Horoscop luna septembrie 2021 – previziuni complete pentru toate zodiile

Mai multe planete s-au mutat în Fecioară – și Balanță – am devenit mai acordați la autoperfecționare și parteneriate decât la a profita la maximum de moment. În acest context, luna septembrie vine cu plină de o mulțime de șanse de a vă conecta, de a vă transforma și de a intra în sentimentele voastre într-un mod care se poate simți atent, artistic și chiar magic, datorită influențelor planetare în joc.

a

O lună nouă în Fecioară are loc pe 7 septembrie și face trigon cu Uranus în Taur, care se poate simți incitant și revoluționar. Ceea ce începeți s-ar putea să nu fie permanent, dar vă poate da un impuls curajos pentru a vă ieși din propria cale.

Lupta menționată anterior se desfășoară într-un fel de efect de domino la mijlocul lunii, cu Venus intrând în Scorpion pe 10, Marte intrând în Balanță pe 14 și Soarele intrând de asemenea în Balanță pe 22.

Pe 22 septembrie, Soarele se schimbă în Balanță, semnul cardinal de aer cunoscut pentru afinitatea sa, guvernată de Venus, pentru frumusețe, relații (în special de tipul unu-la-unu) și diplomație. În timp ce timpul petrecut de Soare în Fecioară promovează organizarea și sârguința în jurul treburilor de zi cu zi și un angajament consolidat pentru îmbunătățirea bunăstării mentale, fizice și emoționale, valul se schimbă atunci când începe dulcele al șaptelea semn al zodiacului, aducându-ne într-un spațiu de gândire mai concentrat pe plan social și romantic.

Luna plină are loc pe 20, finalizând ceea ce a început în martie 2021. Și, în cele din urmă, Mercur în Balanță staționează retrograd pe 26, invitându-ne pe toți să facem un pas înapoi, să reevaluăm, să revizuim și să terminăm lucrurile întârziate înainte de a începe ceva nou.

Horoscop septembrie 2021

Berbec

Nu poți face prea multe pentru a-i ajuta pe oameni să ia decizii mai bune pentru ei înșiși. Ceea ce percepeți ca fiind o soluție s-ar putea să nu fie de fapt ceea ce o persoană are nevoie sau pentru care este pregătită. La sfârșitul zilei, nu poți fi cu adevărat responsabil decât pentru tine și pentru comportamentele tale. Nu puteți purta răspunderea pentru alegerile altora. Faceți loc pentru ca persoanele la care țineți să experimenteze învățarea propriilor lecții la timpul lor.

Taur

Nu trebuie să vă canalizați cea mai mare parte a pasiunii și a impulsului dumneavoastră către muncă. De fapt, rezistați presiunii că ar trebui să vă iubiți munca. Realitatea rece este că majoritatea populației umane nu este de fapt îndrăgostită de profesiile lor. Ești norocos dacă o poți găsi chiar tolerabilă. V-ați gândit că puteți canaliza același entuziasm și emoție în alte lucruri care nu au legătură cu cariera? Nu orice realizare trebuie să fie măsurată prin prisma muncii.

Gemeni

Ați văzut vreodată un copil complet pierdut? Fie că țipă de bucurie sau se ghemuiește în plâns pentru că a căzut pe față, frumusețea este că emoțiile lor ies la iveală fără rușine. Rușinea se acumulează în timp, pe măsură ce învățăm să interacționăm cu codurile de conduită acceptate de societate. Sprijină-te în copilul tău interior în această lună care urmează și observă când apare rușinea și de ce.

Rac

Cum este relația ta cu oamenii care te-au crescut? Cum a influențat prezența lor (sau lipsa lor) în viața ta cine ești astăzi? Ce fel de anotimpuri ați trăit unul cu celălalt? Familiile de origine sunt adesea locul unde se află rănile noastre inițiale. Și, adesea, istoriile noastre cu ei de-a lungul timpului reflectă modul în care ne comportăm în relațiile noastre intime. În această lună, și pentru totdeauna, acordați-vă cât mai multă grație și generozitate puteți aduna.

