Horoscop Cristina Demetrescu: Moment critic pentru zodii în septembrie 2021. Atenție sporită!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna septembrie 2021. Astrologul anunță provocări mari pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarelor. Este luna lor în care vor înflori mai ales din punct de vedere profesional. Noutăți în carieră și ocazii în care să vă depășiți barierele psihologice, să ieșiți complet din zona de confort.

Horoscopul lunii septembrie cu astrologul Cristina Demetrescu

În septembrie, Lilith intră în zodia Gemeni, pe casa carierei, iar astrologul Cristina Demetrescu susține că va exista un moment critic al acestui tranzit. Este vorba despre perioada 1-18 septembrie 2021.

Tot aceasta anunță noutăți pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei. Aceștia vor avea parte de provocări noi, în special în carieră. Își vor depăși limitele, vor trece peste obstacolele mentale pe care le-au avut până acum, vor ieși din zona de confort și vor atinge noi orizonturi.

Astrele vă vor ajuta să priviți încrezători spre viitor și să lăsați deoparte teama și obiceiul de a despica firul în patru.

Debutul oportunităților profesionale are loc o dată cu conjuncția istorică a planetelor sociale, Jupiter și Saturn în zodia Vărsătorului, deblocând astfel forțat, dar și prin șansă, barierele psihologice ce nu v-au permis până acum să atingeți performanțele maxime pe măsură calităților atât native, cât și instruite, de-a lungul anilor, a spus Cristina Demetrescu.

Saturn – Planeta Profesor vă deschide noi orizonturi, oportunități de învățare în domenii la care nu v-ați fi gândit. Puteți ajunge chiar voi să-i învățați pe alții. Aveți grijă la relațiile de la muncă, în special cu colegii. Pot apărea intrigi și controverse care vă vor indispune. Este indicat să trebuie să reevaluați atent locul în care va aflați și să va pregătiți de schimbare.

Fiți pregătiți pentru o nouă etapă din viața voastră. Învățați din greșelile trecutului și priviți cu încredere spre viitor.

Previziuni generale pentru toate zodiile – septembrie 2021. Cristina Demetrescu anunță că Jupiter rămâne pe casa muncii între 28 iulie -29 decembrie 2021. Este un tranzit mai scurt, dar plin de oportunități care trebuie prinse din zbor.

Cu ajutorul lui Jupiter, până și cei mai puțini îndrăzneți vor avea curaj să schimbe ceva, să iasă din zona de confort, să se mute, și așa mai departe.

Cei care vor să investească în afaceri, tot acum este perioada potrivită, precum și cei care au un hobby, cu puțin noroc îl vor transforma într-o sursă importantă de venit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com