Horoscop de weekend 26-27 mai 2018. Două zodii primesc vești extraordinare de la cei dragi

Horoscop de weekend 25-26 mai 2018. Surprize uriașe pentru două zodii în weekend. Iată ce se va întâmpla cu toți nativii în cele două zile ce urmează.

Berbec

Sâmbătă: Trebuie să treci mai ușor peste starea de disconfort pe care o resimți de câteva zile. Până la urmă, doar de tine depinde felul în care gestionezi situațiile și sentimentele. Iar dacă îți propui ceva, cu siguranță că vei reuși.

A luat proporții! Cum arată Cătălina Ponor acum, la 1 an după ce s-a retras! Nici iubiti nu își poate găsi
Cancan.ro
A luat proporții! Cum arată Cătălina Ponor acum, la 1 an după ce s-a retras! Nici iubiti…
25/05/2018 | 07:28
Duminică: O veste din partea unei rude îndepărtate îți va face ziua mult mai frumoasă. Poate este o invitație pentru a pleca în vacanță sau chiar o veste despre venirea pe lume a unui bebeluș, această veste te va binedispune și toată ziua te vei gândi la ce ai aflat.

Taur

Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru a-i strânge pe cei dragi în jurul tău pentru a sărbători ceva special. O zi de naștere, un botez sau o nuntă sunt întotdeauna un prilej bun pentru a te simți bine, a fi în centrul atenției și a fi ascultat cu adevărat. Bucură-te de aceste momente speciale.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Duminică: Acceptă propunerile de afaceri care ți se fac, este momentul excelent pentru a-ți reconsidera cariera. Iar persoanele care îți oferă astăzi niște idei știu exact despre ce vorbesc și pot fi buni mentori.

Gemeni

Sâmbătă: Nu insista foarte mult astăzi să rezolvi tot ce și-ai propus, pentru că s-ar putea să ți se pună niște piedici. Fă pauze și ia lucrurile mai ușor, pentru a nu face greșeli majore, pe care nu le poți repara. Acceptă ajutorul celor din jurul tău.

Duminică: Este momentul să ai o discuție sinceră cu partenerul de viață și să vorbiți despre unele lucruri care te-au nemulțumit în ultima vreme. Nu mai ține în tine lucruri, pentru a nu răbufni și pentru a strica totul.

Rac

Sâmbătă: Acordă-ți puțin timp de relaxare. Ai făcut atât de multe lucruri în ultima perioadă, că ar trebui să îți acorzi un moment de răgaz, să te odihnești și să îți faci planuri speciale.

Duminică: Primești vești fericite, neașteptate, și parcă nu îți vine să crezi. Bucură-te de toate lucrurile care vin odată cu aceste vești și împărtășește-le cu cei dragi.

Leu

Sâmbătă: Ai intrat într-o altă perioadă în viața ta, în care ești mai așezat, iar toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău nu te afectează. Reușești să aplanezi conflicte, să rezolvi situații și să legi relații mai ușor ca niciodată. Iar lumea cu siguranță că va observa această schimbare.

Duminică: O ieșire cu cei dragi te deconectează de toate grijile legate de muncă. Până la urmă, trebuie să iei lucrurile așa cum vin, să accepți că uneori mai greșești și să accepți ajutorul când acesta ți se oferă. Astfel, totul va fi foarte bine în viața ta.

Fecioară

Sâmbătă: O persoană din jurul tău îți inspiră multă încredere. Cere-i sfatul în problemele care nu îți dau pace, ascultă ce îți spune și pune în aplicare ce ai învățat. Va fi extrem de fericită să îți ofere ajutorul.

Duminică: Îți faci planuri cu persoana iubită, te bucuri de momente de relaxare și vă gândiți la ce aveți de făcut pe viitor. Este momentul propice pentru a căuta oferte de vacanță ori pentru a vă cumpăra lucruri.

Balanță

Sâmbătă: Petreci o zi de vis cu familia ta și își dai seama că ești înconjurat de niște oameni care îți vor numai binele și care fac orice ca tu să fii fericit. Te simți binecuvântat că ai parte de asemenea persoane în viața ta.

Duminică: O veste bună nu vine singură astăzI. Partenerul de viață îți poate face o surpriză, poate că a cumpărat bilete la un concert sau pentru a merge într-un weekend undeva. Va fi o surpriză care te va bucura din tot sufletul.

Scorpion

Sâmbătă: Îți acorzi puțin timp pentru a rezolva niște proiecte mai vechi, însă la finalul zilei, te bucuri de o ieșire în oraș. Dacă faci lucrurile în echipă, termini mai repede și astfel ai mai mult timp pentru distracție.

