Horoscop de weekend 21 – 22 august 2021 – 3 zodii vor fi trădate sentimental

Horoscopul de weekend aduce vești triste pentru 3 zodii. Acestea descoperă cu au fost trădate sentimental de parteneri. Durerea va fi mare și cumplită, astfel de situații sunt greu de înțeles. Una din cele trei zodii, respectiv gemeni, va fi puțin mai afectată pentru că mirosul lor dezvoltat și simțurile lor ascuțite au bănuit această trădare.

a

Horoscop de weekend, gemenii trec cu bine peste trădare, dar restul de 2 zodii vor avea o perioadă dificilă

Berbec

Berbecii până în 30 de ani sunt în modul de realaxare și omit din egosism să fie atenți la necesitățile partenerului de viață sa ale familiei. Vor reuși în stilul caracteristic să cârpească crăpăturile făcute, dar trebuie să țină cont că unele lucru se pot ierta, dar nu se uită niciodată.

Pe plan profesional cei care sunt dedicați muncii vor avea parte de succese profesionale și oportunitatea semnării unor noi colaborări.

Taur

Taurii traversează o perioadă bună. Semne de întrebare pot apărea și tulbură puțin liniștea acestora. Oricât de mult încearcă să le evite pentru linștea lor, duminică s-ar putea ca pulberea să explodeze.

Certurile cu partenerul de viață vor scoate la iveală lucruri greu de înțeles.

Gemeni

Gemenii află că partenerul lor este instabil emoțional. Cei care au simțit acest lucru de mult se vor bucura doar de faptul că știau la ce să se aștepte, dar niciodată nu poți fi pregătiți de un astfel de eveniment.

Norocul acestora este că au capacitatea de a uita rapid, dar partenerul să se ferească de răzbunarea acestora pentru că nu uitați, un geamăn iartă, dar nu uită și se răzbună garantat.

Rac

Racii sunt pe culmile succesului și liniștea s-a așezat în viața lor. Profesional aceștia așteaptă un răspuns, întârzie să apară dar acest lucru va fi benefic.

Leu

Leii au parte de un weekend 21-22 august minunat. Partenerul de viață le îndeplinește toate dorințele și foarte posibil ca aceștia să plece într-un city break.

Fecioară

Nemulțumirile legate de imposibilitățile de mișcare și situația financiară ies la suprafață. Vor reuși să rezolve aceste probleme abia peste câteva săptămâni, când zona financiară este mai stabilă, din păcate nu astupă și probleme sentimentale.

Balanță

În plan sentimental weekendul vă aduce niște răspunsuri pe care le-ați tot așteptat. Nu neapărat vor liniști apele, dar vă vor da direcție și chiar dacă drumul pe care urmează să porniți este unul anevoios, asta este doar o încercare extrem de benefică în următoarea perioadă.

Scorpion

Calcule. O gramadă de calcule. Deși sunteți genul de persoană care obișnuiește să folosească matematica, uneori este bine să vă lăsați duși de val și să mergeți și pe mâna destinului.

Săgetător

Partenerul de viață vine cu o propunere ce nu trebuie refuzată. Sunt rare ocaziile în care vă veți potrivi atât de bine, astrele vă susțin escapadele în cuplu.

Capricorn

Un cadou bine venit vine chiar în acest weekend. Asta vă bucură și vă face să înțelegeți că partenerul vostru de viață este atent la nevoile voastre și apreciază toate eforturile pe care le-ați depus.

Vărsător

Chiar dacă este weekend primiți răspunsuri ferme legate de situația financiară. Aceasta se va stabiliza și reușește să vă acopere nevoile financiare.

Pești

Peștii sunt în fața unor decizii. Ezită să le ia, s-ar putea însă să fie prea târziu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com