Horoscop lunar august 2021. Dificultăți pentru toate zodiile

Horoscop august 2021. Nativii în Balanță sunt visători în aceasta perioada, însă trebuie să iasă din aceasta stare pentru că au multe lucruri de terminat. În caz contrar, s-ar putea să fie sancționați se șefi.

a

Berbec

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai și să cauți unde ai greșit și ce se mai poate salva, te lași influențat de anturajul nefast și aluneci încet spre depresie.

Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, daca te lași copleșit de supărarea generala care plutește în jur, fii sigur că vă fi un eșec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni și mai triști, și mai pesimiști, și mai împovărați de probleme decât tine și care te pot trage în jos după ei.

Taur

Ești cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizează, dar acum ai o motivație fantastica la orizont care te obliga să-ți canalizezi energia doar spre acel punct.

Probabil ai și persoane foarte dinamice alaturi de tine care te stimulează de minune și vă uniti forțele pentru a vedea acel tel atins cât mai repede. Nici nu mai ai răbdare, ai vrea să sari peste etape și să ajungi la vârful visat, care, daca iți păstrezi acest tonus până la capăt, vă deveni realitate extrem de curând. Insista, lupta, fă mai mult decât ești capabil!

Gemeni

Te-ai gândit vreodată să scrii? Daca deja faci asta, felicitări, înseamnă că-ți urmezi pasiunea interioara și merita s-o dezvolți și mai mult, s-o duci mai departe, pentru că ai resurse imense de creativitate și inspirație. Dar daca nu ai avut până acum preocupări din zona scrisului, trebuie să începi de undeva.

De la o scrisoare pe care să ți-o scrii tie și eventual să ți-o trimiți tot sie, în care să-ți exprimi dorințele, visele, scopurile, și vei avea surprize: nu numai că ți se vor lega ușor cuvintele, dar parca și transpare o scânteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor să (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text… până la cea mai minunata opera. Totul e să pui mana pe condei, cum s-ar spune.

Rac

Lumea te știa om serios, matur, așezat, rezervat, cumpătat, dar azi te comporți complet altfel. Uiți de vârstă pe care o ai sau de responsabilitățile pe care le duci pe umeri și te porți că un copil liber, lipsit de orice griji.

Ai și tu dreptul să te relaxezi și să te bucuri de viață, desigur, dar nu te comporta așa în situații în care superficialitatea pe care o afișezi nu are ce caută. La serviciu, șefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante și s-ar putea că imaginea ta de profesionist de încredere să aibă cumva de suferit. Nu glumi așa, că să nu lași o impresie ciudata în societate.

Leu

Ești în fata unui nou început, dar nu ești pregătit să-i dai startul până nu primești și aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici și mari.

Discuțiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acțiune, de a vă stimula unii pe alții, de vreme ce fiecare își aduce contribuția la ceea ce urmează să construiți umar la umar. Ești conștient că de felul în care luați startul acum depinde, mai apoi, evoluția proiectului, de aceea nu pornești nimic până ce nu primești confirmarea că țoață lumea e gata de acțiune.

Fecioara

Ai mare grija la informația pe care o iei de buna, pentru că poți da startul unei etape noi în afacerile tale dar care se vă baza pe o mare greșeală. Poți fi păcălit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar după ce le vei da deja curs să iți dai seama că ai fost înșelat.

Deschide bine ochii înaintea oricărui nou început, pentru că exista acest risc prin preajma: de a porni într-o direcție cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru că aparent pare mai ușoară. Informează-te din mai multe surse înainte de a crede ceva!

Balanță

Trezește-te un pic din visul în care te-ai retras de buna voie, că să nu trăiești într-o minunata iluzie. Apar suficiente aspecte care iți atrag atenția unde e realitate și unde e visare.

Da, e bine să visezi uneori, dar de data aceasta ești împins într-o direcție care nu se transforma în realitate. E o himera, e o fata morgana care te atrage că un magnet dar cu cât te apropii mai mult, ea se îndepărtează și mai tare.

Poți transforma iluzia în imaginație, pentru a găsi soluții să iți îndeplinești visul, dar nu mai fugi așa, la nesfârșit, după ceva ce tot că o ceata rămâne la orizont, fară să o atingi vreodată. Revino cu picioarele pe pământ și începe să clădești singur ceea ce se naște în mintea ta. Teorie știi multa, dar practica e cheia!

Scorpion

Nu te așteptă la rezultate ieșite din comun, pentru că ziua poate să-ți ofere foarte multe lucruri frumoase, daca nu ridici stacheta prea sus. Daca tu pretinzi doar miracole și evenimente speciale, acoperite într-un ambalaj sclipitor, s-ar putea să nu apară așa ceva și să vezi în jur ceea ce nu ai, în loc de ceea ce totuși ai primit.

Coboară pretențiile la un nivel normal, pentru că atunci vei avea mai multe motive de bucurie și de satisfacție, decât daca ți-ai stabili un unic tel mult prea înalt pentru resursele tale actuale. Poți urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine iți propui rezultate intermediare care te vor duce spre telul maxim, cândva!

Săgetător

Discuțiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incerta. Fiecare își asuma anumite responsabilități pe care ți le vă respecta, că atare proiectele voastre comune evoluează bine spre ceea ce își dorește fiecare.

Aveți interese similare și vă uniti forțele în același sens. Te poți baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru că nu vor rămâne doar cuvinte aruncate în vânt, ci fapte concrete. E o placere să lucrezi alaturi de ei, pentru că-i vezi la fel de serios implicați în scopul comun pe care vi l-ați ales.

Capricorn

Când faci ceva, fă-o complet, adică nu te mai gândi și la alte variante și nu așteptă să apară eventuale alte direcții. Succesul acestei zile cere o implicare totala în tot ce faci, investind țoață energia, concentrarea și voință ta în acel lucru. Numai așa roadele vor fi excelente!

Cu încredere deplina în scopul tău cel mare, ai să vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o placere să lucrezi în aceste condiții, având un tel atât de mare de atins și o ambiție imensa de a ajunge acolo prin forte proprii, dar bazandu-te, totodată, cu deplina încredere, în ceilalți.

Vărsător

Legea își lasă amprenta chiar și pe cele mai mărunte situații, că atare să nu crezi că un fleac nelalocul lui vă rămâne nedescoperit. Chiar daca e vorba de sancțiuni mărunte, ele totuși exista, suficient cât să-ți aducă aminte că nu ai voie să calci strâmb niciodată.

Chiar daca tu crezi că o banala gafa poate fi trecuta cu vederea, vă veni o zi când vei vedea că până și aceasta ți-a fost pusa la index și ți se vă cere socoteala pentru ea. Fii corect, chiar daca ți se pare neimportant, căci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidenta, ci cele care nu urmează calea justa!

Pesti

Nu sta singur într-o astfel de zi, pentru că izolarea chiar nu-ți face bine! Poate că ai tendință să spui că ești obosit și că nu ai chef de nimeni în preajma ta, dar vei vedea că liniștea pe care, eventual, o alegi de buna voie, nu e chiar ceea ce doreai.

Altădată poate e buna liniștea, dar nu și azi, deoarece putina agitație și gălăgie în jurul tău nu te lasă să te gândești la lucruri care nu-ți plac.

Ai cu cine vorbi, ai cu cine ieși la un ceai, la o adică, ai cu cine discuta cu orele la telefon, și daca nu respingi aceste ocazii, vei vedea că ziua vă fi mult mai tonica și mai buna decât daca ai sta doar cu propriile tale gânduri. Socializează, conversează, relaționează!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com