merg din plin

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020. Regăsim o întreagă armată de planete importante pe această casă astrologică care pentru voi înseamnă relația cu străinătatea, în scop personal sau profesional, avantajele, drepturile, documentele ce le obțineți dincolo de granițele țării și care vă recunosc munca, cetățenia sau șederea în statele respective. Tot aici regăsim studiile pe care doriți să le urmați și aici m-aș referi mai mult la studiile superioare, dar și de a continua după absolvire studii post universitare ce se refera la Master, Doctorat, tot felul de grade, formări, afilieri la foruri ce vă acreditează munca, licențieri, obținerea unor drepturi de muncă independentă, dar și examene și concursuri importante ce vă pot ajuta să ocupați poziții atât în țară, cât și în străinătate, echivalare a unor studii finalizate în țară. Nu în ultimul rând aș pomeni de dorința voastră de a sparge bariere, de a evolua spiritual, de a restabili, în cazuri excepționale, niște recorduri, de a va ridica deasupra unor condiționări ce țin de vârstă, rasă, etnie sau handicap, de a pune mai mult acentul pe credința și pe voința amplificată de protecția pe care v-o oferă credința. Este perfect normal că atunci când vă propuneți obiective importante să vă raportați și la energiile superioare vouă.

a

Sunteți una dintre zodiile cele mai norocoase în 2020, deoarece Pluton, Saturn, Jupiter, sunt culminante și în semn de pământ compatibil cu voi, exact acolo unde se deschid căile. Aceste planete la care se adaugă la început de an “cei mici” Mercur, Marte, dar și Soarele, formează împreună cu Uranus cel progresist aflat în zodia voastră, aspectele cele mai bune, reușind astfel să transforme și pe cei mai comozi Tauri, în adevărați exploratori. Nu îmi închipui cum ar fi ca în 2020 să nu vrei nimic, să nu faci nimic, pentru că tipul ăsta de energie poate aduce și incercări cu vibrație inferioară, în cazul în care irosiți ce vă oferă Universul generos. Va urma un capitol în care voi discuta despre anumite probleme medicale ce pot apărea în 2020 și pomenesc acum despre asta pentru a va transmite, că dacă aveți idei, îndrăzniți să le puneți în aplicare, oricât efort ar trebui să faceți. Altfel veți avea un an la fel de puternic, însă voința se va testa pe vindecare și găsirea unor soluții medicale atât pentru voi, cât și pentru cei apropiați. Deschideți o pagină în calculator, scrieți-vă pe ea planurile sau dorințele și urmăriți atent realizarea lor. La sfârșit de an, veți fi surprinși.


Avem Jupiter până pe 20 decembrie în Capricorn pe casa străinătății, a studiilor superioare, a justiției, a celei de-a doua căsătorii, a idealurilor și a publicării sau lansării unor creații, precum și a dimensiunii spirituale. Jupiter este bun, norocos, o data lă 12 ani aveți parte de el pe un sector astrologic și este bine să profitați. Jupiter în Capricorn nu este la fel de darnic cum a fost cel de anul trecut din Săgetător, dar vine să vindece un sector cu probleme, vă pune la treabă, însă cu rezultate sigure. Cu Jupiter în Capricorn nu există pierderi dacă munciți și dacă urmați o cale de evoluție sănătoasă, serioasă și bazată pe cunoaștere. Nu există pagubă, decât dacă va mințiți singuri. Este excelent pentru cei care urmează să intre la facultate sau care încep a doua facultate. Jupiter are efecte 12 ani de acum înainte dacă începi ceva nou în prezența lui pe un anumit sector. Este foarte bun pentru cei care vor să călătorească departe și este la fel de bun pentru cei care caută domenii noi atât în țară cât și în afara țării. Munca și studiile în străinătate, ca și căsătoriile cu parteneri străini ori stabilirea definitivă pe alte meleaguri sunt favorizate.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com