AD

HOROSCOP

HOROSCOP! De cate ori te indragostesti intr-o viata, in functie de zodie

todayianuarie 7, 2017

Background
share close
AD
AD

Dragosteapeste importantăppentru fiecarepdintre noi, iar atuncipcând găseștippersoanappotrivită, ai impresia că nu îți maiptrebuie nimic. Astrologiipcred că fiecare om are un anumitpdestin în dragoste, ce depindepde luna în care s-a născut. Aflăpcâte iubiri ai într-o viață, în funcțiepde zodie.

Cele 3 zodiipcare iubesc cu adevăratpdoar o dată înpviață

Taur

Esteouna dintre cele maiosenzualeozodii, iar Tauriipadoră să facăpdragoste. Relația cu ei este o adevăratăpexperiență și au tot felul pe tehnici, pentru a-i face pe ceilalțipsă se îndrăgosteascăpde ei. Iubesc mâncareapbună și vinul fin și pun la cale cele mai frumoasepîntâlniri. Dacă te-aipnăscut în aceastăpzodie, înseamnă că vreipstabilitate și siguranțăpîn relații. Ești loialăppartenerului și ai face oriceppentru el, așa că nu este depmirare că vei iubi o singurăpdată. Dacă vei fiprănită, nu vei reuși să te maipîndrăgostești depnimeni.

Scorpion

Sexulpeste extrem depimportant pentrupScorpioni. Suntpfoarteppasionali, iar iubireaplor poate fi vulcanicăpși explozivă. Au, însă, mereu acul pregătit, iar povesteaplor se poate schimbapla cel mai micpgest care nu le place. Odatăpce și-au ales unppartener, îi rămân loialipacestuia și au tendința de a uita chiar și de prieteni. Vorpavea multepaventuri și relații, dar se vorpîndrăgosti cu adevărat o singurăpdată.

Pești

Peștiipsunt unulpdintre cele mai eroticepsemne ale zodiacului, iar pentru ei, sexulpeste o altă. Par capabililsă citească gândurileppartenerului și pot crea o legăturăpspirituală cu acesta. Se vorpîndrăgosti cu adevăratpo singură dată în viață, iar odatăpce își vor găsipiubirea, vor face orice să oppăstreze.

Câtepmari iubiri au celelaltepzodii

Berbec

Martppguverneazăpzodia Berbec, iar în mitologiapgreacă, aceastapera planetapputerii și a oamenilor cu forțăpinterioară. Berbeculpeste una dintre cele mai pasionalepzodii și se îndrăgosteștepușor. Un astrologpgrec a spus chiar că „acestpsemn pare că se îndrăgosteștepzilnic, de orice”. Dacăpintri în aceastăpcategorie, nu ești unapdintre cele mai intimeppersoane și nu obișnuieștipsă îți arățiosentimentele. Eștipnerădătoare în dragoste și nu prea reușeștipsă ai relații depdurată. Pui pasiune atunci când te îndrăgostești, însă sentimentele tale pot dispărea deodată. Specialiștii susțin că vei avea trei iubiri într-o viață, iar prima dată te vei îndrăgostipdin curiozitate. Celelaltepdouă povești, însă, vor fi sincerepși foartepputernice.

 

Gemeni

Tupcauți pe cineva care sapte stimulezepintelectual, în primulorând, și poți petrece oreollvorbind despre orice. Ești o l.ânditoare și nu îți placeppresiunea în relații. Partenerul;tău trebuiepsă fie la curentpcu cele mai noipinformații și deschispmereu la idei noi. Te veipîndrăgosti de trei ori, iar de fiecarepdată vei simți că ai găsit persoanam,mll;/lmppotrivită.

Rac

Raciigadoră să își atingăppartenerul. Odată ce și-au datjseama că iubesc, își vorpurma alesul pânăpla capătul lumii. Sexulpcu un Racpestepemoțional, înainte de a fi fizic. Sepdedică în totalitateprelației, dar dacă suntpînșelați, nu vor iertapniciodată. Se vor îndrăgostipdoar de două ori într-o viață.

Leu

Leiipiubesc o persoană cu toată ființaolor și nu vor avea ochi decâtppentru partener. Odatăpce suntpdezamăgiți, însă, pot trece ușorppeste moment și se îndrăgostescpla fel de intens ca primapdată. Leii se vorpîndrăgosti de câte ori estepnevoie, până vor găsi persoanappotrivită.

