AD

HOROSCOP

Horoscop ianuarie 2018: Prima luna din an aduce surprize uriase pentru zodii – Trebuie sa ne clarificam calea

todaydecembrie 12, 2017 2

Background
share close
AD
AD

BERBEC

Cu mai multe planete în zona simbolică a activităţilor de birou, în acest an veţi ajunge să aveţi un an foarte încărcat din acest punct de vedere. Cu Soarele în aspect pătrat cu Uranus, care va mai rămâne în semnul dumneavoastră, va trebui să vă confruntaţi cu multă tensiune precum şi situaţii grele, neaşteptate.
Toate acestea vă vor pune la încercare nervii şi capacitatea de a trata anumite lucruri. Nu va fi deloc o luna liniştită din acest punct de vedere.
Nici pe plan emoţional lucrurile nu stau foarte bine. Cu o mare parte din energia voastră dedicată vieţii de birou, nu veţi avea prea mult timp să vă dedicaţi iubirii. Veţi putea să vă reîncărcaţi bateriile în interiorul familiei iar viaţa de acasă vă va oferi un loc de calm, unde veţi putea să vă relaxaţi.

TAUR
Pentru voi, aglomeraţia de planete care se formează în semnul Capricornului vă dă dorinţa de a vă lărgi orizonturile într-un fel sau altul. Dacă vă îngropaţi nasul în broşurile de călătorie, puteţi planifică o călătorie într-un loc unde vă doriţi de foarte mult timp să ajungeţi.
De asemenea, aţi putea încerca să vă extindeţi cunoştinţele prin citire sau să luaţi în considerare o formare nouă într-o zonă de interes pentru dumneavoastră.
In ceea ce priveşte viaţă amoroasă, totul depinde de ţine, fie că eşti într-o relaţie, fie că eşti singur… În orice caz, flexibilitatea şi toleranţa vor fi în continuare cele mai bune resurse. Orice comportament încăpăţânat ar putea fi sursa unui conflict inutil. Ceea ce nimeni nu îşi doreşte, cu siguranţă.

GEMENI
În această lună, destul de calmă şi fără mari evenimente, vă veţi simţi în afara sincronizării cu atmosfera din jurul dumneavoastră. Veţi avea tendinţa de a aborda totul cu inima şi cu o mare implicare sufletească. Dar în primele săptămâni ale anului vă veţi da seama că aveţi de a face cu probleme care vor necesita un efort de concentrare şi angajament destul de mare. Cei din jurul vostru ar putea să vă ţină cont în legătură cu felul în care abordaţi probleme şi unele rezolvări.
In viaţă ta amoroasă pluteşte o atmosfera mai mult serioasă decât distractivă, dar mult mai constructivă decât lipsită de griji. Rezultatul va depinde pur şi simplu de atitudinea ta. Fie că vă acceptaţi responsabilităţile, fie că decideţi să vă bucuraţi singuri de tot ceea ce ar urma să se întâmple.

RAC
Mai multe planete în semnul Capricornului, în opoziţie cu semnul dumneavoastră, vă pot aduce unele întreruperi, în special în relaţiile cu partenerii. Dificultăţile în menţinerea dialogului, cu neînţelegeri şi probleme spinoase, în special despre bani, ar putea să vă tulbure liniştea şi să vă dea mari bătăi de cap.

LEU

Începutul de lună ar putea fi destul de înșelător. La suprafață, totul va merge bine, dar vă veți pune câteva întrebări fundamentale în această lună. Nu veți avea nici o dificultate deosebită, dar veți avea tendința de a pune întrebarea modului obișnuit de operare, fie acasă, fie la locul de muncă.

Atmosfera va fi destul de calmă în viața ta de dragoste. Afecțiunile vor fi concentrate în cadrul familiei dumneavoastră, pe care o veți implică în reflecțiile voastre despre schimbarea stilului de viață pe care îl aveţi. Dacă aveți copii, aceştia vă vor aduce multă bucurie și satisfacție.

FECIOARA

Ianuarie va fi o lună generoasă pentru nativii acestei zodii, aducând un climat care se va preta pentru împlinirea personală. Energia și încrederea în sine vor fi cu ține și te vor ajuta să te implici în proiecte pe termen lung. Proiecte pe care le îndrăgești foarte mult. Veți arăta flerul creativ și veți da dovadă de capacități deosebite de exprimare. Astfel, opiniile dumneavoastră vor fi privite cu ochi buni. La începutul lunii, te-ai putea bucura de momente foarte bune cu familia și cu copiii tăi.