Leo

Gândește-te la moduri inedite prin care poți experimenta romantismul cu prietenii tăi platonici. Suntem pregătiți să ne rezervăm vulnerabilitatea și intimitatea doar cu partenerii romantici. Dar dacă îți curtezi prietenii pentru că vrei să-i impresionezi și să-i faci să știe că sunt doriți? Ce-ar fi dacă le-ai exprima cât de mult prezența lor este un har salvator? Dăruiește-le prietenilor tăi la fel de multă fervoare romantică precum ai face-o cu un partener semnificativ.

Fecioară

Luna care urmează este despre conștientizarea inconfortabilă a faptului că ceea ce posedați din punct de vedere material nu poate fi măsura supremă a valorii voastre, complicând ceea ce înțelegeți ca fiind utilitatea și valoarea voastră. Trebuie să vă asigurați mai întâi spatele înainte de a vă apleca pentru alții. Mulțumirea oamenilor poate că te-a ajutat să supraviețuiești unor situații înfricoșătoare, dar nu te va elibera de durerea de a te simți neîngrijit.

Balanță

Autocritica severă poate fi dăunătoare atunci când vă împiedică să vă recunoașteți recunoștința. Dacă îți lipsește empatia față de limitele tale umane și nu te aștepți decât la măreție la fiecare pas, căutarea ta de progres ar putea fi de fapt contraintuitivă. Ceea ce ești se poate îmbunătăți întotdeauna, dar nu trebuie să fie întotdeauna scopul final. Cum ar arăta dacă v-ați schimba complet definițiile personale ale eșecului și succesului?

Scorpion

O mulțime de momente din viață se schimbă în funcție de modul în care ți le amintești. De fapt, trecerea timpului poate face ca amintirile să nu fie de încredere ca date obiective. Dar modul în care povestești despre ceea ce îți amintești poate fi un excelent indicator al cât de mult ai crescut, în special în urma unor amintiri dureroase care ți-au marcat identitatea. Acordați atenție modului în care vă povestiți experiențele din trecut, deoarece poate dezvălui unde trebuie să aibă loc vindecarea.

Săgetător

Dorința de a fi văzut și înțeles în totalitate sunt nevoi umane străvechi. Ca ființe sociale, apartenența poate fi balsamul și medicamentul pentru a vindeca la propriu problemele lumii. Fiind clar cu privire la valorile și codul tău de etică, îi poți filtra pe cei care nu sunt de acord cu termenii tăi. Cu toate acestea, rudenia nu este o garanție de siguranță. Nici siguranța nu înseamnă lipsa conflictelor. Pe scurt, relațiile umane sunt complicate. Nu seamănă deloc cu camera de ecou a algoritmilor. Rezistați să simplificați ceea ce ar trebui să fie frumos de complex.

Capricorn

Acordă-ți permisiunea de a-ți dori căi care să nu plafoneze ceea ce vor alții pentru și de la tine. Luna care urmează este despre modul în care gestionezi “ar trebui” din viața ta. “Cine” ar trebui să devii în funcție de familie; “cum” ar trebui să trăiești în funcție de societate; “pe cine” ar trebui să iubești în funcție de codurile morale dominante. Permiteți-vă posibilitățile de a fi mai mult dincolo de constrângerile “ar trebui”.

Vărsător

Este foarte posibil ca oamenii pe care îi admiri să fie imperfecți, pentru că sunt oameni. Idolatrizarea celorlalți poate fi o modalitate de dezumanizare a oamenilor. Fii atent la persoanele pe care le pui pe un piedestal și la modul în care acestea îți afectează deciziile de viață. Uneori, faptul că te simți dezamăgit de idolii tăi este mai degrabă un simptom al fanteziilor tale proiectate despre cine crezi că ar trebui să fie și ce lipsește de fapt din viața ta. Poate că, în schimb, ai grijă de nevoile tale nesatisfăcute.

Pești

Să iei pauze de la intensitatea durerii tale este indicat și recomandat. Dar să știi când te aventurezi spre un escapism dăunător. Uneori, evitarea poate face ca lucrurile mai mici să devină mai importante decât ar trebui să fie. Puteți face față unor situații înfricoșătoare chiar și fără soluții la îndemână. Uneori, scopul vieții este doar să te prezinți continuu cu ceea ce te afli – și asta este suficient.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com