Horoscop duminică 9 august 2020. Ce spun astrele în ultima zi de weekend

Previziuni pentru toate zodiile duminică 9 august 2020. Găsești aici horoscop duminică 9 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în ultima zi de weekend.

Horoscop duminică 9 august 2020. Berbec

Nu sta degeaba într-o astfel de zi, chiar dacă, aparent, nu ai nimic important de făcut. Ziua e prea plină de resurse de energie şi de acţiune ca s-o laşi să treacă lenevind, dormind, aşteptând, visând fără ţintă. Tot ce întreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care îl deschizi acum duce departe, ca atare apucă-te serios de o treabă solicitantă, cu un consum maxim de energie, pentru că roadele vor fi mai mult decât bune și nici măcar nu te mai așteptai la un asemenea succes.

Taur

Nu acţiona la furie sau la mânie, pentru că nu raţionezi foarte limpede şi rişti să greşeşti. Stai şi chibzuieşte înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faci la nervi nu e cea mai bună variantă. Cere o perioadă de gândire, chiar dacă eşti strâns cu uşa de termene limită, pentru că numai când ai timp berechet la dispoziţie poţi lua cea mai bună decizie. Nimeni nu te obligă să dai un răspuns pe loc, ci ai timp suficient înainte de a alege o cale.

Gemeni

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţa.

Horoscop duminică 9 august 2020. Rac

Nu te mai gândi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu ţi-a fost înainte, ci contează că nivelul la care eşti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ţi mai inspiră nicio îndoială. Ai acum motive să spui lumii ce ai realizat, pentru că te simţi în siguranţă şi nimic nu te face să te temi că ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face să te relaxezi un pic, să cobori scutul protector pe care ţi l-ai ridicat în jurul tău şi să începi să spui lumii ce ai realizat.

Leu

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… încă nu au apărut, ca atare tot ce poţi face e să-ţi îndrepţi atenţia spre orizont şi să vezi ce te aşteaptă acolo! Ceva de excepţie, exact pe gustul şi sufletul tău, va avea loc foarte curând, dar încă nu-l poţi vedea foarte clar. Cere să ţi se arate, crede cu tărie în componenta miraculoasă a acelui eveniment şi stai cuminte în aşteptarea lui. Chiar dacă ştii că vine, chiar dacă deja presimţi că numai lucruri bune se vor întâmpla!

Fecioară

Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment. Da, poate există şi animozităţi, poate ai dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar ai să vezi într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui îi plac uşile trântite în nas, ai să spui? Nimănui, dar când vei ajunge la final vei înţelege, ba chiar vei aprecia, că ţi s-au dat atâtea hopuri pe parcurs, pentru că şi ele făceau parte din şcoala vieţii.

Horoscop duminică 9 august 2020. Balanță

Astăzi este ziua ta norocoasă. Profită de orice oportunitate ivită. Valorifică potenţialul momentului la maxim. Luarea unei decizii importante îşi poate aduce un câştig mare din punct de vedere financiar. Totul este să ai puterea necesară să îţi asumi riscuri. Trebuie să ai încredere în tine şi să arăţi celorlalţi că o minte deschisă este secretul succesului pe termen lung. Ai inclusiv posibilitatea de a tranşa o dispută mai veche în favoarea ta.

Scorpion

Cineva cu care-aţi avut o neînţelegere va căuta să vă ceară scuze, poate aveţi şi voi ceva de spus şi o să se-ncheie totul cu bine. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pregătesc un proiect la care aţi putea lucra şi voi dacă v-ajunge timpul şi staţi bine şi cu resursele energetice. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe tiparul vostru şi să legaţi o relaţie sentimentală care să vă mângâie sufletul. Prietenii vă invită care-ncotro şi o să alegeţi ce vi se pare mai potrivit în raport cu starea voastră de spirit.

Săgetător

Pentru nativii din Săgetător, este o perioadă favorabilă în plan financiar. Creativitatea care vă caracterizează v-ar putea fi folositoare la obținerea unor câștiguri care vă vor rotunji bugetul. În viața personală,o întâlnire surpriză vă va ajuta să retrăiți amintiri plăcute. În conversațiile cu apropiații nu vă feriți să spuneți ceea ce gândiți despre anumite situații delicate, care vă preocupă, chiar dacă nu le plac întocmai comentariile voastre, recomandă horoscopul.

Horoscop duminică 9 august 2020. Capricorn

Capricornii caută stabilitatea de foarte multă vreme, însă acum dorința este mult mai mare. Doar că această stabilitate poate fi confortabilă, dar vă împiedică să creşteţi din punct de vedere profesional, vă ține pe loc. Visaţi şi încercaţi mai mult, pentru că ați putea ajunge la destinație cu puțin efort. Viața este plină de neprevăzut şi nu va înceta niciodată să vă surprindă cu tot felul de provocări. Învaţă să le accepţi. S-ar putea să ajungi unde nici cu gândul n-ai gândit.

Vărsător

Vărsătorii vor să facă o schimbare în viaţa lor. Fie că este vorba despre relaţia de cuplu, de locul de muncă. Teama de necunoscut este ceea îi reţin să facă această schimbare. Astrele spun că nu trebuie să-ţi fie frică de nimic. Dacă relaţia de cuplu nu te mai satisface, ieşi din ea. La fel şi locul de muncă. Fă ceea ce-ţi place şi vei fi un om fericit. Totul pare să fie de partea voastră, aşa că viitorul este doar în mâinile voastre, depinde doar în ce fel gestionați situația actuală.

Horoscop duminică 9 august 2020. Pești

Cunoașterea înseamnă putere, iar nativii zodiei Peşte par să ştie asta foarte bine. Simţiţi mereu nevoia să faceţi ceva nou, să învăţaţi ceva inedit. Nu staţi o clipă locului şi vă avântaţi cu mult curaj în căutarea necunoscutului. Odată ce v-aţi propus ceva, nimic şi nimeni nu vă stă în cale. Este momentul să puneţi bazele unei afaceri, va fi cu siguranţă o reuşită. Seara o dedicaţi familiei sau prietenilor apropiați, cu care nu ați mai petrecut clipe împreună de multă vreme.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com