În cazul în care vă aflați într-o relație, situația va fi mai degrabă confuză în ceea ce privește sentimentele. Întrebările rămase fără răspuns și lucrurile rămase nesupravegheate vor cântări mult și vor semăna nenumărate probleme în mintea ta. Dacă ești singur, vei beneficia de noroc, dar ai grijă totuși la ispitele din jurul tău. Nu întotdeauna apariţia unei persoane este dovadă de bun augur.

BALANTA

În această luna veți pune mare accent asupra relațiilor de familie. Dacă aveți copii, pot fi necesare unele ajustări în comportamentul lor. Dorința lor de a fi independenți și de a se afirmă va trebui să fie redefinită, pentru a îi învăța să respecte organizarea vieții domestice. Veți reuși fără probleme prin utilizarea diplomației şi a vorbelor frumoase. Și pe plan financiar lucrurile vor merge bine, întrucât banii şi beneficiile materiale vor veni destul de ușor.

Una peste alta, la începutul anului 2018, este posibil ca atmosfera din viaţa dumneavoastră să fie una tensionată, cu diferențe care apar fără un avertisment prealabil. Problemele legate de organizarea familiei sau gestionarea finanțelor pot deveni brusc o sursă de discuții în relațiile cu cei din jur.

SCORPION

Pentru Scorpioni, începutul de an este unul cum nu se poate mai bun. Sunt în ton cu tot ce se întâmplă în jur și mereu conectați la evenimentele din jur. Veți dori să aveți dialoguri și schimburi de replici cu toate persoanele din jurul dumneavoastră. Oamenii spun că dorințele bune de Anul Nou pot fi trimise până la sfârșitul lunii ianuarie, așa că nu vă abțineți să le scrieți celor dragi câteva rânduri sau un An Nou Fericit în 2018.

Aceasta nu va fi luna cea mai glorioasă a anului. În schimb, dacă depuneți eforturi pentru a vă aduce așteptările în corespondență cu partenerul de viață puteți stabili sau menține un echilibru fericit. Atâta timp cât nu așteptați prea mult de la partener.

SAGETATOR

Cuvintele originale și bine gândite îi vor lua prin susprindere pe cei din jur și îi vor face să se simtă bine în centrul atenţiei. Puteți încerca să restabiliți relațiile cu anumiți prieteni care au dispărut din viaţa dumneavoastră de ceva timp. Veți profită din plin de situație pentru a vă întoarce asupra unui trecut care va aduce în prim plan câteva amintiri care vă vor face să vă simțiti mai tânăr.

Indiferent de situație, veți fi cu totul în formă. Cu Marte și Jupiter în semnul dumneavoastră, veți fi dinamici și întreprinzători cu mare încredere în sine. Este valabil şi în viaţa amoroasă. Relaţia de cuplu urmează să primească un aer proaspăt la început de an iar lucrurile vor merge neaşteptat de bine.

CAPRICORN

Un număr de planete urmează să vă tranziteze semnul în această lună, favorizând sănătatea și vitalitatea. Abilitatea dumneavoastră de a vă concentra și capacitatea de a lucra în condiţii de stres va fi considerabilă. De asemenea, veți beneficia de o cota de noroc mai mare decât de obicei. Veți fi activ în rândul rețelei de prieteni și veți obține o recunoaștere bine câștigată în schimb.

În relația cu partenerul, veți da dovadă de iubire, înţelepciune dar şi multă maturitate. Cu toate acestea, vă veți păstra anumite dorințe la distanță faţă partener. Probabil nu este momentul să puneţi tot pe tavă şi este de preferat să nu forţaţi lucruri.

VARSATOR

Ianuarie va fi mai mult o revizuire a anului care tocmai a trecut. Veți fi îndemnat să reflectați asupra a ceea ce să întâmplat în cursul anului și să meditați asupra modului în care doriți să vă reinventați viața. Ați dori să faceți un pas înapoi, să aveți o viziune mai clară asupra căii pe care ați parcurs-o și asupra noilor scopuri pe care trebuie să le atingeți pentru a vă apropia de preocupările principale.

Viața ta de dragoste va fi o zonă importantă a reflecțiilor tale. Pentru prima dată, veți fi circumspect și veți depune mai mult efort pentru a construi lucruri decât pentru a vă bucură de voi. Acest lucru va fi util în relație, dar ar putea afecta viitoarele întâlniri.

PESTI

În această lună, prietenia va ocupa un loc important în viața dumneavoastră. Contactele cu cei din jur vor fi numeroase și plăcute. Veți juca probabil un rol importanr în favorizarea întâlnirilor și schimburilor de idei cu persoanele din grupurile cărora le aparțineți. Veți fi suportați de cei din jur, cu tot cu filozofiile dumneavoastră, pe care le veți împărtăși cu foarte mult entuziasm.