Duminică: Nu prea ești în apele tale, însă o ieșire în aer liber îți poate face foarte bine. Este o zi perfectă pentru a-ți limpezi gândurile și pentru a-ți face planuri pentru săptămâna următoare.

Săgetător

Sâmbătă: Nu te simți nicăieri mai fericit ca acasă, în jurul celor dragi ție. Ei sunt cei care te înțeleg cel mai bine, te ascultă și îți oferă ajutorul necondiționat. Ești o persoană de-a dreptul binecuvântată să fii înconjurată de astfel de oameni.

Duminică: Este ziua în care trebuie să îți achiți niște datorii, să înapoiezi niște bani. Nu amâna momentul, pentru că sunt tentații la tot pasul și s-ar putea să te trezești că îți cumperi ceva de care nu ai nevoie neapărat.

Horoscop de weekend 25-26 mai 2018 Capricorn
Sâmbătă: Aștepți ca persoana pe care o placi să îți ofere un semn de iubire. Cel mai bine ar fi să faci primul pas, să îi spui ceea ce simți, pentru a nu fi dezamăgit mai târziu. Doar așa îi vei vedea mai ușor reacțiile și vei afla în ce stadiu vă aflați.

Duminică: Cineva mai în vârstă din familie îți poate cere ajutorul astăzi și te simți foarte bine că poți fi util și poți fi alături de acea persoană. Îți va fi profund recunoscătoare pentru că îți rupi din timpul tău.

Vărsător

Sâmbătă: Ești în centrul atenției astăzi și te simți perfect pentru că îți poți arăta abilitățile. Oamenii vor începe de astăzi să te perceapă altfel și să te laude pentru că ești o persoană capabilă.

Duminică: O persoană importantă pentru tine îți poate da un semn pe care îl aștepți de mult timp. Poate fi o ocazie pentru un job nou sau o invitație undeva, te vei bucura enorm să afli vestea.

Pești

Sâmbătă: Ai așteptări imense de la cei din jurul tău și vrei ca și cei să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Până la urmă, trebuie să te gândești că ceea ce vei oferi vei și primi, la rândul tău.

Duminică: Fii ceva mai flexibil la dorințele celor din jurul tău și ascultă-i mai des, pentru a menține o relație bună. Gândirea pozitivă și vorba blândă te vor ajuta să treci prin multe situații.

sursa:huff.ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.
Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.
Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.
Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.
Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.
Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.
Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.
Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.
Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.
Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

O persoană poate supraviețui o perioadă scurtă de timp în cazul în care el expiră mai întâi aerul din plămâni. Cu toate acestea, fără oxigen, o persoană va cădea rapid într-o stare inconștientă sau va muri de sufocare.
Protecția solară protejează împotriva cancerului de piele.

Deși utilizarea protecţiei solare este întotdeauna o idee bună, aceasta nu reduce complet riscul de dezvoltare a cancerului de piele. De aceea daca alegeți protecția solară greșită, s-ar putea să vă simțiți într-un pericol mai mare decât credeți, deoarece fiecare ton al pielii are nevoie de propriul nivel de protecție. Dar indiferent de cât de mare este nivelul SPF sau cât de mult și cât de des îl aplicați, crema nu vă va da niciodată protecție 100%.
Încălzirea mâncării la microunde duce la pierderea nutrienților.

Orice proces de gătit duce la pierderea și distrugerea nutrienților. Cuptorul cu microunde încălzește doar mâncarea. Ca urmare, o parte din nutrienți dispare.
Arcuirea limbii este genetică.

Un studiu realizat acum mai bine de o jumătate de secol a demonstrat că acest “talent” nu este o trăsătură genetică și, prin urmare, nu este moștenit. În timpul cercetării, s-a constatat că 54% dintre copiii cu vârsta de 6-7 ani și 76% dintre copiii cu vârsta de 12 ani au această capacitate de a-și roti limbile.
Muschiul crește doar pe partea nordică a copacilor.

Nu este adevarat. În emisfera nordică, crește de multe ori mai des pe partea de nord, deoarece există șanse reduse de a intra în lumina directă a soarelui pe această parte are, de asemenea, un mediu mai umed.
Bărbierirea vă face părul mai gros.

Mulți oameni cred cu adevărat că rasul face părul mai dens și mai gros. Acesta este un mit deoarece cantitatea de foliculi este o trăsătură genetică și nu are nimic de-a face cu rasul.
Mai mult decât atât, este bine cunoscut faptul că părul nostru crește de la rădăcini și nu de la capete; prin urmare, taierea sau epilarea frecventă nu afectează viteza de creștere a acestuia.
Ţinând capul pe spate poţi opri sângerarea nazală.