Fecioară

Fecioarelepsunt firi pasionale și mereupatente la ce își doreșteppartenerul lor. Grijaplor se poateptransforma, însă, rapid înpcontrol și posesivitate, așa că ai mareklgrijă. Oameniipnăscuți în aceastăpzonă suntpperfecționiști și vorpmereu ce este maipbun pentru ei. Vorpiubi cu adevăratpdoar de două ori, pentrupcă au problemepîn a lăsa pe cinevapîn viața lor.

Balanță

Balanțeleladoră să flirtezeoși să se simtăodorite. Ele nu fac s, ci dragoste, iar naturailor romanticăklle va face să ajungă cu greu în pat. Nu estekde ajuns pentru Balanțepsă le spui că lepiubești, trebuie să le arăți că lemjdorești. Ceipnăscuți în aceastăpzodie au o rată marepde divorț, așa că gândește-teobine, înainte să intripîntr-o relație. Pentrupei, dragosteapeste o joacă și vorpflirta de câte ori vor avealocazia, chiarpdacă nu intenționeazăpsă rănească pe cineva. Balanțapeste un alt semnpcapabil să se îndrăgosteascăpde mai multepori într-o viață. Chiarpdacă va suferi dupăpun partener, când va întâlni pe altcineva, va uitaptotul și o va lua de la capăt.

 

Săgetător

Săgetătoriiosunt pasionali și vor săpexperimenteze, nu să fiepdevotați unei singureopersoane. Nu le place să le fiepinvadat spațiul și cu greuple va spune parteneruluipsă se mute cu ei. Sepplictisesc ușor și își pierdpinteresul pentruppersoana iubită. Vorpavea 4 iubiri într-opviață, iar înainte să rămânăplângă cineva, trebuie să învețe să facăpcompromisuri.

Capricorn

Capricornulote poate plăceadccu adevărat, însă nu vei ști asta pânăpcând nu îi vei da un semnpcă ești interesată. Estepinteresat de relații pe termenplung, iar sexulpnu este niciodată o joacă pentru ei. PosesivitateapCapricornului va fi un obstacoloîn relațiile sale și va trecepprin multepdespărțiri. Se va îndrăgostipde 5 ori într-o viațăpși de fiecare dată o va faceosincer.

Vărsător

Vărsătoriipsunt sălbatici și imprevizibilipcând vine vorba depdragoste. Nu vor dori doar trupulppartenerului, ci vor vrealsă știe ce este în mintea0lui. Trăiescpmai mult în viitor și își vor planificapmereuprelația. Dacă te-ai născut în aceastăpzodie, vei căutapdragosteapadevărată toată viața și o vei găsi de treipori. Ai toatepșansele, însă, să îți înșelippartenerul.

sursa:unica.ro

[divider]

5 accesoriipdepfrumusețe care îți suntpindispensabile în trusă

Bureței de machiaj și pentru curățarea feței, pensule, ustensilekpentru îngrijire – inspiră-te din următoarelek5 accesorii de frumusețe și decidekce-ți lipsește în trusă!

În ziuagde azi, cândgmachiajul a evoluat foartehmult, iar produselehcosmetice ne sunt atât de lakîndemnână, trebuie să știm și cu ce ustensilekjhkle aplicăm cel maijcorect. Astfel, ți-am ales în rândurilepde mai jos 5 accesorii de frumusețepcare îți sunt indispensabilepîn trusa ta de farduri și de îngrijireppersonală.

Ustensilăpcu două capete pentru îndepărtareapcoşurilor.

Ustensilă cu două capete pentru îndepărtarea coşurilor. Dimensiuni: 0.7 x 11.5 cm. 16, 90 lei, Oriflame

Buretepdin celulozăpnaturală, pentrupfață

Burete din celuloză naturală, pentru față, 8,90 lei (2 bucăți), soleshop.ro

Buretele kykîndepărtează orice fel de machiaj și elimină yukuimpuritățile. Clătește-l  înainte uși dupăufolosire.

Pensulăypentru aplicareayfardului de obraz

Pensulă pentru aplicarea fardului de obraz, 13 lei, essence

Pensulăppentru blenduireapfardului de ochi

Pensulă pentru blenduirea fardului de ochi, 47 lei, Douglas

 

Burețelyîn formă de ou pentruiaplicareaifondului de ten

Burețel în formă de ou pentru aplicarea fondului de ten, 33 lei, Douglas

sursa:.unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com