AD

ACTUALITATE

Horoscop de vară 2022. Ne așteaptă încercări și trădări în dragoste! Mariana Cojocaru previziuni pentru toate zodiile

todayiunie 22, 2022 2

Background
share close
AD
AD

Horoscop de vară. 2022 este considerat un an complex din punct de vedere astrologic, cu tot felul de suișuri și coborâșuri, încercări pentru semnele zodiacale.

Dacă primele luni ale anului au fost marcate de provocări, aflăm că și în vară Lilith își va pune amprenta, iar axa karmică va fi în Taur și Scorpion.

Horoscopul verii 2022, cu astrologul Mariana Cojocaru

Astrologul Mariana Cojocaru a punctat un aspect foarte important și anume relațiile de iubire din acest an. Iată care sunt surprizele din partea astrelor pentru cele 12 semne zodiacale în această vară!

Horoscop vară 20222 BERBEC

Nativii zodiei Berbec trebuie să fie atenți la relațiile în care intră, pentru că pot apărea relații pasionale care să le facă probleme. Mare grijă să nu vă trădați partenerul de viață pentru o relație de moment.

Horoscop vară 2022 TAUR

Pentru acești nativi 2022 este un an cu totul important. Este important să cântărească bine lucrurile pentru că va reveni cineva din trecut care va cere o nouă șansă.

Horoscop vară 2022 GEMENI

Atenție la relațiile de cuplu. Se poate pierde pasiunea și pot avea de suferit atât ei cât și partenerul de viață.

Horoscop vară 2022 RAC

Un an cu impact asupra nativilor zodiei Rac. Le place să ispitească, să fie ispitiți și să aibă aventuri. Cei care se află într-o relație sunt sfătuiți să se focuseze pe partenerul de viață.

Horoscop vară 2022 LEU

Nativii zodiei Leu ajung să-și pună tot felul de întrebări cu privire la statutul lor sentimental. Cei singuri se vor întreba de ce nu pot lega ceva cu altă persoană, iar cei aflați în cuplu vor vrea să se convingă că le este bine așa.

Horoscop vară 2022 FECIOARĂ

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei vor pune accent pe familie în această vară. Fericirea copiilor este foarte importantă pentru ei, însă astrele îi sfătuiesc să nu-și neglijeze partenerul de viață. Trebuie să găsească un echilibru.

Horoscop vară 2022 BALANȚA

Acești nativi se apropie mai mult de familie, comunică mai bine și găsesc sprijin în cei dragi. Din punct de vedere sentimental, pot încheia o relație veche și se pot reîndrăgosti.

Horoscop vară 2022 SCORPION

O vară importantă și decisivă din punct de vedere sentimental pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului. Vor căuta să înțeleagă dacă sunt cu adevărat fericiți.

Horoscop vară 2022 SĂGETĂTOR

Nativii zodiei Săgetător se vor elibera de stres în această vară. Totuși, căutările lor în zona sentimentală nu vor înceta.

Horoscop vară 2022 CAPRICORN

Vara anului 2022 le poate aduce nativilor Capricorn persoane din trecut. Este decizia lor dacă vor acorda o a doua șansă.

Horoscop vară 2022 VĂRSĂTOR

Noi oportunități de ordin sentimental pentru nativii zodiei Vărsător. Nu uitați să le acordați atenția cuvenită celor mai dragi persoane din viața voastră.

Horoscop vară 2022 PEȘTI

Pot apărea anumite gânduri și nelămuriri în plan sentimental, de care veți scăpa destul de repede. Nu vă fie teamă să dați piept cu necunoscutul.

Sursa: https://ombun.net/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com