În această lună, veți fi deosebit de sociabili și veți acordă o mare importanță calității relațiilor voastre. Este recomandat să nu deveniți prea dependenți de parteneri. Faceți lucrurile să fie frumoase în relația de cuplu și încercați să mențineți armonia cu prietenii şi familia.

sursa:huff.ro

Muzica de Craciun si colindele dauneaza sanatatii mintale?

Potrivit healthline.com, se mare ca cei din domeniul marketingului incep sa “impinga” sarbatorile de Craciun cat mai devreme, imediat ce s-au incheiat petrecerile de Halloween. Acest fenomen, cunoscut sub numele de “Christmas Creep” (cu sensul de furisare sau strecurare in vietile noastre), inseamna ca marile magazine incep sa puna in difuzoare muzica de Craciun din ce in ce mai devreme, de la an la an. Uneori, poate auzi colinde chiar de la jumatatea sau inceputul lui noiembrie.

Aceasta “furisare” treptata a Craciunului in vietile noastre poate avea un impact negativ asupra sanatatii tale mintale, spune psihologul clinician Linda Blair. Cand auzi muzica de Craciun inaintea sezonului, inainte ca Sarbatorile de iarna sa inceapa in mod oficial, acest lucru incepe sa te faca, de fapt, mai anxios si mai depresiv, a explicat psihologul pentru Sky News.

“Muzica de Craciun are mari sanse sa irite oamenii daca este pusa prea tare in difuzoare si daca o auzim mult prea devreme. Ar putea sa ne faca sa ne simtim prinsi in capcana. Este un lucru care ne reaminteste ca trebuie sa cumparam cadouri, sa facem mancare si sa gatim pentru multi oameni, sa organizam petreceri si ocazii festive. Unele persoane vor reactiona la acest lucru facand cumparaturi impulsive, ceea ce oamenilor din domeniul retailului le place. Alte persoane ar putea pur si simplu sa iasa din magazin auzind muzica de Craciun prea devreme. Este un risc”, spune psihologul Linda Blair.

Cand se da startul numaratorii inverse
Muzica de Craciun ar putea actiona ca un fel de clopotel care declanseaza perioada Sarbatorilor de iarna. “Cantecele de Craciun, de fapt, declanseaza un ceas cu o numaratoare inversa in mintile noastre si poate provoca stresul sau anxietatea in legatura cu numarul de obiecte pe care trebuie sa le terminam de cumparat inainte de 25 decembrie”, este de parere Scott Dehorty, director executiv la un centru de tratament si detox din Linthicum Heights, Maryland (Statele Unite ale Americii).

“In loc sa avem sentimente pozitive legate de familie si de oferirea cadourilor, muzica de Craciun poate declansa ganduri legate de numarul de oameni pentru care trebuie sa cumparam daruri, de planificarea petrecerilor si meselor, de planificarea concediului, de vizitarea rudelor pe care poate nu vrem sa le vedem si tot felul de sentimente negative de acest gen”, a explicat Scott Dehorty pentru healthline.com.

Intr-adevar, presa din SUA scrie ca primele acorduri de muzica de Craciun s-au auzit in magazinele americane inca din 22 octombrie. La scurt timp dupa acest lucru, pe 1 noiembrie, si alte branduri majore si magazine au inceput sa puna muzica de Craciun in magazine.

Efectul asupra angajatilor
Amenintarea la adresa sanatatii mintale este puternica in special pentru angajati, pentru cei care lucreaza in retail si care nu prea se bucura de Sarbatorile de iarna pentru ca trebuie sa se ocupe de fluxul de cumparatori stresati. Oamenii care lucreaza in magazine in perioada Craciunului au invatat cum sa se acomodeze cu aceasta muzica, spune psihologul Linda Blair, “deoarece daca nu se adapteaza, muzica ii face sa se concentreze si mai greu asupra altor lucruri. Pur si simplu iti consumi toata enegia incercand sa nu auzi ceea ce se aude din boxe”.

Tocmai de aceea, psihologii sunt constienti ca muzica si colindele de Craciun pot avea un efect nefast asupra angajatilor din lanturile de magazine, mai ales ca acesti oameni sunt nevoiti sa lucreze intr-un mediu in care muzica ce face referire la Mos Craciun le trece prin minte zi de zi. Pe acesti angajati, Craciunul ii consuma, zi dupa zi, si le afecteaza sanatatea mintala. Si pana cand soseste ziua de 25 decembrie, acesti angajati mai au foarte putin loc sa se mai bucure de Sarbatorile de iarna si de Craciun, pentru ca muzica este un factor care ii extenueaza in fiecare zi.

Sursa foto: Shutterstock
sursa:doc.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com