Din păcate, acest lucru este greșit. Mai mult, dacă o persoană încearcă să se întindă pentru a opri sângerarea, sângele ar putea să intre în gât și să se sufoce. Ceea ce poate face în această situație este să se sprijine înainte. O bucată de pânză rece cu câteva cuburi de gheață din interior ar putea fi de mare ajutor, deoarece acestea vor strânge vasele de sânge și vor opri fluxul de sânge.
Cosurile apar când cineva mănâncă multă ciocolată

În termen de o lună, oamenii de știință au dat oamenilor batoane care conțineau o mulțime de ciocolată. După aceea, au concluzionat că ciocolata nu afectează aspectul acneei.
Produsele lactate fac oasele mai puternice.

Studii recente au demonstrat că nu există nicio legătură între cantitatea de lapte pe care o bea o persoană și numărul de fracturi primite. În prezent, tot mai multe articole diferite spun că laptele crește riscul de osteoporoză.
Sperăm că articolul nostru vă oferă câteva informații noi care vă vor fi utile.

Dacă ai probleme cu spatele și încheieturile – citește asta acum! Niciodată…
Dacă ai probleme cu spatele și încheieturile – citește asta acum! Niciodată…

Ridurile din jurul ochilor se tem de asta ca de ciumă!
Ridurile din jurul ochilor se tem de asta ca de ciumă!

Cum vindeci articulațiile dureroase fără operații și injecții? REMEDIU EFICIENT!
Cum vindeci articulațiile dureroase fără operații și injecții? REMEDIU EFICIENT!

Aceasta vă va ajută să învățați limba engleză în 5 minute! Este necesar doar …
Aceasta vă va ajută să învățați limba engleză în 5 minute! Este necesar doar …

ASTA SE VA ÎNTÂMPLA ORGANISMULUI TĂU DACĂ NU SCAPI DE PARAZIȚI!
ASTA SE VA ÎNTÂMPLA ORGANISMULUI TĂU DACĂ NU SCAPI DE PARAZIȚI!

Pierderea în greutate pentru femeile de peste 40 de ani, trebuie să nu mai…
Pierderea în greutate pentru femeile de peste 40 de ani, trebuie să nu mai…

FETELOR! Luați aminte! După asta sânii mi-au crescut cu 1.5 măsuri!
FETELOR! Luați aminte! După asta sânii mi-au crescut cu 1.5 măsuri!

RIDURILE dispar în 7 zile! Arată cu 15-17 ani mai tânără, ia…
RIDURILE dispar în 7 zile! Arată cu 15-17 ani mai tânără, ia…

Te-ai săturat de grăsimea de la burtă? Slăbește 19kg în 9 zile, dacă dimineața..
Te-ai săturat de grăsimea de la burtă? Slăbește 19kg în 9 zile, dacă dimineața..

CÂNTĂREAM 86 kg! Acum AM 55 KG! Slăbire fără efort în 7 zile!
CÂNTĂREAM 86 kg! Acum AM 55 KG! Slăbire fără efort în 7 zile!

ASTA SE VA ÎNTÂMPLA ORGANISMULUI TĂU DACĂ NU SCAPI DE PARAZIȚI!
ASTA SE VA ÎNTÂMPLA ORGANISMULUI TĂU DACĂ NU SCAPI DE PARAZIȚI!

Folosește acest truc pentru a scăpa de BURTĂ. Are super succes!
Folosește acest truc pentru a scăpa de BURTĂ. Are super succes!

Previous:
13 remedii naturale pentru un păr mătăsos
Next:
18 Adevăruri în spatele obiectelor pe care le folosim în fiecare zi
ABOUT ADMIN

LEAVE A REPLY
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website

Post Comment

RECENT POSTS
Internetul se schimbă începând de azi. Noua reglementare care afectează toți românii tocmai a intrat în vigoare! Iată ce trebuie să faci
Ilie Năstase, scos de la poliție după ce a fost reținut de două ori. Mărturisirea pe care a făcut-o în fața presei: „M-a aruncat cu fața pe trotuar și apoi…”
La scurt timp după nuntă, Meghan Markle a surprins pe toată lumea. Ce a făcut ducesa?
Nella, sotia lui Ionut s-a fotografiat cu un Faimos! Cine este favoritul ei de la Exatlon, din echipa adversa: “Un om deosebit”
O știre tristă sosește acum despre Cătălin Botezatu. Anunțul medicilor…

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com