Horoscop ianuarie 2018: Acestea sunt zodiile care isi intalnesc marea dragoste

Nativii vor avea parte până pe 31 ianuarie de surprize pe toate planurile, atât sentimental cât şi profesional.
BERBEC

a

Schimbări în relaţia sentimentală: şanse ca voi să vă întâlniţi sufletul pereche, iar dacă deja aveţi pe cineva, şanse ca relaţia să avanseze frumos, chiar să oficializaţi relaţia.

TAUR

Anunţarea unui eveniment important. Faceţi ordine în ceea ce priveşte modul de a investi; demersurile pentru achiziţionarea unor bunuri vor aduce rezultate. Sunteţi bine aspectaţi sufleteşte şi veţi avea parte de emoţii pozitive.

GEMENI

Atenţie la mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi, semnare de contracte, examene. Încercaţi să nu fiţi superficiali, nu vă jucaţi cu vorbele. Amânaţi orice discuţie serioasă de a oficializa relaţia.

RAC

Veşti bune anul are: oportunităţi financiare, avansare, loc de muncă. Rezultate pozitive pe plan profesional, dar mare atenţie la ceea ce veţi transmite persoanelor noi care vor veni în anturaj, deoarece puteţi fi consideraţi fără scrupule.

sursa:kfetele.ro

6 mituri în care este rușinos să crezi

Oamenii de știință au petrecut mult timp și efort pentru a clarifica aceste mituri. Cu toate acestea, mass-media și filmele continuă să le popularizeze.

Mitul nr. 6: HIV nu există.

HIV (virusul imunodeficienței umane) se referă la retrovirusuri speciale care există în cantități și varietăți mari. Multe animale au aceste retrovirusuri, iar virusul HIV este primul virus detectat la om. Apropo, Premiul Nobel a fost premiat pentru descrierea și descoperirea HIV.

Mitul nr. 5: Creierul nostru utilizează doar 10% din capacitatea sa. Sau 5%.

Creierul nostru funcționează diferit în funcție de activitate. Când citim cărți, o parte a creierului este implicată; când ne sărutăm, este altceva. O persoană nu poate să conducă o mașină, să cânte la chitară și să schieze simultan, și acesta este singurul motiv pentru care nu putem accelera activitatea cerebrală până la 100%.

Mitul nr. 4: Produsele care conțin OMG sunt periculoase.

Toate plantele transgenice suferă experimente privind biosecuritatea, cum ar fi interacțiunea cu mediul și impactul asupra sănătății umane. Cel mai bun genotip este ales dintr-o mie de posibilități. Puteți numi acea “selecție artificială”.

citeste continuarea pe pagina2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com