AD

HOROSCOP

Horoscop de weekend 28-29 octombrie 2017. Sfârșit de săptămână încărcat pentru unele zodii

todayoctombrie 27, 2017

Background
share close
AD
AD

Berbec

Sâmbătă: Primești o idee salvatoare care rezolvă ca prin minune situația dificilă prin care treci în ultima perioadă. Este exact soluția de care aveai nevoie și trebuie să o pui în practică.

Duminică: Relația cu prietenii merge destul de bine, deși nu poți spune că ești în totalitate de acord cu ce spun ei sau cu ce cred ei despre acțiunile tale. Uneori trebuie să mai lași de la tine ca să fie bine.

Taur

Sâmbătă: Ai în jur doar persoane autoritare care nu te lasă să te exprimi în voie și vor doar ele să ia deciziile. Nu te lăsa învins, iar dacă ai ceva pe suflet, spune, dar argumentează-ți bine părerea.

Duminică: Faci prea multe cheltuieli care nu își au rostul, deși cei dragi te avertizează să faci economii. Vei simți acești bani aruncați pe fereastră mai târziu.
Gemeni

Sâmbătă: Ziua de azi te pune să alegi între două opțiuni nefericite. Dacă studiezi destul de bine situația în care te afli, vei alege răul cel mai mic. Cert este că te afli într-un mediu sumbru, din care ar trebui să ieși.

Duminică: Auzi unele vorbe nu tocmai laudative din partea unei persoane despre care nu credeai că poate să te rănească. Poate a venit timpul să reevaluezi unele dintre relațiile tale.

Rac

Sâmbătă: Dacă până acum te simțeai nesigur în ceea ce faci și aveai un sentiment ciudat, începi să prinzi din ce în ce mai multă încredere în tine.

Gemeni

Sâmbătă: Ziua de azi te pune să alegi între două opțiuni nefericite. Dacă studiezi destul de bine situația în care te afli, vei alege răul cel mai mic. Cert este că te afli într-un mediu sumbru, din care ar trebui să ieși.

Duminică: Auzi unele vorbe nu tocmai laudative din partea unei persoane despre care nu credeai că poate să te rănească. Poate a venit timpul să reevaluezi unele dintre relațiile tale.

Balanță

Sâmbătă: Gura lumii vorbește multe prostii, așa că nu ar trebui să pui la suflet toate vorbele pe care le auzi azi. Ține minte că azi poți fi lăudat, iar mâine criticat. Important e să îți vezi de drumul tău.

Duminică: Cheltuieli neprevăzute sunt așteptate azi, în rest, ziua va decurge fără prea multe bătăi de cap, ceea ce este perfect pentru tine.

Scorpion

Sâmbătă: Poate ar fi mai bine ca astăzi să ții părerile pentru tine. Nu uita expresia: dacă tăceai, filosof rămâneai!

Duminică: Ajungi la concluzia că nu ești respectat de toți membrii familiei. Ai impresia că rudele mai bătrâne te bârfesc încontinuu și ai tendința de a acționa pripit.

Săgetător

Sâmbătă: Dedică-te persoanelor la care ții și oferă-le toată acțiunea. Vei vedea că atunci când dăruiești cu inima deschisă, toate lucrurile bune vor veni de partea ta.

Duminică: Evită activitățile care necesită un plus de atenție, pentru că astăzi nu ai concetrarea la cele mai înalte niveluri. Ești foarte neatent și extrem de visător.

Capricorn

Sâmbătă: Ai toate resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele mult visate. Trebuie doar să crezi în tine și să începi să lucrezi pentru realizarea scopurilor tale.

Duminică: O situație sentimentală mai puțin plăcută te face să îți pierzi încrederea în persoanele mai apropiate. Te simți puțin trădat și ai tendința de a te închide în tine.

Vărsător

Sâmbătă: O veste primită astăzi te pune într-o situație contradictorie. Simți pe de-o parte că vei face un salt calitativ, dar pe de altă parte ai o senzație de teamă, pentru că te vei arunca în necunoscut.

Duminică: Deși te consideri ghinionist, astăzi vei vedea că îți surâd și ție astrele și se întrevedere și norocul în calea ta.

Pești

Sâmbătă: Ești indus în eroare de o situație ce pare să fie mai bună decât în realitate și trebuie să te trezești la timp din această stare de visare și să vezi lucrurile cum sunt ele de fapt, altfel vei fi dezamăgit.

Duminică: Dispare sentimentul de nerealizare, dar locul său este luat de o suprasolicitare. Ai tras din greu să ajungi unde ești acum, dar parcă începi să te simți din ce în ce mai obosit.

Ce vom mânca în viitor! 6 mâncăruri ciudate care vor fi adevărate delicatese în 2050!

Așadar, cum vom umple golurile din stomacurile noastre și ce vom mânca?

1. INSECTE

Insectele sau mini-animalele, după cum ar putea deveni cunoscute, vor deveni o bază a dietei noastre, spune Gaye.

Insectele oferă o valoare tradițională mult mai mare decât carnea obișnuită, și sunt o sursă bogată de proteine, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Wageningen din Olanda.

De asemenea, acestea costă mai puțin decât creșterea bovinelor, consumă mai puțină apă și nu au amprente de carbon. În plus, există aproximativ 1400 de specii, care sunt comestibile pentru om.

Se pare că în viitor, vom mânca biscuiții de insecte și cârnații din insecte vor fi asemănătoare cu cele făcute din carne sau pe care le consumăm acum.

„Insecte precum greierii și lăcustele vor fi împrăștiate și folosite ca ingrediente în mâncăruri precum burgerii”.

Guvernul olandez pune bani serioși în obținerea de insecte pentru diferite mâncăruri.

Recent, a investit un milion de euro (783.000 de lire sterline), în cercetare și în pregătirea legislației care guvernează fermele de insecte.

O mare parte a populației lumii consumă deja insecte ca o parte obișnuită a dietei lor. Lăcustele sunt populare în Africa, viespile sunt o delicatesă în Japonia, greierii sunt consumați în Thailanda.

Dar insectele vor avea nevoie de o revizuire a imaginii, dacă vor deveni delicatese pentru europeni sau americani, spune Gaye.

Citește și: 6 alimente pe care le-ai mâncat GREȘIT toată viața!
„Vor deveni populare atunci când vom scoate cuvântul insecte și le vom numi în schimb mini-animale”.

2. ALIMENTE ÎMBUNĂTĂȚITE SONIC

Este bine documentat felul în care aspectul alimentelor și mirosul lor influențează ceea ce mâncăm, dar efectul sunetului asupra gustului este o zonă de cercetare în expansiune.

Un studiu recent realizat de oamenii de știință de la Universitatea Oxford a constatat că anumite tonuri pot face ca lucrurile să fie mai dulci sau mai amare.

Ce zgomote afectează care gust?

Sunetele slabe din alamă fac ca lucrurile să fie mai amare. Melodiile de înaltă calitate, la pian sau clopote, fac ca lucrurile să fie mai dulci.

Studiul Bittersweet, realizat de Charles Spence, profesor de psihologie experimentală la Universitatea Oxford, a constatat că gustul hranei poate fi ajustat prin schimbarea proprietăților sonore ale unei coloane sonore de pe fundal.

Desigur, viitorul spune că vom mai mânca și alge sau carne crescută în laborator, însă acestea nu sunt singurele surse de hrană pe care le vom avea de acum în 20 de ani.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com