AD

HOROSCOP

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 – LEU

todayfebruarie 21, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 – LEU. În februarie Leul va fi condus literalmente de soartă. Poziția Soarelui, stăpânul lor, va fi deosebit de puternică, în timp ce Pluto își va pierde toată energia pozitivă. În ansamblu, vom obține o combinație interesantă, ceea ce indică o atitudine absolut neutră față de circumstanțe.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual al vieții, practic nu vor întâlni nicio referire la modul de acțiune, dacă este corect sau greșit. Pot apărea dificultăți și conflicte în familie, dar, aproape, în toate aceste situații niciun factor extern nu va avea un efect asupra lor.

Este posibil ca mai mulți Lei care de la naștere s-au obișnuit să lupte pentru locul lor sub soare, să aibă un șoc. Cu toate acestea, va trebui să se conformeze nu au ce face, dar, în acelaşi timp, nu va fi atât de dificil să o facă, deoarece dinamica lunii nu va fi atât de semnificativă pentru ei personal.

Evoluția radicală poate avea loc numai dacă ei decid că acestea sunt necesare pentru ei. Chiar şi acum, când vorbim de dinamica slabă a perioadei care le va menține status quo-ul, afirmația nu garantează stabilitatea.

Cu alte cuvinte, pentru a-şi menține pozițiile, nu va fi suficient să evite mișcările inutile, ci vor avea nevoie de ceva mai mult. Ceea ce au nevoie este de fapt o chestiune pur individuală, care va fi diferită în fiecare situație.

În zona profesională, Leul va avea cu siguranță ceva de care să fie preocupat. Cu toate acestea, în februarie nu trebuie să se aștepte să aibă vreo realizare extraordinară. Pe de altă parte, totul este în propriile mâini, iar adevărul este că vor trebui să facă un efort pentru a obține o creștere semnificativă.
În ansamblu, sectorul financiar va fi stabil sau va crește, dar nu se anunţă vreo perioadă de criză. Cu toate acestea, acum ar fi mai bine să întârzie efectuarea oricăror achiziții importante. În plus, să depună ceva eforturi pentru a-şi planifica acțiunile cât mai precis posibil, deoarece, obiectiv, este posibil să nu aibă suficiente resurse pentru tot ce doresc să facă.

Leii care au propriile afaceri sunt sfătuiți să descidă bine ochii, pentru că anumite circumstanțe pot începe să se manifeste ca să spun așa. Și dacă acest lucru îi găseşte nepregătiţi este posibil ca şi rulmenții să fie gripaţi.

Cei care nu lucrează pentru ei nu trebui să acţioneze în forţă deoarece colegii vor fi deosebit de sensibili. Bineînţeles, acest lucru nu înseamnă că trebuie să păstreze totul în ei dacă consideră că au ceva de spus şi trebuie să intervină. Trebuie doar să facă un efort ca să îşi aleagă cuvintele mai atent și acestea să fie cât se poate de neutre.

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 – LEU

Nu va fi dificil, pentru că acest lucru îi va ajuta să evite posibilele probleme. Ar face mai bine să nu escaladeze conflictele, mai ales dacă acestea vizează o creștere salarială nu neapărat doar a lor cât a întregului colectiv.

În ce priveşte partea relaţională pentru Lei va fi mult mai dinamică și posibil cea mai importantă zonă de lucru. Mai exact, acest aspect al vieții lor ar putea deveni deosebit de importantă dacă vor asta.

Leii singuri se pot bucura pur și simplu de viață și pot merge în oricare dintre aventurile prietenilor. Sigur, trebuie să-şi păstreze capul pe umeri, dar în anumite momente o mică nebunie nu le va face niciun rău.

Pentru Leii căsătoriţi, februarie va fi o perioadă interesantă, pentru că se pot aștepta la evenimente importante. Nu este necesar să îi implice direct, dar implicarea va fi în cele din urmă semnificativă pentru viitorul lor.

Și dacă pot, să gândească înainte. Iar dacă nu au se întâmplă nimic, atunci trebuie doar să aibă încredere în cei dragi. În ansamblu, perioada va fi una bună, iar aspectele negative pot fi provocate numai de încăpățânarea și de lipsa de voință de a face față problemelor familiale importante. A, şi încă ceva. Să fie atenţi atunci când îşi aleg noii prieteni.

sursa:teotrandafirro

 

 

10 trucuri simple pentru gene lungi şi dese în mai puţin de o luna

Iată câteva modalități simple de a crește genele lungi fără a recurge la proceduri de salon scumpe.

Pieptene

De ce funcționează: Pieptănatul îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează creșterea părului.

Ce trebuie sa faceti: ​​Folositi o perie speciala sau o perie bine spalata dintr-un vechi tub de mascara. Utilizați câteva picături de vitamina E și periați-vă genele pe vârfuri timp de 5 minute de două ori pe zi.

Uleiuri

De ce funcționează: Ricin, nuca de cocos și uleiurile de măsline conțin acizi grași care asigură nutriția foliculilor și mențin sănătatea genelor.

Ce trebuie să faceți: puneți o picătură de ulei pe o perie curată sau degetul și aplicați-o la genele înainte de a merge la culcare. Puteți folosi un ulei sau puteți amesteca o compoziție.

Vaselina

De ce funcționează: veselina usurează și hidratează genele uscate.

Ce trebuie să faceți: Aplicați cu grijă un pic de vaselină cu o perie sau un deget înainte de a merge la culcare. Evitati contactul cu ochii. Spălați-vă fața dimineața.

Alimentație bună

De ce funcționează: Lipsa vitaminelor poate duce la pierderea părului și a genelor.

Ce trebuie sa faci: Mananca mai multe proteine, vitamine si alimente bogate in acizi grasi: nuci, carne, peste, oua, fructe si legume.

Ceai verde

De ce funcționează: Ceaiul verde conține antioxidanți și vitamine și de aceea este utilizat în produsele cosmetice și în tratamentul părului.

Ce trebuie făcut: Faceți o ceașcă de ceai verde puternic, lăsați să se răcească și aplicați cu un tampon de bumbac pe gene de două ori pe zi.

Aloe vera

De ce funcționează: sucul de aloe și pulpa sunt bune pentru întărirea părului și pentru nutriție.

Ce trebuie să faceți: luați o frunză de aloe proaspătă, stoarceți câteva picături de suc și aplicați pe genele dumneavoastră. Lasati peste noapte si spalati-va ochii dimineata. Pentru a îmbunătăți efectul, amestecați sucul de aloe cu ricin sau ulei de măsline.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com